Erg blij met deze aankoop

Erg blij met deze aankoop. Ik heb alle drie de kleuren en ze zitten allemaal fantastisch. Ze schijnen niet door, vallen qua lengte goed en is van mooi materiaal. BH geeft genoeg ondersteuning en heeft een fijne stabiele band. Zeker aan te raden!

Ik zeg bestellen

De sportkleding ziet er niet alleen mooi uit maar het zit ook nog is lekker. De kleding schijnt niet door en is een fijne zacht stof! De broek zit lekker hoog en de banden van de top schuren ook niet. Het is zeker een aanrader

De sportlegging en bh zitten perfect..

De sportlegging en bh zitten perfect volgens maat, voelen comfortabel aan en schijnen niet door.

Sportkleding dat goed en lekker zit

Sportkleding dat goed en lekker zit, ook tijdens het sporten. De broek is squad proof en zit voor mij lekker hoog. Sport bh geeft goede ondersteuning.

Legging en top vallen mooi

Legging en top vallen mooi. Zeer zachte stof en stretch. Ook t shirt is van heel zacht materiaal! Zit comfortabel tijdens het sporten

Goede kwaliteit

Legging en bh besteld en hier meer dan tevreden over. Zijn beide van een dikke maar zachte stof.

Fijne stof

Fijne stof, heerlijk om in te sporten!

Grotenhuyshof 64

1445 MM Purmerend

Over OneMoreWear.com

ONEMORE - For the ambitious! Bedankt voor het achter laten van een review! Dit betekent voor ons heel veel! Liefs TEAM ONEMORE