correct, goede producten

met de levering had ik problemen ze hadden zogezegd aan de deur geweest en ik was heel de dag thuis maar daarna zijn ze terug geweest en het uur was ok

heel goed uitstekend zelfs

Heel vlot...

HEEL VLOT EN SNEL

ZEER GOED

alles goed verlopen

deze vond ik ok / geen opmerkingen

Helemaal ok

Supervriendelijk en zeer klantvriendelijk

heel vlotjes, geen enkele problemen.

Ik heb al meerder maal producten besteld en het geeft totaal mijn leven veranderd, ik voel mij veel gezonder als voorheen.

Geachte, bijzonder positieve opvolging van de bestelling liep vlot alsook goed verzorgd en netjes ontvangen. Doe zo voort in de toekomst en dan zullen we het zeker doorvertellen aan familie en vrienden. Bedankt.

Zeer aangenaam vlotte bediening.

Super vlot

Ik heb nog geen contact gehad met de klantenservice

Geen problemen ondervonden. Alles verliep prima.

Bestelling vlug geleverd.

Heel vlot en snel geleverd

Via advertenties

Heel goed. Perfect zelfs

De klantenservice vond ik ook terug heel goed. Vriendelijk

Prima! Vlot en zonder problemen!

Geen contact mee gehad

Ok

zeer goed

via webshop zeer goed

Zeer vlot!

Zeer goed, ik was namelijk vergeten overschrijven en toen kreeg ik een heel vriendelijke en niet opdringerige mail met de vraag als ik nog interesse zou hebben, dat ik dan alsnog kon overschrijven

Het was makkelijk om te bestellen en werd dan ook nog eens zeer vlot geleverd in het afhaalpunt wat ik gekozen had .

perfect

aangenaam om zo snel antwoord te krijgen

Nooit antwoord gehad op mijn vraag

heel vlotjes en goed .

gewoon goed.

Prima, makkelijk te bestellen, snelle levering

Perfect. Snel, correct en professioneel. Goede communicatie over de stand van zaken.

Zeer goed, vriendelijk en professioneel contact.

Zeer correct/Zeer snelle levering naar Belgie

Alles naar wens verlopen

Zoals het moet

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598