Zoals besproken

Ik bestel nu voor de derde keer en nog steeds perfect gemaakt, en levering ook volgens afspraak

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Op 12 juli 2025 hadden we 2 horen besteld, 25 juli 2025 afgeleverd. TOP! HEEL BELANGRIJK: Meetinstructie en type kozijn GOED LEZEN! Bijna verkeerde horen besteld, nog eens nagelezen voordat wij de horren gaan bestellen, gelukkig onze leesfout op tijd ontdekt. De horen zien er heel "strak" en solide uit. Ze passen perfect, Wij hebben er veel positieve reactie van onze familie en vrienden gehad. Top bedrijf, veel bedrijven kunnen hier voorbeeld van nemen. Doet wat men beloofd!

Voorzethorren....makkelijk en goed

Duidelijke site. Mooie uitleg hoe en wat je moet meten. Bij bestelling direct bericht....op de hoogte worden gehouden over de levering....en netjes op tijd geleverd.

Goed advies

Ism via de chat perfect passende horren kunnen samenstellen

Simpel en snel

Na de simpele instructies was een bestelling snel geplaatst. De levering van de horren duurde ook al niet lang. Super tevreden!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Snelle service, prima webshop!

Mijn Unilux plissé hordeur was na 11 jaar defect, de verticale houder was van het kunststof kozijn gevallen. ik had hier 4 kunststof houdertjes voor nodig, binnen 2 dagen in de bus en gefixt, zodoende een nieuwe hordeur nog even uit kunnen stellen. Correcte communicatie en levering!

Prima keuze

Prima keuze

Snel en goed

Het zou helemaal af zijn wanneer de boorgaatjes aan de achter kant ook afgebraamd waren. Dat moest ik zelf nog even doen. Maar verder prima en eenvoudig te monteren. Top

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Makkelijke site, afwerking van de order prima

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Ik vond het op het begin best spannend mbt het inmeten. Maar met de meetinstructies is het mij toch gelukt. Ook 2,5 week eerder geleverd dan werd aangegeven! Uit de verpakking toch wel weer spannend want, had ik het goed gemeten? Lichtelijke stress toen het toch niet helemaal paste maar toen bleek dat ik de inzethor er ‘te lief’ inklikte. (Bang om met mijn lompheid de boel te slopen). Na meer kracht te gebruiken, klikte het er makkelijk in! Mijn zoons zijn er ontzettend blij mee en geen last meer van vliegen en muggen!!!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk

Prima in orde

Het duurde wel een paar weken voordat de horren er waren, maar dat was van te voren ook duidelijk aangegeven. De horren zijn goed en makkelijk te bevestigen.

Mooi materiaal

Alles klasse en netjes afgeleverd

Functioneel en doelmatig

Mooi op RAL kleur en ruime keuze in soort gaas en kleur. Dus passend bij de woning.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Hoe bijbesteld, weer goed en mooi bijgeleverd

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Goede kwaliteit en gemakkelijk zelf te plaatsen

De hor was keurig op maat gemaakt en ik kon het zelf gemakkelijk plaatsen. Wel schrok ik even omdat het een stuk kleiner was dan de maten die ik opgegeven had, maar dat hoort blijkbaar zo. Superblij met de hor!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Ik heb al vaker wat besteld en zoals gewoonlijk goede service en snelle levering.

gewoon goed!

Precies op tijd en conform opdracht geleverd, meet instructies waren duidelijk en daardoor perfect maatwerk.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk

Tot nu toe alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Snelle levering. Eenvoudig te plaatsen

De drie horren zijn snel geleverd. De plaatsing was heel eenvoudig.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Goeie prijs kwaliteit verhouding!

Duidelijke site waar goed wordt uitgelegd hoe je de metingen zelf kan uitvoeren! Verder goede communicatie via de mail en snel geleverd! Binnen 15 dagen zoals op de site staat aangegeven. Hoor past perfect en ziet er top uit!

Kwaliteit

Maatwerk (voorzet hor) dus iets langer wachten (1 werkweek), maar dan krijg je ook een knappe hor, exact op maat met toebehoren. Zeer tevreden mee.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Goede service en snelle levering

Wat direct opvalt, is de goede service: er wordt meegedacht, snel gereageerd en duidelijk gecommuniceerd. Bestellingen worden snel en correct geleverd, wat in ons werkveld essentieel is. Geen gedoe, gewoon doen wat beloofd wordt – en dat zie je tegenwoordig niet overal meer. Deze combinatie van betrouwbaarheid, snelheid en klantvriendelijkheid maakt dat wij graag terugkomen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Snelle levering en een scherpe prijs

Goede kwaliteit inzet plissé hor. Stevig frame en leverbaar in dezelfde kleur als mijn kozijnen. Eerst een als proef besteld en daarna de rest.

Geweldig!

Snelle bezorging en de horren zijn helemaal top!

Past precies!

Geleverd op de dag die werd aangegeven. De hor past precies. Super!

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.