Goeie site
Ik had het zo gevonden op hun overzichtelijke site en makkelijk besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de levering was ook snel.
Snel binnen goedkoop en goeie schoenen
Snel en volgens afspraak geleverd
Overzichtelijke website en snelle levering
Gratis sokken meegeleverd, schoenen net optijd, en alles netjes verpakt! Bedankt!
Beste v. Ginkel, Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling. Tot de volgende keer 😉! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Besteld en zeer snel in huis! Blij mee, ik blijf hier bestellen.
Beste Kevin, Super fijn, we zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Goeie ervaring, schoenen zijn scherp geprijsd. Veel in assortiment. Bestelling werd snel verstuurd/bezorgd. Duidelijke communicatie
Beste Jayson, Dank dat je zo blij met ons bent. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Makkelijk te vinden goed prijs En snelle levering
Beste Jurgen, Goed om te horen! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Paar Big Horn klompen besteld. Na enkele dagen dragen kwam er in beide klompen een soort patch los in de neus aan de binnenkant. Dit zou natuurlijk niet moeten gebeuren na zo'n korte tijd. Foto's van gemaakt en gemaild aan de klantenservice. Geen reactie. Uiteindelijk wel een reactie gekregen met excuses en een tegemoetkoming. Wordt nog vervolgd.
Beste Raphaël, Excuses dat wij niet tijdig hebben gereageerd op je e-mail. Dat had sneller gemoeten. Inmiddels hebben we samen contact gehad en een passende oplossing gevonden voor het probleem met de klompen. Gelukkig hebben we het samen uiteindelijk goed kunnen oplossen. We wensen je veel plezier met de klompen 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Originele beoordeling
De volgende schoenen ga ik eeer bij jij bestelkrn
Beste J., Goed om te horen dat de levering naar wens en op tijd was. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Solide laarzen, goede pasvorm en gevoerd voor tijdens de koudere dagen. Ik heb zelf maat 42/43 en heb uiteindelijk voor 43 gekozen, deze zat fijner dan de 42.
Beste Brenda, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de laarzen stevig zijn, een goede pasvorm hebben en prettig zitten tijdens de koudere dagen. Ook fijn dat je je maatkeuze deelt, dat helpt andere klanten bij het maken van de juiste keuze. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Klompen besteld en snel thuis geleverd
Beste Nick, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. Goed om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat je tevreden bent over onze voorraad. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Maart 38 werklaarzen zijn lastig te vinden, maar werkschoenenboer had ze! En dan ook nog degelijk verpakt de volgende dag in huis. Super!!!
Beste Bloem, Bedankt voor je enthousiaste review en het mooie cijfer. Mooi om te horen dat je de levering als “sneller dan de wind” hebt ervaren 💨! Fijn dat je bij ons de juiste maat werklaarzen hebt kunnen vinden en dat alles goed verpakt en snel is aangekomen. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Vlote bezorging
Beste Jan-Willem, Fijn om te horen dat alles er goed uitziet en dat de levering vlot is verlopen. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Had nieuwe schoenen nodig zool lag eraf. Snel bezorgd zodat ik weer goed kan lopen.
Beste Elisja, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je snel nieuwe schoenen had nadat de zool van je oude paar losliet, en dat je weer comfortabel en stevig kunt lopen. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Makkelijk opgezocht en besteld plus goede verstrekking van actuele status levering
Beste Jarin, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles zonder gedoe verliep en dat je de levering snel in huis had. We vinden het belangrijk dat bestellen eenvoudig is en dat je goed op de hoogte blijft van de status, dus goed dat dit zo wordt ervaren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Ze lopen fijn en zijn kwalitatief goed.
Beste Peter, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de schoenen comfortabel lopen en dat je de kwaliteit als goed ervaart. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Snelle levering, goede werkschoenen.
Beste Katrien, Bedankt voor je mooie review. Daar zijn wel erg blij mee 😊. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Snelle levering goeie kwaliteit
Beste Rick, Bedankt voor je prachtige review 😉. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Goede service snel bezorgd Alleen de bezorging van dpd was slordig bij de buren afgeleverd buiten en geen kaartje door de brievenbus gedaan dat het daar is afgeleverd
Beste Ewald, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de schoenen en onze service. Vervelend dat de bezorging door DPD niet netjes is verlopen. De levering wordt uitgevoerd door de vervoerder en daar hebben wij helaas geen directe invloed op, maar dit is uiteraard niet zoals het hoort. We nemen dit soort signalen wel mee richting de vervoerder om de service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Keurig netjes besteld op de overzichtelijke site van werkschoenenboer. ook het achteraf betalen is een plus punt. Ik bestel hier al enkele jaren mijn werkschoenen en deze site kan ik dan ook ten zeerste aan bevelen. 5 sterren is eigenlijk nog te weinig
Beste Ramon, Bedankt voor je review. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de website en het achteraf betalen. Mooi dat alles naar wens verloopt en dat je ons zo sterk aanbeveelt, dat waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Heb werkschoenen besteld echt top gegaan alles aanrader
Beste Luc, Goed om te horen. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Snelle verzending, prachtig product.
Beste Arjan, Bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Snel en veel keus plus een goede beschrijving bij de schoenen op website.
Beste Gert-Jan, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je de snelheid, het aanbod en de productinformatie als positief hebt ervaren. Daar besteden we veel aandacht aan, dus fijn dat dat zo overkomt. Graag tot een volgende keer 😊. Met vriendelijke groet, Team Werkschoenenboer.nl
Essenerweg 164
3774 LD Kootwijkerbroek
Webshop in werkschoenen, werklaarzen en werkklompen.