Ik heb een goede ervaring zeker deze tweede bestelling. Alles is prima gegaan ook de bezorging was volgens de aangegeven tijd. Ps. Een klein minpuntje zou zijn dat je een dag van tevoren pas een melding krijgt dat de bestelling de andere dag geleverd wordt. Als je dan afspraken hebt moet je deze omzetten om thuis te kunnen zijn,
Bedankt voor je positieve review, Ad! Fijn om te horen dat je tweede bestelling ook naar tevredenheid is verlopen en dat de bezorging volgens de aangegeven tijd was. We begrijpen je opmerking over de leveringsmelding en nemen dit mee als verbeterpunt. We zijn blij dat je tevreden bent met het product en dat de montage goed is gegaan. Veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Zeer mooi en degelijk product. Levering duurde wel vrij lang 2 maanden. Maar dat doet niets af van de kwaliteit van het eindproduct wat zeer goed is.
Bedankt voor je review, Dennis! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product. We begrijpen dat de levertijd van 2 maanden langer was dan wenselijk. Dit betreuren we. We hopen dat je desondanks veel plezier zult hebben van je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
4 inzet horren besteld voor kunststof kiep ramen. Werden sneller geleverd dan in eerste instantie aangegeven. Producten waren na levering binnen 5 minuten geplaatst. Super makkelijk. Producten voelen goed aan en dekken het hele raam af. Aanrader!
Bedankt voor je positieve review, René! Wat fijn om te lezen dat de levering sneller was dan verwacht en dat de montage zo makkelijk verliep. We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de inzethorren en dat ze goed aansluiten op je kiep ramen. Veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Gemakkelijk besteld via de site. Lange levertijd.
Bedankt voor je positieve review, Jeroen! Fijn om te horen dat het bestelproces gemakkelijk verliep via de website en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de horren. We begrijpen dat de levertijd lang was. We zijn blij dat de montage goed is gegaan en dat het eindresultaat naar wens is. Veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Duidelijke webshop en van bestelling tot aan levering goed op de hoogte gehouden Zeker een aanrader
Bedankt voor je positieve review, Hrl! Wat fijn om te lezen dat je de webshop duidelijk vond en dat de communicatie van bestelling tot levering goed verliep. We vinden het belangrijk om klanten goed op de hoogte te houden. Leuk dat je ons kunt aanbevelen! Veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Horrenstunter.nl presenteerde de Lamella shutters als “goed verduisterend” voor de slaapkamer in een gesloten frame, maar dat in gesloten stand lichtkiertjes kunnen ontstaan. Dit is echter misleidend. In werkelijkheid kun je in de zomer om 5 uur ’s ochtends een boek lezen. Tussen de lamellen zit een ruimte van 7 mm wat resulteert in 29% van het raamoppervlak aan lichtkieren. Luxmetingen tonen >100 lux, terwijl voor een slaapkamer <8 lux gewenst is volgens slaaponderzoeken. Verkoper geeft aan dat lichtmetingen overdag niets toevoegen. Echter zouden ze verduisterend werken?! Verduisterend betekent volgens Van Dale “donker maken”, “zo afsluiten dat er geen licht bij kan” volgens de encyclopedie. Bij een goed verduisterend product wordt het binnenvallende licht geblokkeerd en de ruimte verduisterd. Wij verwachtten geen black out, maar wel functioneel en dus donker. Nog erger: • Misleiding: 1 van de foto’s op de website toont volledig gesloten shutters zonder lichtinval. Na onze klacht heeft verkoper de tekst op de website aangepast naar verminderde lichtinval en dat je shutters moet combineren met verduisterende overgordijnen. Dit neigt naar misleiding. • Geen verantwoordelijkheid: Ondanks divers bewijs (foto’s van het product en foto’s van concurrent die wel verduisteren, luxmetingen, latere verklaring van hun eigen fabrikant dat Lamella shutters niet goed verduisterend zijn voor slaapkamers) weigert verkoper erkenning. • Slechte klantenservice: Als oplossing is een ander, goedkoper product aangeboden waar we ook nog voor moesten bijbetalen. Verder alleen ontkenning en verdraaien van feiten en bewoordingen. Zelfs hun eigen fabrikant geeft aan dat het product alleen niet goed verduisterend is, maar Horrenstunter.nl blijft alles ontkennen. Het product is mooi en degelijk. Echter, dit bedrijf neemt klanten niet serieus en lijkt bewust verkeerde verwachtingen te wekken. Koop hier NIET. Ze zetten vanalles op de website om maar te verkopen.
Dank voor het delen van je ervaring. Wij herkennen ons niet in het beeld dat hier wordt geschetst en vinden het belangrijk dit voor andere lezers feitelijk te duiden. De KeJe Lamella shutters zijn door ons nooit gepresenteerd als volledig verduisterend product. Op onze website is vóór aankoop expliciet vermeld dat Lamella goed verduistert, maar niet volledig verduisterend is, en dat er in gesloten stand lichtkieren kunnen ontstaan. Dit is een producteigenschap van shutters en ook zichtbaar op de productfoto’s. Lamella is bedoeld als lichtregulerende raamdecoratie, niet als blackout-oplossing. De door jou genoemde luxmetingen gaan uit van een norm die hoort bij verduisterende raamdecoratie zoals blackout-gordijnen. Die eigenschap is door ons niet geclaimd en maakt daarom geen onderdeel uit van de overeenkomst. Dat een shutter niet dezelfde lichtblokkade biedt als een verduisterend gordijn, is bekend en vooraf gecommuniceerd. Na je melding hebben wij erkend dat twee lamella’s beschadigd waren geleverd. Daarvoor hebben wij direct een passende oplossing aangeboden en zijn wij overgegaan tot vervanging. Dat traject loopt. Voor overige eisen, zoals volledige vervanging of ontbinding, bestaat naar ons oordeel geen juridische grondslag. Dat de producttekst in de loop der tijd is aangescherpt, betekent niet dat eerdere informatie onjuist was. De kern – dat Lamella niet volledig verduistert en lichtkieren kent – stond er ook vóór aankoop al duidelijk vermeld. Wij vinden het jammer dat je onze inzet om tot een oplossing te komen anders hebt ervaren. Tegelijk blijven wij staan voor heldere productinformatie en een correcte afhandeling van daadwerkelijke gebreken. Met vriendelijke groet, Horrenstunter.nl
Levering is een week later als gepland ,maar dat werd van tevoren ook vermeld onder de noemer verwachte leveringsweek wat op zich best wel fijn is. Na een mail te sturen aan het eind van de dag werd er dezelfde dag nog gereageerd en gezegd dat ze het de volgende dag gingen uitzoeken. Dat is ook gebeurt tot aan de levering. Dit komt bij mij over als betrouwbaar en serieus worden genomen. Produkt ziet er goed uit en een duidelijke instructie was er bijgevoegd.
Bedankt voor je positieve review, John! Wat fijn om te lezen dat je onze snelle service en betrouwbaarheid waardeert. Het is goed om te horen dat de communicatie helder was en dat je je serieus genomen voelde. We zijn ook blij dat je tevreden bent met het product en de duidelijke instructie. Veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Mooi gemaakt en makkelijk te monteren. De levering was ook goed geregeld.
Bedankt voor je positieve review, Rob! Wat fijn om te lezen dat je onze service en het product waardeert. We zijn blij dat de montage makkelijk is verlopen en dat alles naar wens is. Veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
De levering is op de dag van levering te volgen op google mappen, uitstekend
Bedankt voor je review, Manon! Fijn dat je tevreden bent met het product. Goed om te horen dat de montage goed is gegaan en dat je het product makkelijk kon ophangen. Veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Het is een goed bedrijf levering binnen leveringstijd Helaas foutje mijn kant met meten Op mails reageren ze erg snel en dan kan je kleine korting krijgen op je herstel orde Daar zijn we niet op in gegaan omdat voor ons de korting te klein was product is goed Wij hebben de splendid van keje al jaren in huis en ze blijven goed en mooi Nu na 6 jaar gaan sommige iets moeilijker dicht ze gaan iets scheef Maar ondanks dat toch weer voor boven deze verduisterende splendid gekozen Echt een mooi product en zeer makkelijk op te hangen we hebben ook Horn in deuren en ramen van dit merk en ook die blijven erg mooi en goed
Bedankt voor je positieve review, Lee! We zijn blij dat de service en het product je bevallen. Ons doel is altijd om snel en goed te reageren. Heb je nog vragen of wensen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Goede kwaliteit. Alles netjes volgens opgegeven maten afgeleverd. Gemakkelijk zelf te plaatsen.
Dank je wel, Raymond! We waarderen je positieve feedback over kwaliteit en bediening. Dat motiveert ons! Vragen? Neem altijd contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Snel geleverd, makkelijk te plaatsen en past goed.
Bedankt voor je review, Michael! We zijn blij dat het product snel bij je is aangekomen en makkelijk te plaatsen was. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Altijd alles netjes bezorgd. Goede kwaliteit. En de prijs is ook netjes. Dus horrenstunter.nl. is een aanrader
Dank je wel, Peer! We hopen dat alles naar wens is. Bedankt voor je vertrouwen in Horrenstunter.nl! Vragen? Neem gerust contact op met ons. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Je moet er wel een paar weken op wachten, maar dat heb ik er graag voor over
Bedankt, Manon! Fijn dat je tevreden bent over ons systeem en product. Dat is precies wat we willen bereiken. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Makkelijk te monteren, levering duurd langer dan bij bestelling is aangegeven. Vervolgens wel weer eerder geleverd dan de nieuwe leverdatum
Bedankt voor je review, Richard! We waarderen je opmerking over de levering. We werken eraan om dit beter in te richten. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
De levering ging de eerste keer niet goed maar is snel opgepakt en opgelost de volledige bestelling hadden wij een week later binnen.
Bedankt, Ad! Fijn dat je ondanks de vertraging tevreden bent. We werken eraan om beter in te plannen. Graag helpen we je met vragen. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Zeer tevreden met de levertijd de info die je krijgt over de status van je bestelling.
Hartelijk dank voor je review, Rob! Wat fijn om te lezen dat de levertijd je bevallen is en dat de informatie over de status van je bestelling duidelijk was. Dank je wel voor je vertrouwen en je aanbeveling. We wensen je veel plezier van je bestelling. Laat het ons vooral weten als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter
Na een correcte levering van inzethorren en een plissé hordeur. Liep na een paar maanden een hond dwars door de plissé hordeur. Contact opgenomen met de Horrenstunter voor een prijsopgave voor reparatie. Ze hebben tegen reparatiekosten een hele nieuwe hordeur geleverd. TOP SERVICE.
Bedankt voor je review, Frans! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over zowel de inzethorren als de plissé hordeur, en dat het monteren zonder problemen is verlopen. We doen ons best om in dit soort situaties met je mee te denken, zodat je snel weer goed gebruik kunt maken van je hordeur. We hopen dat je veel plezier ervaart van je bestelling! Laat het ons vooral weten als we je ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter
Alles keurig in orde
Dank voor je review, Thieu! Fijn om te horen dat alles nu in orde is en je tevreden bent over je bestelling. Laat het ons vooral weten als je nog vragen hebt! Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter
Met gemak te installeren en ze zijn perfect.
Hartelijk dank voor je review, Raymond! Fijn om te horen dat de horren helemaal naar wens zijn. We wensen je veel plezier van je aankoop. Laat het ons vooral weten als je nog vragen hebt. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter
Mooi voorzetraam. Bij ons was het beste om het met 2 mensen te monteren. Levertijd volgens afspraak. Enige minpuntje, rechterbovenzijde kleine beschadiging
Bedankt voor je review, Andrea! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de voorzethor, en dat de levering volgens afspraak is verlopen. Ook goed om te lezen dat de montage is gelukt. Onze excuses natuurlijk voor de kleine beschadiging aan de rechterbovenzijde. Voel je vrij om hier contact over op te nemen, dan kijken we graag mee voor een oplossing. We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter
Mooie oplossing zonder boren in kozijnen. Tevens geen gedoe dat de lamellen in de weg hangen wanneer je het raam open wilt zetten. Erg degelijk materiaal. De 2 lipjes om de lamellen te kunnen verzetten zaten er niet bij. Deze worden nog na gestuurd. Ik ga ervan uit dat dat netjes zal gebeuren.
Hartelijk dank voor je review, Daan! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de oplossing voor je draai-kiepraam. Onze excuses natuurlijk voor het ontbreken van de veren bij de levering. Hopelijk heb je deze inmiddels mogen ontvangen, zodat je het product volledig kunt gebruiken zoals bedoeld. Dank je wel voor je vertrouwen én aanbeveling. We wensen je veel plezier van je aankoop. Laat het ons vooral weten als je nog vragen hebt. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter
Na 2 reminders om een review te schrijven, is het zover. Immers toch even gewacht tot de levering van 2 stuks Splendid Pliss Plissé gordijnen is ontvangen. De servicegerichtheid en snelheid van antwoorden op vragen is meer dan uitstekend geweest. Ook het bestelproces verliep makkelijk met duidelijke info waarop te letten bij het opmeten. De demobox vooraf laten komen met alle stalen die mogelijk waren voor het product. Dat is een uitkomst zodat je nooit hoeft af te wachten of de kleur die je online kiest wel de juiste is en de kwaliteit van het frame goed is. Het product is van uitstekende kwaliteit en de montage is zeer éénvoudig. De prijzen zijn ook nog eens scherp te noemen. In alle eerlijkheid wel eerst diverse andere sites bezocht, omdat we Horrenstunter in eerste instantie "goedkoop" vonden klinken, maar dat bleek onterecht.
Beste Paul, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om zo’n uitgebreide review te schrijven, en wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over je twee Splendid Pliss plisségordijnen. En je opmerking over onze naam tovert een glimlach op ons gezicht, mooi dat we hebben kunnen laten zien dat “Horrenstunter” wel scherp geprijsd is, maar zeker niet goedkoop in kwaliteit ;) Hartelijk dank voor je vertrouwen en aanrader. We wensen je heel veel plezier van je plisségordijnen. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter
Ik krijg een hor vokr een klant kom.ik daar afgesproken tijdstio.aan heeft horrenstunter maar asn een zijde klemmen aangebrescht waardoor.hij niet kan klemmen sta je gekijk 1-0 achter
Bedankt voor je review. Jammer dat je bij je klant gelijk tegen een probleem aanliep. Dat is nooit prettig. Bij een houten kozijn met een aluminium dorpel worden de klemveren inderdaad alleen aan de bovenzijde geplaatst. Onderaan is geen ruimte om te klemmen. Daarom klopt het dat je hor alleen boven klemveren heeft meegekregen. We hebben je hierover ook gemaild. Reageer daar vooral op als je nog vragen hebt of iets wil checken. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Reageren snel en goed op vragen.
Bedankt voor je mooie review, Martin! Fijn dat je onze service en klantgerichtheid waardeert. We reageren graag snel en goed op vragen. Als je nog vragen hebt, bel dan gerust onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Dirk Verheulweg 2 b9
2742JR Waddinxveen
Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.