Heel vlot!

Snel geleverd!

De levering was ideaal, ze verwittigde dat ze na 13,15 u zouden komen en dit is gebeurd. Maar ik heb toch een opmerking op de site om te bestellen, telkens heb ik moeilijkheden en moet ik telefoneren om mij te helpen. Ik bestelde 3 dozen Alka thee prijs 65,95euro, ik vulde de korting in "eindejaarsactie 2014" en het bedrag van 65,95 euro bleef staan. Deze is voor verbetering vatbaar.

De mevrouw aan de telefoon is heel vriendelijk en ze helpt me goed.

prima. Dit verliep volkomen probleemloos.

Alles is prima gegaan. Ik ben volledig op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Deze service was dus ok�. Verder ben ik er niet mee in contact gekomen - was ook niet nodig.

uitstekend zoals altijd

in ��n woord : top

Zeer goed, levering na twee dagen.

Dit is de tweede keer dat ik bestel en ook dit keer loopt de orderafhandeling door is leverancier helemaal fout. Ik heb nog steeds mijn pakket niet gekregen. Betaling en bestelling op website loopt vlot, maar met jullie levering loopt het helemaal fout! Dit is de tweede keer dat dit zo verloopt. Ik heb mijn pakket nog steed niet gekregen, dus ben echt niet tevreden.

Perfect. Ik had problemen met de betaling en enkele minuten nadien kreeg ik een telefoontje van een vriendelijke dame. De betaling was zo geregeld, de dag nadien werd de bestelling geleverd. Nogmaals dank.

heel vlot

zoals gewenst : goed

zeer goed

prima kan niet beter

uitstekend

zeer vlot, ik denk dat het met een of twee dagen vertraging was maar dat hebben ze mij laten weten vooraf.

perfect 100% tevreden

perfecte en zeer snelle levering

GOED

Ik had een reeds vervallen BON van �10,- Spijtig dat het niet aanvaard werd!

Ik heb helemaal geen problemen ondervonden.

Doordat er geen problemen waren heb ik geen beroep hoeven te doen op de klantenservice wat ik heel goed vindt.

Super! Makkelijk te bestellen & super snel geleverd..

Dienst na verkoop niet nodig gehad..

zeer goed, een voorbeeld voor anderen

Zeer goed!

Supervlot

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598