Bestelling is verlopen volgens opgave

Ik heb een goede ervaring zeker deze tweede bestelling. Alles is prima gegaan ook de bezorging was volgens de aangegeven tijd. Ps. Een klein minpuntje zou zijn dat je een dag van tevoren pas een melding krijgt dat de bestelling de andere dag geleverd wordt. Als je dan afspraken hebt moet je deze omzetten om thuis te kunnen zijn,

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, dat ging prima

Mooi product

Zeer mooi en degelijk product. Levering duurde wel vrij lang 2 maanden. Maar dat doet niets af van de kwaliteit van het eindproduct wat zeer goed is.

Zeer tevreden.

4 inzet horren besteld voor kunststof kiep ramen. Werden sneller geleverd dan in eerste instantie aangegeven. Producten waren na levering binnen 5 minuten geplaatst. Super makkelijk. Producten voelen goed aan en dekken het hele raam af. Aanrader!

Nette horren.

Gemakkelijk besteld via de site. Lange levertijd.

Nette en duidelijke levering

Duidelijke webshop en van bestelling tot aan levering goed op de hoogte gehouden Zeker een aanrader

Misleidende verkoop

Horrenstunter.nl presenteerde de Lamella shutters als “goed verduisterend” voor de slaapkamer in een gesloten frame, maar dat in gesloten stand lichtkiertjes kunnen ontstaan. Dit is echter misleidend. In werkelijkheid kun je in de zomer om 5 uur ’s ochtends een boek lezen. Tussen de lamellen zit een ruimte van 7 mm wat resulteert in 29% van het raamoppervlak aan lichtkieren. Luxmetingen tonen >100 lux, terwijl voor een slaapkamer <8 lux gewenst is volgens slaaponderzoeken. Verkoper geeft aan dat lichtmetingen overdag niets toevoegen. Echter zouden ze verduisterend werken?! Verduisterend betekent volgens Van Dale “donker maken”, “zo afsluiten dat er geen licht bij kan” volgens de encyclopedie. Bij een goed verduisterend product wordt het binnenvallende licht geblokkeerd en de ruimte verduisterd. Wij verwachtten geen black out, maar wel functioneel en dus donker. Nog erger: • Misleiding: 1 van de foto’s op de website toont volledig gesloten shutters zonder lichtinval. Na onze klacht heeft verkoper de tekst op de website aangepast naar verminderde lichtinval en dat je shutters moet combineren met verduisterende overgordijnen. Dit neigt naar misleiding. • Geen verantwoordelijkheid: Ondanks divers bewijs (foto’s van het product en foto’s van concurrent die wel verduisteren, luxmetingen, latere verklaring van hun eigen fabrikant dat Lamella shutters niet goed verduisterend zijn voor slaapkamers) weigert verkoper erkenning. • Slechte klantenservice: Als oplossing is een ander, goedkoper product aangeboden waar we ook nog voor moesten bijbetalen. Verder alleen ontkenning en verdraaien van feiten en bewoordingen. Zelfs hun eigen fabrikant geeft aan dat het product alleen niet goed verduisterend is, maar Horrenstunter.nl blijft alles ontkennen. Het product is mooi en degelijk. Echter, dit bedrijf neemt klanten niet serieus en lijkt bewust verkeerde verwachtingen te wekken. Koop hier NIET. Ze zetten vanalles op de website om maar te verkopen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Matig

Er wordt snel gereageerd op de mail.

Levering is een week later als gepland ,maar dat werd van tevoren ook vermeld onder de noemer verwachte leveringsweek wat op zich best wel fijn is. Na een mail te sturen aan het eind van de dag werd er dezelfde dag nog gereageerd en gezegd dat ze het de volgende dag gingen uitzoeken. Dat is ook gebeurt tot aan de levering. Dit komt bij mij over als betrouwbaar en serieus worden genomen. Produkt ziet er goed uit en een duidelijke instructie was er bijgevoegd.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Mooi gemaakt en makkelijk te monteren. De levering was ook goed geregeld.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Goed product en prima prijs

De levering is op de dag van levering te volgen op google mappen, uitstekend

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Het is een goed bedrijf levering binnen leveringstijd Helaas foutje mijn kant met meten Op mails reageren ze erg snel en dan kan je kleine korting krijgen op je herstel orde Daar zijn we niet op in gegaan omdat voor ons de korting te klein was product is goed Wij hebben de splendid van keje al jaren in huis en ze blijven goed en mooi Nu na 6 jaar gaan sommige iets moeilijker dicht ze gaan iets scheef Maar ondanks dat toch weer voor boven deze verduisterende splendid gekozen Echt een mooi product en zeer makkelijk op te hangen we hebben ook Horn in deuren en ramen van dit merk en ook die blijven erg mooi en goed

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Alles netjes volgens opgegeven maten afgeleverd. Gemakkelijk zelf te plaatsen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Snel geleverd, makkelijk te plaatsen en past goed

Snel geleverd, makkelijk te plaatsen en past goed.

Prima.

Altijd alles netjes bezorgd. Goede kwaliteit. En de prijs is ook netjes. Dus horrenstunter.nl. is een aanrader

Mooi systeem en product

Je moet er wel een paar weken op wachten, maar dat heb ik er graag voor over

Netjes goed makjelijk

Makkelijk te monteren, levering duurd langer dan bij bestelling is aangegeven. Vervolgens wel weer eerder geleverd dan de nieuwe leverdatum

Prima ervaring

De levering ging de eerste keer niet goed maar is snel opgepakt en opgelost de volledige bestelling hadden wij een week later binnen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Zeer tevreden met de levertijd de info die je krijgt over de status van je bestelling.

Perfecte service

Na een correcte levering van inzethorren en een plissé hordeur. Liep na een paar maanden een hond dwars door de plissé hordeur. Contact opgenomen met de Horrenstunter voor een prijsopgave voor reparatie. Ze hebben tegen reparatiekosten een hele nieuwe hordeur geleverd. TOP SERVICE.

In orde nu

Alles keurig in orde

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Met gemak te installeren en ze zijn perfect.

Met gemak te installeren en ze zijn perfect.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Her voorzetraam ziet er mooi en degelijk uit.

Mooi voorzetraam. Bij ons was het beste om het met 2 mensen te monteren. Levertijd volgens afspraak. Enige minpuntje, rechterbovenzijde kleine beschadiging

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Prima oplossing voor kunststof draai-kiep raam

Mooie oplossing zonder boren in kozijnen. Tevens geen gedoe dat de lamellen in de weg hangen wanneer je het raam open wilt zetten. Erg degelijk materiaal. De 2 lipjes om de lamellen te kunnen verzetten zaten er niet bij. Deze worden nog na gestuurd. Ik ga ervan uit dat dat netjes zal gebeuren.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Top bedrijf met uitstekende service!

Na 2 reminders om een review te schrijven, is het zover. Immers toch even gewacht tot de levering van 2 stuks Splendid Pliss Plissé gordijnen is ontvangen. De servicegerichtheid en snelheid van antwoorden op vragen is meer dan uitstekend geweest. Ook het bestelproces verliep makkelijk met duidelijke info waarop te letten bij het opmeten. De demobox vooraf laten komen met alle stalen die mogelijk waren voor het product. Dat is een uitkomst zodat je nooit hoeft af te wachten of de kleur die je online kiest wel de juiste is en de kwaliteit van het frame goed is. Het product is van uitstekende kwaliteit en de montage is zeer éénvoudig. De prijzen zijn ook nog eens scherp te noemen. In alle eerlijkheid wel eerst diverse andere sites bezocht, omdat we Horrenstunter in eerste instantie "goedkoop" vonden klinken, maar dat bleek onterecht.

Hor is niet compleet

Ik krijg een hor vokr een klant kom.ik daar afgesproken tijdstio.aan heeft horrenstunter maar asn een zijde klemmen aangebrescht waardoor.hij niet kan klemmen sta je gekijk 1-0 achter

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, maar het was wel puzzelen

Goede service, klantgericht.

Reageren snel en goed op vragen.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.