Heel goed! Alles heel vlot verlopen.

Niet nodig gehad.

Correct uitgevoerd ! Ik vind het zeer goed de zending te kunnen volgen. Op tijd, zoals beloofd geleverd.

n.v.t.

Zeer goed , snel en effici�nt

Alles als zeer positief

super

in orde

Zeer goed vind het spijtig als je telefonisch belt dat het zoveel kost .

Perfect en op korte tijd

Alles verliep vlot Snelle levering

Perfect volgens opgegeven info

zeer goed

was eerst fout met mijn bestelling zat op de webshop van NL.

Alles liep zeer vlot. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Duidelijke taal!

Ik heb nog geen ervaring met de klantenservice, alles is tot nu toe steeds perfect verlopen.

Ik deed een overschrijving op 21 december maar (vermoedelijk) ten gevolge van de feestdagen ontving u deze niet op tijd zodat de bestelling door u werd geannuleerd. Mits een mail naar uw diensten werd de fout hersteld en mocht ik alles snel in ontvangst nemen;

heel vlot en snel

tot op heden zeer goed

Heel vlot

Een pluim

Vriendelijk en begripvol.

Via mail al corresponderend : goed.. geen opmerking

Zoals altijd rimpelloos.. Top!!

Heel goed!

Steeds vriendelijk en geduldig

met haken en ogen, moeilijk. ik wilde reageren op de eindejaar korting maar kreeg het moeilijk. Gelukkig kreeg ik hulp van uw diensten

de service die ik kreeg nadat ik meldde dat mijn korting niet kon was zeer goed men telefoneerde en noteerde mijn bestelling telefonisch

perfect

Zeer Goed Had onmiddellijk antwoord op mijn gestelde vraag

heel vlot

zeer goed

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598