perfect

prima, snelle levering met duidelijke informatie

ZEER GOED

vlotte afhandeling

Perfect! Ongelofelijk goede service. Product zeer snel geleverd. Veel aandacht besteed aan het verpakken van het product. Kortom, jullie hebben er een tevreden klant bij.

Informatie betreffende de verschillende producten vind je reeds zeer uitgebreid terug op jullie website. En indien men nog vragen heeft, kan men ze stellen aan jullie Alka Coach. Alles heel professioneel!

IK kon geen bestelling doen op de site, ik kreeg geen toegang tot de website, ik heb dan via de coach een bestelling gedaan, en dat verliep prima.

uitstekend, verzorgd, op tijd, geen probleem

Zeer vlot

er is maar een woord nodig :perfect

uitstekend

verliep heel vlot

heb een aantal keer gebeld met een aantal vragen. Werd steeds goed en vriendelijk geholpen

zeer snel zonder problemen

geen problemen, vlotte afhandeling correcte shop.

De levering en afhandeling verliep zeer vlot,geen enkel probleem waarvoor mijn dank.

Mijn werd snel beantwoord dank.

Zeer vlot afgehandeld !

Gewoon perfect !

Perfect.

PRIMA

ZEER KLANTVRIENDELIJK EN CORRECT

ok

ok

Uitstekend!

Nog geen gebruik van gemaakt

Zeer goede klantenservice, heb geen enkele opmerking

Geen problemeng gehad.

Uitstekende services netjes en tijdig geleverd, heel interessant is de eindejaarskorting vermits ik voor een heel jaar mijn voorraad in een keer aankoop.Sinds ik Alka druppels,thee en Alka Green gebruik heb ik geen medicatie tegen teveel aan urinezuur en jicht meer nodig.

Netjes en snel afgehandeld.Betalen met Paypal geeft nog eens dat extraatje aan het vertrouwen dat ik in uw Firma heb.Grtjes Gielis Marc.

zeer vlot

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598