prijs-kwaliteit zeer goed

product is zeer goed, communicatie beetje minder. De plisséhordeur ziet er goed uit en is makkelijk te installeren. Levering heeft een weekje langer geduurd als eerst aangegeven, maar ik kreeg wel al mails voor een beoordeling te geven terwijl er nog niets verzonden was.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

De horren paste perfect. En zelfs een week eerder geleverd als ze hadden belooft

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Echt heel enthousiast over de service en de producten

Helaas, in twee keer iets moeten bestellen. Enorm enthousiast over de hulp die ik daarbij kreeg.

Geweldig!

Je moet er even op wachten maar dan heb je ook mooi en goede kwaliteit. Een mooie hor voor onze schuifpui. Het snel te monteren, klik en klaar. Daarom in 1 woord geweldig.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

5 inzet horren besteld waren binnen het termijn geleverd. De rit kunt u prima volgen zodat u weet wanneer de chauffeur voor u deur staat. Horren waren netjes verpakt De instructie om de hor te plaatsen is makelijk. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.

Super service

Ik ben van nature skeptisch als het gaat om (te) lage prijzen, maar ik heb de gok toch genomen na de vele goede reviews. En niets is minder waar! Ik heb de horren zelf ingemeten en besteld. De instructies waren super duidelijk over het type kozijnen etc. Het leveren duurde ongeveer drie week maar ze passen perfect en werden zorgvuldig bezorgd. Daarna moest ik het raam opnieuw stellen omdat deze niet meer dicht wilde. Dat was het meeste werk.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Heel erg blij met onze inzethorren

We hebben 2x besteld bij de horrenstunter. De 1e keer hebben we een inzet plisséhor besteld om het uit te proberen. Het opmeten was even spannend, want het was een groot raam en moet op de mm nauwkeurig, maar de hor past prima. Het raam moest iets gesteld worden, want deze ging niet goed meer dicht, maar dit was relatief snel opgelost. De plisséhor kan zowel aan de boven-en onderkant open en werkt heel erg prettig. De 2e keer hebben we normale inzethorren besteld met pollengaas. Ook deze passen prima en de ramen sloten perfect. De levering was sneller dan verwacht...zelfs sneller dan dat wij een leverdag en -tijd doorkregen! Het was even een verrassing dat er ineens een bezorger voor de deur stond. Gelukkig waren we thuis :-)

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Netjes afgeleverd en mooie horren.

Netjes gebeld of het uitkwam om de horren te bellen. Installeren van de horren is gemakkelijk!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Ziet er goed uit maar mist onderdelen

Op zich prima hor, maar ze clipjes missen waarmee je je vast zet in het raam.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk

Kwaliteit horren voor een prima prijs

Twee extra raaminzet horren besteld, ben erg tevreden over de kwaliteit en manier van bestellen. De inzethorren hebben tegenwoordig onder en boven plastic klemmetjes in plaats van aan één kant metalen klemmetjes. Dit klemt nog beter in het raam.

Goede kwaliteit, op tijd levering . Betaalbaar

Waardeloze klantenservice

Levering incompleet. Geen montagetape op bovengeleider. Daarna heel veel moeite moeten doen om iemand van de klantenservice te spreken, lijkt wel alsof je met een AI chatbot spreekt, komen iedere keer met ingestudeerde zinnetjes. Wacht nu alweer 2 dagen op antwoord of ik de klemmen voor de klemhor kan omruilen

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk

Uistekend.

Prima product. Maatvoering, werking en aflevering alles goed. Makkelijk zelf te plaatsen.

Matig

Product is goed, maar de afgesproken levertijd werd niet nagekomen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Goede info en mooie horren!

Goede info over product en vooralsnog ziet het er prima uit.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Top product goede instructies, past perfect

De instructie voor het kiezen van het soort kozijn en inmeten vraagt wel gewoon even aandacht, maar is erg goed beschreven. Een mooi priduct, past precies en kunststof kozijnen sluiten ook nog goed. (niet volledig met raamhandel naar beneden, maar wel gewoon goed dicht.)

Service kan beter

Na verkeerde bestelling van 4 horren moetje per nieuwe hor € 42,- per hor betalen. (??)

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Matig

Goede service en geweldige horren!

Ik was bekend met inzethorren voor draai-/kiepramen, maar nog niet met het concept inzet plisséhor. Dit is echt een uitkomst; op de momenten dat het hor een periode niet wordt gebruikt kun je het frame gewoon laten zitten, maar het hor zelf wel omhoog schuiven. Ideaal! En uiteindelijk eerder ontvangen dan oorspronkelijk aangegeven. Top!

Aanrader!

Mooie horren, snel geleverd. Je moet wel even goed kijken op de website om het juiste type te selecteren en de maat goed op te meten.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Geweldige service en ze passen perfect!

Top product!

Helaas had ik de verkeerde metingen doorgegeven. Ze waren heel behulpzaam en dachten mee aan verschillende opties. Ik heb gelukkig de omruiloptie kunnen kiezen en gister mijn nieuwe klemhor binnengekregen. Past nu precies. Heel blij mee!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Supersnelle levering en perfecte kwaliteit

Ik heb mijn wolhordeur op maat besteld. Met de inmeetinstructies kon ik de maten opgeven en na een paar weken ontving ik de rolhordeur thuis. Perfect op maat (op de millimeter nauwkeurig) en binnen 10 minuten gemonteerd. Een volgende hordeur of raamhor zou ik onmiddellijk weer bij de Horrenstunter.nl bestellen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Kwaliteit voor lage prijs en prima service.

Horren zijn kwalitatief en zien er goed uit. Aflevering was sneller dan van te voren aangegeven en was prima te volgen. Enig minpuntje zijn de afleverkosten, deze zijn erg hoog tot andere leveranciers.

Top product!

Na zoeken voor een goed gordijn voor een oud Velux raam gekozen voor de plissé met hor in één. Ruime keuze tijdens het bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces tot en met verzending. Het gordijn kwam im één geheel binnen waardoor het binnen een paar minuten was opgehangen. Het is dus zeker een aanrader en als we in de toekomst weer wat modig hebben zullen we het hier bestellen.

Gewoon goed

Duidelijke website, gemakkelijk de bestelling geplaatst en snel geleverd. Hor past perfect!

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.