Vlot, intuitief

Geen contact gehad

perfect

Order verliep vlekkeloos en geen contact nodig gehad met de klantenservice

super goed het kan niet beter

De klantenservice is zoals het hoort te zijn, vlot en stipt.

zeer goed

uitstekend

heel goed. Ik zelf was op dat moment niet thuis maar is afgeleverd bij mijn buurman waar ik het kon ophalen

oke, niks op aan te merken

zeer vlot

Uitstekend.

Bij de bestelling waren er problemen met het betalen via de kredietkaart. Een telefoontje naar de klantendienst van AlkaVitae met als gevolg, onmiddellijke, uitstekende afhandeling van de bestelling en betaling, uitstekende, uiterst vriendelijke service. Hier kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen. Maar zo kennen we AlkaVitae al lang, nog steeds een heel tevreden klant.

uitstekend

met coaching uitstekend!

Die verloopt altijd vlekkenloos

Ik bestel langs internet, maar de bestelling verloopt altijd zonder problemen,na enkele dagen heb ik mijn pakketje gracie e alla prossima volta saluti

Zonder enig probleem.

De bestelling online verliep vlot.

Verliep perfect nog nooit een probleem gehad

heel goed waarvoor dank

een snelle levering

heel goed

alles is prima in orde, ik heb geen enkele negatieve opmerking

Zeer snel, zoals ik verwachtte.

Ik ben zeer tevreden, alweer hebben ze mijn vragen beantwoord, en mij een goed voorstel gedaan.

Perfect.

Zeer snel en zeer goed. Effici�nter kon niet.

Nog geen gebruik gemaakt van deze service, juist terug uit vakantie.

prima , meteen antwoord gekregen op mijn vraag , alsook een heel snelle levering , gewoonweg een aanrader op alle vlakken !

zeer goed , vlotte antwoorden en uitleg op de vragen .

Op datum van mijn bestelling waren jullie in verlof. Toch hebben jullie geantwoord op mijn email en laten weten dat mijn bestelling na het verlof in orde zou komen.

Ik heb nog niet veel contact gehad met klantenservice maar de contacten waren zeer goed en tactvol.

Zeer correcte afhandeling van heel de bestelling.

ok

Perfect, zowel op vlak van producten als op vlak van leveringstijd en verpakking.

vlugge levering en goede verpakking

Goede klantenserice

zeer goed

prima!

perfect zoals steeds

Heb reeds beroep gedaan op de klantenservice en werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Belinda is m.i. een topmedewerkster.

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598