Goede kwaliteit voor een goede prijs

Zeer tevreden met de levertijd de info die je krijgt over de status van je bestelling.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, dat ging prima

Perfecte service

Na een correcte levering van inzethorren en een plissé hordeur. Liep na een paar maanden een hond dwars door de plissé hordeur. Contact opgenomen met de Horrenstunter voor een prijsopgave voor reparatie. Ze hebben tegen reparatiekosten een hele nieuwe hordeur geleverd. TOP SERVICE.

In orde nu

Alles keurig in orde

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Met gemak te installeren en ze zijn perfect.

Met gemak te installeren en ze zijn perfect.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Her voorzetraam ziet er mooi en degelijk uit.

Mooi voorzetraam. Bij ons was het beste om het met 2 mensen te monteren. Levertijd volgens afspraak. Enige minpuntje, rechterbovenzijde kleine beschadiging

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Prima oplossing voor kunststof draai-kiep raam

Mooie oplossing zonder boren in kozijnen. Tevens geen gedoe dat de lamellen in de weg hangen wanneer je het raam open wilt zetten. Erg degelijk materiaal. De 2 lipjes om de lamellen te kunnen verzetten zaten er niet bij. Deze worden nog na gestuurd. Ik ga ervan uit dat dat netjes zal gebeuren.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Top bedrijf met uitstekende service!

Na 2 reminders om een review te schrijven, is het zover. Immers toch even gewacht tot de levering van 2 stuks Splendid Pliss Plissé gordijnen is ontvangen. De servicegerichtheid en snelheid van antwoorden op vragen is meer dan uitstekend geweest. Ook het bestelproces verliep makkelijk met duidelijke info waarop te letten bij het opmeten. De demobox vooraf laten komen met alle stalen die mogelijk waren voor het product. Dat is een uitkomst zodat je nooit hoeft af te wachten of de kleur die je online kiest wel de juiste is en de kwaliteit van het frame goed is. Het product is van uitstekende kwaliteit en de montage is zeer éénvoudig. De prijzen zijn ook nog eens scherp te noemen. In alle eerlijkheid wel eerst diverse andere sites bezocht, omdat we Horrenstunter in eerste instantie "goedkoop" vonden klinken, maar dat bleek onterecht.

Hor is niet compleet

Ik krijg een hor vokr een klant kom.ik daar afgesproken tijdstio.aan heeft horrenstunter maar asn een zijde klemmen aangebrescht waardoor.hij niet kan klemmen sta je gekijk 1-0 achter

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, maar het was wel puzzelen

Goede service, klantgericht.

Reageren snel en goed op vragen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Prima in orde en snel in huis !

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Verkoop prima maar nazorg wat minder.

Op de site staat snelle service en eigen technische dienst. Als klant verwacht je natuurlijk een optimaal werkend product. Als er ergens iets fout gaat zou je mogen verwachten dat de leverancier het probleem oplost en niet alleen maar filmpjes en plaatjes stuurt waarbij je zelf jouw gekochte product uit elkaar moet halen om de problemen op te lossen. Voor een techneut niet zo een probleem maar de gemiddelde klant staat dan met zijn handen in het haar.

Stevige hordeur

Mooie en stevige hordeur, netjes en op tijd geleverd, blij mee

Alles volgens afspraak

Alles is volgens afspraak gegaan.Zeer mooi en degelijk produkt.Even goed kijken om in te meten maar paste perfekt! Eerst 1 raam geprobeerd,nu de rest nog.

Prima en mooie raamhor

De uitleg vooraf de bestelling is duidelijk en zeker belangrijk want we willen nou eenmaal dat hij past en het vervolg van de leverancier is prima te volgen tot wanneer hij wordt geleverd dus een tevreden klant aan deze kant

Goed product

Snelle en duidelijke levering

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Prijs en kwaliteit komen goed overeen. Zeker in tegenstelling tot andere aanbieders.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Een tien met een griffel

Perfecte hor in de juiste kleur en snel geleverd. Ouderwetse kwaliteit en (leverings) service met eigen bezorgdienst

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Mooi product en snelle levering

Goed product, communicatie loopt goed en is duidelijk. Product is wat je verwachten kunt van keje producten.

Correct bedrijf

Het begint al op de site, duidelijke en concrete uitleg over het bestellen van een hor. De prijs is super, en alle beloftes komen ze na. Bezorging ruim binnen de opgegeven tijd, echt aan te raden!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Nog steeds geen producten ontvangen

Ik heb half augustus besteld. De levertijd was langer ( tot 6 weken) omdat ik een andere RAL kleur wilde. Prima. Het is nu bijna November en ik heb nog steeds niets ontvangen, maar wel betaald!!!!!!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Matig
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Nee, ik ben er niet uitgekomen

Uitstekende keuze

Duidelijkheid op de site, prima prijskwaliteit verhouding.

Makkelijk en snel

Na bestelling snel geleverd en netjes op maat en op kleur. Helemaal top!

mooie horren

mooie horren

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

hor ziet er keurig en degelijk uit. goede communicatie, nette levering.

Positief verrast

Snelle levering en een prachtig product.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.