Heel goed. Alles verliep super vlot. Ik heb een vraag gesteld en onmiddellijk een antwoord en een oplossing gekregen.

Ik heb een vraag gesteld ivm het huisnummer van de levering omdat het steeds fout werd aangenomen en ik het vaak over het hoofd zag. Ik kreeg vriendelijk en direct antwoord. Ik ben heel tevreden.

ook uitstekend

geen klachten

eens de bestelling gedaan, verliep alles heel vlot. Toch een bijzondere, ik geraak niet op de website om een bestelling te doen, het moet gebeuren via de coach. Kan hieraan iets te verhelpen.

Heel tevreden

Ok, maar het feit dat ik van op een Nederlandse site niet vanuit Belgi� kom bestellen maakte alles een beetje omslachtig.

SUPER SNEL

GOEDE FACTURATIE KLAAR EN DUIDELIJK

zeer goed

kon niet via nl bestellen

de site van Belgi� werd mij doorgemaild. toen kon de bestelling afgerond worden

perfect

perfect

perfect en supersnel

Heel behulpzaam, ik werd zelfs opgebeld omdat er een voordeelpakket van mijn bestelling was dat ik niet gezien en veel gunstiger uitkwam en het teveel dat ik betaald had is vlug teruggestort

prima, vlot en efficient

Perfect, zoals afgesproken.

Ok

Volledig ok. Vooral het feit dat ik op voorhand een mail kreeg met het uur van levering is ok.

Heel vlot.

Schitterend!

Heel vlot!

Heel snel antwoord en zeer klantvriendelijk.

bestelling uitgevoerd via mail. Heel snelle reactie ontvangen en daags nadien al de levering. Gewoon schitteend !

vriendelijke mails ontvangen. Heel sympathiek !!!

Iedere bestelling wordt telkenmale correct en vlug aangeleverd, met voorafgaande bevestiging van de verwachte leveringsdatum en -uur.

alles verliep heel vlot enkel bij levering zat ik thuis te wachten op het afgesproken uur maar ze leverden zonder aan te bellen op het bijkomend adres in geval niet thuis . en dat was zeker de bedoeling niet

Vlot

prima, heel vlot

probleemloos

Helemaal in orde en zoals afgesproken

Prima, wij bestellen zeker en vast nog in de nabije toekomst!

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598