heel vlot

vandaag gebeld, morgen besteld en met een volgsysteem om u tegen te zeggen - prima service

Vlot

Vlot en zonder probleem.

Vlotte afhandeling.

Vlot

Niet nodig gehad

De levering van de bestelling verliep heel vlot en correct. Leuk dat er ook een aantal testproducten bij zaten. Zo leerde ik nieuwe producten kennen waar ik opnieuw positief over verrast ben. Dank je wel!

Ik had een heel aangenaam contact via mail met de klantendienst. De mails werden snel beantwoord. Het was ook fijn om bij een grotere bestelling extra korting te krijgen. Waarvoor oprecht bedankt.

IK doe mijn betelling telkens via mail en dat loopt prima

altijd heel snel en voortreffelijk afgehandeld. Kan niet beter !!!

perfect

Heb er noch nooit gebruik moeten van maken omdat alles altijd van de eerste minuut correct is.

Alles is zeer vlot verlopen

Zelf besteld via internet

goed!

goed!

vlot

geen probleem alles verliep vlot

Snelle afhandeling, snelle verzending, ,100%tevreden

Zeer goed, klantenservice zoals het hoort

Perfect! Zeer snel!!!

Nog geen gebruik van gemaakt.

Alles naar wens. Snelle levering!!

Gemakkelijk te bestellen via de site en vlotte levering.

Zeer vriendelijk persoon aan de telefoon zonder wachttijd. Mijn vraag (probleem) werd ook vlot beantwoord en afgehandeld.

redelijk goed

zeer vlot, perfecte levering.

zeer goed. de consulente antwoordt steeds op mijn vragen met uitgebreide informatie.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598