Prima en snel

nvt

vlot

ok

Moeiteloos en snel

Prima, conform verwachting netjes en duidelijk.

Geen gebruik van gemaakt

Nvt

Geen contact gehad met klantenservice

Ik had graag een boekje over alka produkten ontvangen

Orderafhandeling prima

SCHLECHT!!!!!!!! .Heb na mijn bestelling een email gestuurt,waarin ik gevraagd heb waarom ik porto moet betalen,bedrag was duidelijk hoger als �29,95. Dit is reclame die niet eerlijk is .als ik moet betalen omdat ik in het buitenland woon is dat ok,maar u moet dan wel vooruit bekend maken dat dit alleen voor nederland geld!!!!! Het fijt dat ik de klantenservice schlecht vind omdat er van uw kant absoluut geen antwoord op mijn mail krijg..Ik geef 5 sterren voor het produkt voor de klantenservice een goed bedoelde 1

Niet goed duurde 11 dagen voordat ik het pakket had !

snel

ok

tevreden, alleen het materiaal waarmee je nagelschaar bedient vaak los laat uit de gaatje die erin zitten

Netjes

Netjes

zeer goed

zeer goed

geen ervaring mee

Prima.

Geen contact mee gehad. Was ook niet nodig.

?

De order bestelling verliep goed

heel goed

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598