Eveneens super!

Nvt

zeer goed

Zeer vlot en de producten zijn van hoge kwaliteit

Heel vlot

Uitstekend. Geen problemen, alles was duidelijk

Geen kontakt mee gehad

Heel vlot

Heb goeie uitleg gehad

Prima, zoals altijd

Antwoord was duidelijk

geen gebruik van hoeven maken

zeer goed

bestelling en levering liepen vlot nadat ik via mail meldde dat de betaling mij niet lukte. Ik heb de betaling dan manueel kunnen afhandelen zodat de volgende dag het product werd geleverd.

zeer goed. Na mijn mail dat het me niet lukte te betalen werd ik telefonisch en per mail gecontacteerd.

Zeer. Goed

Geen contact gehad met de klantenservice

De orderafhandeling verlies heel vlot en een snelle levering en dit in tijden van Corona.

Goede klantenservice.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598