ZONDER PROBLEMEN

GEEN KLACHTEN

Heel vlug geleverd .

zeer professioneel,

informatief en geloofwaardig,hopelijk helpt het mij evengoed

Goed en snel.

Nog geen ervaring.

De orderafhandeling verliep zeer goed . Ik ben daarover zeer tevreden .

De klantenservice is uitstekend . Zit je met een vraag , geen probleem . Een E-mail en antwoord verzekerd .

zeer goed

zeer goed

vlot, geen enkel probleem

top!

ZEER VRIENDELIJK , OPEN EN BEHULPZAAM! CORRECT!

SUPER!!!

vlot.

vriendelijk en vlot.

Eerst wordt gemeld dat de bestelling verstuurd werd via PostNL. Wanneer ik wil kijken via PostNL naar de vooruitgang van de afhandeling, krijg ik de melding dat het pakje onvindbaar is. Ik neem contact met Alka, die dan antwoordt dat het pakje klaar staat voor verzending... Dergelijken toestanden zijn storend en lachwekkend inzake credibiliteit.

goed, alhoewel ze het verschil niet kennen tussen verzonden en klaar voor verzending....

uitstekend

perfect

Prima, geen vertragingen, geen andere problemen, alles correct afgehandeld en vlug zoals beloofd op de site van de webwinkel

Vlot!

Internet: google!

De laatste bestelling liet op zich wachten (meer dan 2 weken), dit werd goed gemaakt met een doos alka-thee ter compensatie

De mails werden vlug beantwoord en behandelt

perfect, snel, zonder fouten

zeer vlot

heb geen gebruik moeten maken van klantenservice

heel goed

uitstekend

Zeer goed en ben zeer tevreden over jullie producten

Optioneel: Beschrijf uw ervaring met onze klantenservice Zeer goed en vlotte levering

zeer vlot

zeer goed geen problemen kan niet beter mijn dank

ik kan niets negatiefs zeggen alles is heel goed verlopen

Prima! Berlinda van der Sluis heeft mij per email uitstekend verder geholpen, waarvoor dank!

Ik heb geen opmerkingen; alles is naar wens verlopen.

Niet geraadpleegd

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598