Duidelijk website, goede product omschrijving en snelle service
Beste Rens, Hartelijk dank voor je beoordeling, we wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Niks op aan te merken. Houden zich prima aan hun beloftes.
Beste Julie, Dank voor je beoordeling, fijn dat alles vlot is verlopen! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Had 2 paar besteld was mis gegaan bij werkschoenenboer gemaild en meteen reactie en volgende dag binnen top bedrijf !
Beste Chris-Jan, Gelukkig hebben we het samen snel kunnen oplossen 😊. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Ik kende WerkschoenenBoer nog niet. Ik zocht naar een specifieke schoen,omdat ik een vrij moeilijke rechtse voet heb. Ik vond de schoen bij WerkschoenenBoer. De prijs was zoals verwacht. Ik heb gelijk besteld en binnen 2 dagen waren de schoenen binnen. Super service.
Beste Teus, Wat goed om te horen dat je de juiste schoenen hebt gevonden. Dank voor de complimenten! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Bestelling perfect aangekomen, binnen gestelde termijn. Prima zo!
Beste Dion, Goed om te horen. Fijn dat je tevreden bent! Tot snel! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Fijne communicatie, goede levering, duidelijke website.
Beste Ramon, Dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Snel, duidelijk en transparant, heel blij mee!
Beste Marijke, Fijn dat je zo tevreden bent! We zien je graag terug 😉. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Makkelijke website, goeie prijs en snel verzonden. En de laarzen zijn prima.
Beste Ton, Dank voor de complimenten. Veel plezier met de laarzen 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Heb ze net binnen zien er goed uit maar nog wel aardig stug. Ik heb brede voeten en dat kan net ben benieuwd hoe het is als ik een dag op gewerkt heb.
Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je bestelling 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
De boer voor alle werkschoenen. Dus niet naast je schoenen gaan lopen maar gewoon een nieuw paar bestellen. Top.
Beste Ronald, Zeker, zo zien wij het ook. Super fijn dat je zo blij bent met je bestelling, we zien je graag weer terug 😉! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Duidelijke website en snelle levering
Beste J, Hartelijk dank voor je beoordeling 😄! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
tot zover Prima!!
Beste J.R., Dank voor je beoordeling 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Voor de 2e keer gekocht omdat ik er mee door de bossen kan wandelen, ze door de binnenvoering warm zitten, ook nog eens leuk staan, kortom een fijne en mooie laars die ik niet voor niets voor de 2e keer gekocht heb. Snelle levering en goed verpakt.
Beste Elisabeth, Wat fijn om te horen dat de Grisport laarzen zo goed bevallen! Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Bestellen ging gemakkelijk, en binnen week geleverd.
Beste Martin, Fijn dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je bestelling 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Goed product., lange levertijd
Beste Jaap, Dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Setje werkklompen besteld, netjes optijd geleverd en het goede product gekregen! Als ik weer nieuwe nodig heb bestel ik ze gemakkelijk hier weer!
Beste Raymond, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je blij bent en we zien je volgende bestelling graag tegemoet 😉! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Besteld en volgend afspraak geleverd na 3 werkdagen
Beste R., Hartelijk dank voor je beoordeling 😄! Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Prima service en antwoord van support. Verzending zou sneller kunnen
Bedankt voor je feedback. Fijn dat je tevreden bent over onze service en support. We nemen je opmerking over de verzendsnelheid mee voor verbetering 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Fijne website, snelle levering, goede prijs.
Bedankt voor je positieve reactie. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze website, levering en prijs. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Klompen zitten lekker, ik had nog geen ervaring met deze klompen maar als deze later versleten zijn bestel ik hier zeker weer opnieuw. Ik zou het zeker aan anderen aanraden. De levering zou iets sneller kunnen of duidelijker wanneer je pakket komt maar verder reageren ze van de klantenservice dan wel weer vlot en dit is erg prettig.
Beste Félicia, Bedankt voor je uitgebreide review. Goed om te horen dat de klompen zo goed bevallen en dat je tevreden bent over onze klantenservice 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Heb hier werkschoenen gekocht omdat deze toch het fijnste lopen en dan ook nog voor de mooie prijs .
Beste Arie, Wat goed om te horen dat je bij ons de juiste werkschoenen hebt gevonden en dat ze zo prettig lopen. Fijn dat ook de prijs je bevalt 😄. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
De schoen die ik nodig had was lastig te vinden totdat ik op deze site terecht kwam. Schoen was op voorraad. Snelle levering
Beste René, Fijn om te horen dat je bij ons de juiste schoenen hebt gevonden. Bedankt ook voor je complimenten over de website. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Een zeer veilige werkschoen en Lopen perfect , Zodat ik aan het eind van mijn werkdag er nog net zo makkelijk op loop als ‘s ochtends.
Fijn dat de werkschoenen zo goed bevallen 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van je bestelling
Dank voor je beoordeling, Robert 😄. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Ik had werkschoenen op 04-09-2025 besteld en ze zijn op 16-09-2025 geleverd. Ik ben eerlijk gezegd wel een snellere levering gewend.
Hi Pascalle, De werkschoenen stonden bij bestelling als ‘Niet op voorraad, op nabestelling leverbaar’, waardoor de levering langer duurde. Dank voor je feedback! We nemen dit mee ter verbetering 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Originele beoordeling
Ik had werkschoenen op 04-09-2025 besteld en ze zijn op 16-09-2025 geleverd. Op de website staat "We reageren meestal binnen één werkdag" (op e-mail) "- vaak sneller". Ik had op 10-09-2025 een mail verstuurd maar geen reactie op ontvangen. Hierop heb ik op 15-9-2025 via de chat gereageerd en werd ik meteen geholpen. Mijn advies, verbeter de communicatie.
Hi Pascalle, Bedankt voor je beoordeling. We hebben op 10 september geen e-mail van je ontvangen, daardoor konden we je niet eerder helpen. De werkschoenen stonden bij bestelling als ‘Niet op voorraad, op nabestelling leverbaar’, waardoor de levering langer duurde. Dank voor je feedback! We nemen dit mee ter verbetering 😊. Met vriendelijke groet, Het team van WerkschoenenBoer.nl
Essenerweg 164
3774 LD Kootwijkerbroek
Webshop in werkschoenen, werklaarzen en werkklompen.