Optimaal

Uitmuntend

uitstekend

Of ik de korting voor een tweede product kon krijgen in mijn lokale (fysieke) winkel, was het antwoord nogal vaag.

Perfect.

snel en vlot

zeer vlot

Vlot en correct.

Was niet noodzakelijk

Naar aanleiding van het aanmaken van een account als nieuwe klant ondervond ik een blokkade ter hoogte van captacode. Heb ik contact opgenomen met de klantendienst die mij snel en vriendelijk hebben verder geholpen om mijn bestelling dadelijk te plaatsen. Verder verliep alles volgens plan.

Vriendelijk en efficient, hebben mij goed verder geholpen.

snel en zonder problemen

Super, onlangs jullie nog gecontacteerd rond info voor de alka druppels tegen verzuring voor een persoon met een beperking, die vaak last heeft van niergruis. Ik heb een heel uitgebreide en vooral verhelderende uitleg bekomen en werd zeker niet afgewimpeld, waarvoor mijn dank. Ik bestel vaak ook voor andere personen de thee, badzout en cr�me, met steeds grote tevredenheid bij de gebruikers hiervan.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598