Nog steeds niet ontvangen. Jammer dat ze het maar 1 keer aanbieden want de koerier zit elke dag in Tielt en niet bij de buren afgeven of in ons brievenbus stoppen. Hij was hier toen we een uurtje weg waren. Nu moeten we naar een afhaalpunt en dit is de maandag niet open. Nog een dag langer wachten.

ok

prima, zonder problemen

Effici�nt

Ok

Ok

Geen contact mee gehad!

aanvankelijk wat onduidelijk vanwege kortingsbon van 15 %. Na telefonisch contact alles vlot verlopen

In het algemeen heel tevrfeden

Vlot, geen enkel probleem

Ok, correct

Heel vlot

Goed maar ik vond het spijtig dat de kortingcodes voor een volgende aankoop , ingesloten in het pakket , niet meer geldig waren...

perfect

alles zoals voorzien

Heel vriendelijk, correct en behulpzaam

Super en correct, snelle levering en zeer lekkere thee...

Zoals het hoort...betrouwbaar en correct.

Deorderafhandeling verliep vrij moeizaam omdat ik er niet in geslaagd ben een betaling door te voeren via Meastro, ondanks verschillende pogingen. Daar kreeg ik wel vriendelijke bijstand bij van de Alka klantendienst. Waarschijnlijk een bug in de betalingsapp. Hopelijk wordt dit probleem opgelost.

Klantenservice iis uitstekend. Het probleem werd van dichtbij opgevolgd op een zeer vriendelijke wijze.

Prima het kon niet beter.

Wij bestelde via internet.

Snel en correct

Professionele afhandeling zoals steeds.

Heel vlotjes

Ik ben erg content. Deze verliep vrij vlot.

Hiermee heb ik in het verleden al kennisgemaakt.Ze geven genoeg info en zijn erg vriendelijk!

zoals het moet,goed en tevreden

de manier van service,niet veranderen a.u.b.

Prima; alles verliep vlot.

Alles ok

Vlotte service

Syntra opleiding

Ik betaalde via Blfius direct en het duurde langer dan via overschrijving.

zeer positief en correct.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598