Perfect zoals gewoonlijk

Geen contact gehad met de klantenservice, was ook niet nodig

Zeer vlot.

Zeer vlot.

Heel vlot. Alles mooi verpakt en in correcte staat ontvangen. De Alka brochure die in de doos zat is zeer handig, geeft een duidelijk overzicht.

Prima ! Snel en duidelijk antwoord op mijn mail !

Prima, alles vlot verlopen.

Zeer goed! Ze hadden mijn huisnummer niet en belden en mailden om dat zo snel mogelijk in orde te brengen voor mij.

Zeer vriendelijk

zeer goed

geen problemen

vlot

Zeer vlot

Vlugge levering

Geweldig slecht, Vandaag per mail aan Alka gevraagd of ze altijd met DPD blijven werken voor de levering. Indien ja of geen antwoord op mijn mail, koop ik nooit meer iets bij heb. DPD is de meest oneerlijke koerierdienst die ik in jaren heb gehad.

Klantenservice eens gebeld ivm info producten en dat was OK. Nu al 2 maal een mail gestuurd ivm de levering door DPD en nog geen antwoord gekregen. Dat is dus een heel stuk minder

was snel afgehandeld en ook snel geleverd.

correct en vlot

onmiddellijke bevestiging

snel en correct

Perfect! Zeer snel!

vlot en correct verlopen .

Zeer vlot

Uiterts correct

Niemand gesproken . Alles op de website was duidelijk dus ik had geen hulp nodig

Niet van toepassing. Ik had de klantenservice niet nodig

vlot en correct.

Perfect. Correct en snel. Uitstekende bezorging!

Heel goed !!!!

Super, ik heb wel via pc besteld.

Vlot en correct. Gave verpakking bij ontvangst.

snel en zonder ongemak

prima!

Geen contact gehad met klantenservice. Maar de bestelling is prima gelopen.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598