Wat een geweldige goede schoenen,
Dit zijn by far de beste schoenen voor in het veld
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 162 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle levering en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. De website is duidelijk en overzichtelijk, wat het winkelen vergemakkelijkt. Over het algemeen komen service en levering als positief naar voren in de beoordelingen.
Dit zijn by far de beste schoenen voor in het veld
25 September 2026
Mike
Utrecht
Comfortabel, warm en droog. Mooi materiaal. Snelle correcte verzending.
23 September 2026
A
Nijensleek
Voor ons beiden werkschoenen besteld, de Grisport schoenen zijn prima, het paar Footfellas leverde, na enige uren inlopen in huis, een vervelende bloedblaar op onder de linkervoet :-( . Dus nu even laten herstellen en daarna weer verder met inlopen.
21 September 2026
Joke
Rockanje
Heerlijk zittende en stevige werkklompen ontvangen. Snelle levering en goede kwaliteit.
20 September 2026
A
Tiel
Very pleased.
20 September 2026
Suzan
Den Haag
Snelle levering, dingetje met factuur was na mail met de klantenservice snel opgelost
18 September 2026
Trinus
Delfstrahuizen
Mooie producten, prima pasvorm, super kwaliteit! Heel erg tevreden over!!
16 September 2026
Jetty
Westzaan
Beste Jetty,
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Doe met deze werkklompen erg lang. Zijn goed van kwaliteit en veiligheid. Handig rondom de boerderij.
16 September 2026
Hetty
Groot-Ammers
Beste Hetty,
De ideale klomp. Goed om te horen!
Tussenhandel zonder voorraad.
15 September 2026
Eric
Noordwijk
Beste Eric,
Het product dat je hebt besteld lag bij ons op voorraad. Je hebt op zondagavond om 21:30 besteld en PostNL heeft het pakket op woensdag bij je geleverd.
We wensen je veel plezier met de klompen.
Utstekende klompen
13 September 2026
LJ
L
Beste LJ,
Top! Dank voor je beoordeling.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Schoen zijn op zich oke. Zitten goed en zijn niet te zwaar. Alleen ben ik zeer ontevreden over de binnenzool die bij de eerste x uittrekken al las zat rechts. Nu, na een week ook links 'steeds losse zool. Zeer vervellend, en nooit gehad met andere schoenen ook van dit merk. Ruil ze liever in voor andere, want ik irriteer me nu elke dag aan mijn nieuwe schoenen als ik ze uittrek.
11 September 2026
Paul
Santpoort-Noord
Beste Paul,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de schoenen verder goed zitten en niet te zwaar zijn. Dat de binnenzolen steeds loskomen bij het uittrekken is uiteraard vervelend en hoort niet. Gelukkig is dit wel eenvoudig op te lossen door de binnenzolen goed vast te lijmen. De schoenen hiervoor heen en weer is eigenlijk zonde en zorgt vooral voor extra ongemak.
Neem gerust even contact met ons op 😊.
Ze lopen goed
8 September 2026
Helma
Meppel
Beste Helma,
Goed om te horen! Veel plezier met je bestelling.
Uitstekende werkschoenen
8 September 2026
Jersley
Rotterdam
Beste Jersley,
We wensen je veel plezier met de werkschoenen.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Online een bestelling geplaatst en zeer vlot de bestelling ontvangen. Ik heb zelf een erg kleine maat schoen maar ook deze waren gewoon vlot leverbaar . Bij de volgende bestelling weet ik in iedergeval waar ik moet wezen.
Bf
Vorden
Beste BF,
Wat goed om te horen! We wensen je veel plezier met je bestelling.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Deze schoenen zitten heerlijk, lopen fantastisch en je doet er heel lang mee! Ze waren snel binnen en ik kreeg een keurige factuur! Fijn!
Bart
Nieuw-Vennep
Beste Bart,
Dank voor je prachtige beoordeling 😉.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Snelle levering en produkt zoals omschreven incl prachtig kado
Eric
Nuland
Beste Eric,
Veel (werk)plezier, met zowel bestelling als cadeau 😉.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Beste heb nu al 20 jaar grisport maat 42 nu weet ik in het verleden is de productie veranderd en moest ik 43 gaan dragen nu heb ik het idee dat er weer iets met de productie hebben gedaan want heb een partij last van mijn poten en draag ze nu 2 a 3 weken zou je zeggen dat ze ingelopen moeten zijn heb zelfs dat mijn sok aan hetbeinde van de dag rood was van het bloed dus hebnik helaas andere moeten kopen. Graag wil ik van jullie weten of er iets veranderd is aan de profuctielijn. Mvg NG Bestratingen En Kluswerken.
6 September 2026
Nick
Weelde
Beste Nick,
Dank voor je beoordeling 😉.
Wij produceren de werkschoenen niet zelf en hebben vanuit Grisport/onze leverancier geen bericht ontvangen dat de productie of pasvorm van dit model is gewijzigd. Aan de hand van je beoordeling is daarom lastig met zekerheid te zeggen waar het verschil vandaan komt.
Wel kunnen voeten ook op volwassen leeftijd nog veranderen. Ze kunnen bijvoorbeeld wat breder worden of iets van vorm veranderen doordat de voetboog en stand van de voet veranderen. Dat kan ervoor zorgen dat een maat of model dat jarenlang goed zat, op een gegeven moment toch anders aanvoelt. Zeker wanneer je eerder al van maat 42 naar 43 bent gegaan, hoeft een verschil in pasvorm dus niet per se door een wijziging in de productie te komen.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Meteen aangetrokken toen ze binnenkwamen. Ik heb altijd hetzelfde merk werkschoenen, deze bevallen mij het beste!
Jochem
Rijsbergen
Beste Jochem,
Veel plezier met je bestelling 🥾!
Het team van WerkschoenenBoer.nl
zitten perfect en snel geleverd
Roland
vroomshoop
Beste Roland,
Dankjewel voor je beoordeling. We wensen je veel (werk)plezier met je bestelling.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Schoenen besteld maar zijn hele andere dan welke ik na aanleiding van de foto’s heb besteld. Tevens was de doos stuk en als je ze terug wilt sturen duurt het 2 dagen op antwoord wachten en moet de doos intact zijn om ze terug te sturen.
Peter
Grou
Beste Peter,
Bedankt voor je beoordeling en voor het meesturen van de foto.
De ontvangen werkschoenen zijn hetzelfde model als op onze productfoto’s. Houd er wel rekening mee dat een product er in het echt soms iets anders uit kan zien dan op een beeldscherm.
De schoenendoos is tijdens het verzendproces helaas beschadigd geraakt. Vervelend, maar gelukkig heeft dit geen invloed op de werkschoenen zelf.
Je hebt ’s avonds een retouraanvraag ingediend en deze hebben we de volgende dag direct goedgekeurd.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Loop al 20 jaar op siku klompen.
Edwin
Loenen
Beste Edwin,
Een blijvertje, begrijpen we 😉.
Snelle levering Klompen zitten perfect
4 September 2026
Gilles
Borssele
Beste Gilles,
Klinkt goed! Veel plezier met de klompen.
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Service en goederen zijn uitstekend
31 August 2026
Sonny
Wevelgem
Beste Sonny,
Goed om te horen. Veel plezier met je bestelling!
Makkelijk bestellen goed product
30 August 2026
Bas
Geerdijk
Beste Bas,
Bedankt voor het compliment!
Het team van WerkschoenenBoer.nl
Het is gewoon een goed bedrijf met fantastische service snelle reacties
29 August 2026
William
Oisterwijk
Beste William,
Dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat je het zo hebt ervaren!
Het team van WerkschoenenBoer.nl
WerkschoenenBoer is dé specialist in werkschoenen, werklaarzen en werkklompen voor iedereen die dagelijks op zijn voeten staat. Van de bouw en logistiek tot de industrie, zorg en horeca. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit A-merken zoals Grisport Safety, Redbrick, Sika, Timberland en Emma Safety Footwear. Geen werkkleding, geen gadgets: wij doen één ding, maar dan goed.
Alle werkschoenen in ons assortiment voldoen aan de geldende veiligheidsnormen (ISO 20345). Of je nu zoekt op veiligheidsklasse (S1, S1P, S2 of S3), afsluiting (veter, instapper of BOA-systeem), of specifieke eigenschappen zoals waterbestendigheid of antistatische werking: je vindt het hier. Met meer dan 2000 modellen in ons aanbod ben je altijd direct geholpen.
• Gratis werksokken bij elke bestelling
• Altijd de laagste prijs
• Slechts €2,95 verzending vanaf €99,-