top

zeer goed, vriendelijk en professioneel

Heel erg goed

Supe

Topproducten + snelle verzending!

Goed. Ik had problemen om met de kaart te betalen. Het wou niet lukken, ik heb uiteindelijk gekozen om vooruit te betalen. Wat ik niet graag deed omdat het de bestelling zou vertragen, maar na 2 dagen was het geleverd. Toch eens nakijken, want ik had ook bijna afgehaakt en dat kan jullie bedoeling niet zijn.

Zeer vlotte afhandeling en levering.

De aflevering van onze bestelling is supersnel verlopen.

perfect

Belinda is een zeer charmante dame die enorm bereidwillig is om te helpen en raad te geven. Dankuwel voor de respons.

Perfect ! Gaat zeer vlot en correct.

Bijzonder snel geleverd

Nog geen gebruik van gemaakt

Mijn vraag was vlug opgelost

zeer goed

ik geb de bestelling via internet geplaatst zonder telefonisch contact

de levering en bestelling verliepen heel vlot

Ik heb 12 mei een bestelling gedaan en tot nu toe niets ontvangen ...ordernummer 3149567 Kreeg wel bericht dat het zou bezorgd worden,maar zag dat het die dag in Berkel en Rodenrijs is bezorgd 14.52 ...ik wacht geduldig af ,heb inmiddels wel in de winkel gehaald maar jammer dat het zo lang duurt .

Zeer vlot

Optimaal

Probleemloos

zeer goed, heel snel

Tr�s bien

Tr�s bien

ik heb hier geen aanmerkingen op te maken. Het verliep naar wens.

zoals het hoort

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598