Uitstekend!

Heel goede service

Uitstekend goed!

Tr�s bien

Zoals altijd: perfect.

Geen ervaring omdat bestelling en levering uiterst vlot verlopen en daarom extra contact met de klantendienst niet nodig zijn.

heel voortreffelijk

zeer mooie voorstelling van het produkt alsook proficiat aan de marketing voor de presentatie in de doos !!!

Feilloos, heel tevreden, vlot zonder problemen

Geen direct contact met klantenservice, wel regelmatige follow-up van levering

zoals afgesproken via mail

zeer goed

na zoeken gevonden waar bestelling zich bevond. AlkaeVitae niets te verwijten. transporfirma had beter boodschap nagelaten. zeer snel telefoontje van AlkaVitae ontvangen na mijn reactie. ook zeer behulpzaam om nog snel bestelling te kunnen recupereren.

top. snelle interventie na mijn reactie. bedankt. nu alles ok

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen en vlugge levering.

Heb via WEB besteld en dit was goed

Zowel orderafhandeling als levering verliepen vlot

heb geen contact gehad met de klantenservice

Perfect zo als gebruikelijk.

redelijk vlot

zeer goed geen enkel probleem

zeer informatief

Levering 1 dag later dan bericht.

Schitterend

Schitterend

Zeer snel

Geen bijzondere ervaring vermits ik online heb besteld en er geen tussenpersonen waren. De verpakking was zeer professioneel en de bijhorende documentatie verhelderend en interessant. Dat geeft een zeer goede indruk over de kwaliteit van het geheel. De resultaten zullen dat moeten bevestigen, waarvoor het nu nog wat te vroeg is, toch heb ik er vertrouwen in, en volg de instructies nauwkeurig op. Dus we leven in blijde verwachting! Ik kan nog geen 10 geven als eindoordeel maar geef toch al een 8 in afwachting. Met vriendelijke groeten. Fred Pauwels Druppeltjes gebruiker

Zeer snel, een fijne verpakking en vlugge verzending, daarenboven

een heel vriendelijke mijnheer die het pakje veilig heeft bezorgd. De bestelling was volledig in orde, en als verrassing een leuke kaart als welkom. Ik word een trouwe klant van jullie

Zeer correct! Heb ondertussen reeds dochter �n vriendin hierover aangesproken

Niet van toepassing

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598