Gebruik de Alka cr�me voor body en gezicht. De huid is sinds het gebruik van de Alka cr�me veel rustiger.

Als ik het product langer kan gebruiken, dan kan ik pas kunnen die 3 sterren meer worden.

Het aantal emails mag wel 90% minder. Bij verkochte producten is het prima, zoals deze review van de klantenservice. Maar bij 3x70 ml geleverd te hebben, moet ik in 2 werken niet 5x al reclames hebben.

De thee die ik besteld heb is heel goed en mij ook geholpen

Heel goed,zoals altijd

Met de producten ben ik heel blij echt aan te raden

Top ,heel snel geleverd en goed ingepakt

Fijne site met goede uitleg over de werking van de supplementen.

Heb ik niet nodig gehad

Vlotte service

Nvt

Als jullie de site etc bedoelen, dan was deze helemaal prima. Duidelijk en snel kunnen bestellen

Hele fijne deodorant

Nvt

Heerlijke thee

Altijd goed

Alles is duidelijk.

De alka deo is bij mij nog een twijfel geval de creme ben ik zeer enthousiast over en gebruik ik al een jaar

Nee

Heel fijn. Ik was nog een item vergeten en dit kon zonder problemen toegevoegd worden na de bestelling.

Ik ben zeer tevreden over dit product

Prima commentaar voor gebruik en snelle levering ok!

producten zijn erg goed, cr�me ook erg fijn, na het douchen vooral!

Producten zijn top .

Snelle en perfecte levering .

In alle opzichten uitstekende service en zeer fijne product.

nvt

Geen contact mee gehad

1e ervaring was prima

Prima,snelle levering

Sinds ik de thee drink van Alka heb ik geen last meer van maagzuur

De bestelde producten waren er binnen een week, dat is ok�

Nee

Nu nog afwachten of ik er baat bij krijg.

Zeer klantvriendelijk

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598