altijd correct en zoals afgesproken

Heel vlot

Geen direct contact gehad want bestelling verliep via internet

perfect

Eens mijn bestelling geplaatst(via internet) ging alles uiterst snel. Dankmail voor mijn bestelling,gevolgd door een h��l duidelijke stand van zaken �n verzending van mijn bestelling.Dank u !

prima en supersnel

perfect

zeer goed , enorm vlot , vriendelijk

vroiendelijk , beleefd

x

Heel vlot en effici�nt

Duidelijk en snel.

zeer goed

Goed, na betalingsbevestiging had ik 2 dagen later mijn pak thuis geleverd.

zonder noemenswaardige problemen.

zoals hoger gemeld

erg vlugge verzending!

men kan steeds terecht bij de coach voor zeer goede begeleiding , de service is altijd vriendelijk en geduldig!

Heel vlot

uitstekend

Super. Kreeg bij een vorige bestelling een doos thee gratis omdat mijn bestelling niet kon worden geleverd. Ik heb dit wel geapprecieerd

heel goed,snelle levering,goede verpakking

uitstekend

steeds antwoord op alle vragen en wensen waarvoor dank ERIC

Zeer correct.

Zeer correct, zeer beleefd en zeer hulpvaardig.

Uitstekende service en opvolging

Esp 246

5633 AC Eindhoven

03 - 80 81 598

Over Alka® - Zuur-base in balans

Alka® is de zuur-base specialist voor iedereen. De zuur-base balans is de basis voor een goede gezondheid. De unieke basische supplementen, voeding & thee en basische huidverzorging worden vergezeld van persoonlijk advies van onze Alka® Specialisten op het gebied van ontzuren. Zuur-base in balans! Alka® Nederland https://www.alka.nl | 040 30 400 17 Alka® België https://www.alka.be | 03 - 80 81 598