Duidelijk website, goede product omschrijving en snelle service

Vlot verloop van alles

Niks op aan te merken. Houden zich prima aan hun beloftes.

Goeie ervaring

Had 2 paar besteld was mis gegaan bij werkschoenenboer gemaild en meteen reactie en volgende dag binnen top bedrijf !

Duidelijke Webshop en correcte en snelle levering.

Ik kende WerkschoenenBoer nog niet. Ik zocht naar een specifieke schoen,omdat ik een vrij moeilijke rechtse voet heb. Ik vond de schoen bij WerkschoenenBoer. De prijs was zoals verwacht. Ik heb gelijk besteld en binnen 2 dagen waren de schoenen binnen. Super service.

Bestelling perfect aangekomen, binnen gestelde termijn. Prima zo!

Fijne communicatie, goede levering, duidelijke website.

Fijne communicatie, goede levering, duidelijke website.

Snel, duidelijk en transparant, heel blij mee!

Prima product en snel verzonden

Makkelijke website, goeie prijs en snel verzonden. En de laarzen zijn prima.

Ziet er goed uit

Heb ze net binnen zien er goed uit maar nog wel aardig stug. Ik heb brede voeten en dat kan net ben benieuwd hoe het is als ik een dag op gewerkt heb.

Snelle service en goede prijs kwaliteit.

De boer voor alle werkschoenen. Dus niet naast je schoenen gaan lopen maar gewoon een nieuw paar bestellen. Top.

Super snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

goed!!

tot zover Prima!!

Fijne warme Grisport laarzen

Voor de 2e keer gekocht omdat ik er mee door de bossen kan wandelen, ze door de binnenvoering warm zitten, ook nog eens leuk staan, kortom een fijne en mooie laars die ik niet voor niets voor de 2e keer gekocht heb. Snelle levering en goed verpakt.

Snel geleverd, de juiste laarzen.

Bestellen ging gemakkelijk, en binnen week geleverd.

Goed product, lange levertijd

Goed product., lange levertijd

Nette webshop en snelle levering.

Setje werkklompen besteld, netjes optijd geleverd en het goede product gekregen! Als ik weer nieuwe nodig heb bestel ik ze gemakkelijk hier weer!

Gewoon goed

Besteld en volgend afspraak geleverd na 3 werkdagen

Prima service en antwoord van support. Verzending zou sneller kunnen

Fijne website, snelle levering, goede prijs.

Fijne website, snelle levering, goede prijs.

Fijne klompen

Klompen zitten lekker, ik had nog geen ervaring met deze klompen maar als deze later versleten zijn bestel ik hier zeker weer opnieuw. Ik zou het zeker aan anderen aanraden. De levering zou iets sneller kunnen of duidelijker wanneer je pakket komt maar verder reageren ze van de klantenservice dan wel weer vlot en dit is erg prettig.

Toch wel mijn fijne werkschoenen hier gevonden

Heb hier werkschoenen gekocht omdat deze toch het fijnste lopen en dan ook nog voor de mooie prijs .

Zeer overzichtelijke webshop en snelle levering

De schoen die ik nodig had was lastig te vinden totdat ik op deze site terecht kwam. Schoen was op voorraad. Snelle levering

Snel aan en uit trekken

Een zeer veilige werkschoen en Lopen perfect , Zodat ik aan het eind van mijn werkdag er nog net zo makkelijk op loop als ‘s ochtends.

Goede snelle service

Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van je bestelling

Trage levering

Ik had werkschoenen op 04-09-2025 besteld en ze zijn op 16-09-2025 geleverd. Ik ben eerlijk gezegd wel een snellere levering gewend.

Essenerweg 164

3774 LD Kootwijkerbroek

Over WerkschoenenBoer

Webshop in werkschoenen, werklaarzen en werkklompen.