??

??

Als gewenst

perfect. geen klachteb

kan niet beter

Alka druppels kon ik niet bestellen in de 20% weken, ik vind het niet aardig van Alka dat ze geen kortingscode toegezegd hebben aan deze klanten. Mijn Alka creme kon ik wel bestellen en als vanouds was dat goed geregeld.

Heb ik geen gebruik van gemaakt wegens tijdgebrek.

N.v.t.

Kan ik nog niet over oordelen

De afhandeling verliep zoals verwacht: Prima.

Vanaf bestelling tot en met het versturen verliep alles naar wens.

Bestelling en levering zijn goed verlopen. Alleen merk ik geen positief effect van de Alka druppels bij de fibro klachten, dus dat is wel jammer

Niet van toepassing

heel goed

heb ik geen contact mee gehad

Zeeeeer goed!! Bezorging in Frankrijk zonder portikosten!!!! Hoop dat dit zo blijft!! En nog heel snel bezorgd ook. Supertevreden, ook over de produkten, zal dan ook weer bestellen.

kan ik geen oordeel over geven, want heb geen contact met ze gehad

automatisch

Vlot en correct

Ik werd snel en vriendelijk geholpen

Nvt

Altijd prima !!!

Geweldig !!

Keurig

Nvt

goed en snel

Geen idee, geen contact mee hoeven hebben (wat een goed teken is)

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598