Prima op tijd

Nvt

bestellen was niet best. Molly viel halverwege de betaling tot drie keer in slaap. Dus tot betalen kon het helaas niet komen.

Probeerde via het contact formulier te melden dat ik wilde bestellen maar niet kon betalen via Ideal. Daar was weer een andere rare storing. Of ik de pagina wilde vernieuwen. Steeds opnieuw alles invullen. Ik ben er mee gestopt. Ben bang dat ze de website niet op orde hebben

Via online

Iets te laat maar dat lag aan de postbode hier

Gewoon goed

Order prima, afhandeling duurde te lang. Donderdag besteld en maandag geleverd

Goed, snel antwoord

Zeer goed. Snelle levering??

Bestelling na een week nog niet geleverd door PostNL. 2e zending gelukkig wel binnen 2 dagen geleverd.

Correct en netjes probleem opgelost.

Snel

nvt

Snel

geen contact gehad

geen ervaring

geen gebruik van gemaakt

prima....enmooie verpakking

ik ben een nierpatient.....nu blijkt dat de dialiseermachine op het ziekenhuis ook ongeveer het zelfde product gebruikt.,nu moet ik het nietmeer gebruiken...hadden ze ook wel eens eerder kunnen uitleggen....ik krijg kramp in mijn tenen bij het diayseren.

perfect

perfect

als altijd goed

idem

Esp 246

5633 AC Eindhoven

040 - 30 400 17

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598