Perfect! Super tevreden over de snelle levering,bestelling en de producten zelf.

Perfect geen opmerkingen

Hep eerst telefonisch kontakt genomen voor prijs aanpassing,dit is dan in orde gekomen

Heel erg vlot

SNEL

Heel vlot

alles OK

Geen enkel probleem. Alles in orde.

zeer correct,vlug en zonder problemen

Zeer vlot

Alles verliep zonder problemen

heel vlot

vlotte bestelling en afhandeling

vlot en ordentelijk

snel en correct

Bij het bestellen van het product telefonisch was de dame zeer vriendelijk en vlot. De gegevens van betaling werden dadelijk online door gemaild.

Zeer goede service

Alles goed verlopen

niets op aan te merken

Zeer goed. Heel vlot. Geen enkel probleem

zonder probleem

Bijzonder en buiten het normaal heel vlug

Op zoek geweest achter de naald in de hooiberg om toch maar iets negatiefs te vinden en dus niet gevonden.

Bijzonder goed,geen probleem

zoals altijd perfekt.

Eigenlijk niet zo goed. Ik heb 6 dagen na mijn bestelling en betaling zelf moeten bellen om te vragen waar mijn pakket bleef. Blijkbaar was mijn betaling over het hoofd gezien (stond al 5 dagen op hun rekening).

Goed. Heel vriendelijk. Na de verontschuldiging, is mijn pakket onmiddellijk vertrokken en 2 dagen later had ik het thuis.

zeer correct. zoals vermeld op de website. Het correcte product werd in zeer goede verpakking afgeleverd.

Ik vermoed dat ook zij goed hun werk doen. Ik heb geen contact (nodig) gehad met deze dienst.

Vlot

Nog geen ervaring

Alles perfect

Alles perfect

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598