Bestellen, leveren en klaar. Geen gezeur of verkooppraat. Engelsen hebben er een mooie uitdrukking voor. 'It does what it says on the tin'
Bedankt voor je review, Jeroen! Mooi om te horen dat alles gewoon werkt zoals het hoort. Daar gaan we voor: bestellen, leveren en monteren zonder gedoe. Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Ik heb in het verleden meerdere klemhorren besteld bij Horrenstunter en ben erg tevreden. De levering is snel en alles was netjes verpakt. De horren passen perfect, zolang je de meetinstructies goed volgt. De kwaliteit is goed en de montage is eenvoudig. Voor deze prijs echt een topproduct. Zeker een aanrader!
Bedankt voor je uitgebreide review, Marcel! Fijn om te horen dat je al vaker bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over onze klemhorren. Goed dat je aangeeft dat de horren perfect passen wanneer de meetinstructies gevolgd worden en dat de montage eenvoudig is. Daar doen we het voor: een product dat gewoon goed werkt, snel geleverd wordt en makkelijk te plaatsen is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Snelle levering, chauffeur was een aantal uur voor levering reeds zichtbaar op een kaart, heel fijn. Alles was correct verpakt om beschadigingen te voorkomen.
Bedankt voor je review, David! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de snelle levering. Goed dat je het volgen van de chauffeur als prettig hebt ervaren en dat alles netjes verpakt was. Zo weet je waar je aan toe bent en komt alles gewoon goed aan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Makkelijk samenstellen via de site. Super kwaliteit en snelle levering.
Bedankt voor je review, Jo! Fijn om te horen dat het samenstellen via de site makkelijk ging en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Goed dat alles snel geleverd is en dat je er direct mee aan de slag kon. Daar doen we het voor: simpel bestellen en gewoon goed resultaat. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Mooi gemaakt en uitstekende kwaliteit! Ik bestel binnenkort nog enkele voorzethorren
Bedankt voor je review, Jonas! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en afwerking. Mooi dat alles naar wens is en dat je alweer een volgende bestelling overweegt. Dat zegt voor ons genoeg. Mocht je nog vragen hebben bij je volgende bestelling, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Om fouten te voorkomen foto's doorgestuurd van het raam en zo het juiste type hor en afmetingen bepaald. Fijne ervaring met goed resultaat. Erg tevreden.
Bedankt voor je review, Leon! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het resultaat. Goed dat je vooraf even hebt meegedacht door foto’s te sturen. Zo kunnen we samen zorgen dat je het juiste type hor kiest en dat alles gewoon goed past. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Een prima product
Bedankt voor je review, Jacco! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en dat de levering zelfs sneller was dan verwacht. Goed dat alles naar wens is verlopen en dat je direct aan de slag kon. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Vond het zelf inmeten wel spannend maar als je de stappen rustig volgt komt het goed. Zaten verkeerde schroeven bij maar die heb ik snel nagestuurd gekregen. Ze zijn heel mooi geworden en ben er heel blij mee :-)
Bedankt voor je review, Ellen! Fijn om te horen dat je zo blij bent met het eindresultaat en dat het inmeten goed is gegaan door de stappen te volgen. Vervelend dat er in eerste instantie verkeerde schroeven bij zaten, maar goed dat dit snel is opgelost en je verder kon met monteren. Uiteindelijk moet het gewoon kloppen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Uitstekende ondersteuning bij bestelling. Het product werd erg snel geleverd en de prijs is goed. Bedankt horrenstunter, volgende keer bestel ik weer bij jullie.
Bedankt voor je review, Ronald! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ondersteuning, levering en het product. Mooi dat alles snel en naar wens is verlopen en dat je de prijs-kwaliteitverhouding goed vindt. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
makkelijk bestellen, snelle levering, perfecte maatvoering, en keurige afwerking
Bedankt voor je review, Ted! Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen. Mooi dat het bestellen makkelijk ging, de levering snel was en dat de hor perfect past en netjes is afgewerkt. Daar doen we het voor: gewoon goed geregeld van begin tot eind. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Zeer tevreden over het plisségordijn. De kwaliteit is mooi en voelt stevig aan. Makkelijk te monteren in het kunststof kozijn. De levering was snel en alles werd netjes verpakt bezorgd. Zeker een aanrader!
Bedankt voor je review, Leander! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van het plisségordijn. Goed dat de montage makkelijk ging en dat alles snel en netjes is geleverd. Daar doen we het voor: een product dat gewoon goed past en eenvoudig te plaatsen is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Na in een eerdere woning een klein meetfoutje, nu in onze nieuwe woning de meetinstructies goed doorgenomen. 1 vraag moeten stellen, snel antwoord en 5 horren besteld. Alles past goed en snel geïnstalleerd. Binnenkort de andere horren bestellen waarschijnlijk
Bedankt voor je review, Janine! Fijn om te horen dat het deze keer helemaal goed is gegaan met inmeten en monteren. Goed dat je de instructies nog eens hebt doorgenomen en dat een vraag snel beantwoord werd. Mooi dat alle horren nu perfect passen en snel geïnstalleerd waren. Mocht je binnenkort weer gaan bestellen en nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Heel correct
Bedankt voor je review, Eugeen! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen. Goed dat het monteren uiteindelijk gelukt is, ook al was het even puzzelen. Dat kan soms voorkomen, maar mooi dat het eindresultaat naar wens is. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Ontbrekende klemmen zijn snel nagestuurd.
Beste Martin, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de ontbrekende klemmen snel zijn nagestuurd en dat je tevreden bent over de service. Goed om te lezen dat de montage soepel ging en dat je de prijs-kwaliteitverhouding als uitstekend ervaart. Dat is precies wat we willen horen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Goed afgewerkt
Beste M, Dank je wel dat je even de moeite nam om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de afwerking van je bestelling. Mooi dat alles in één keer goed geleverd is en dat de montage soepel verlopen is. Daar doen we het voor. Als je later nog een vraag hebt, stuur ons gerust een bericht. We staan voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Hoi Els, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Goed om te horen dat de levering helemaal in orde was en dat je de hor zelf prima hebt kunnen monteren. Ook mooi dat je de prijs-kwaliteitverhouding als uitstekend ervaart. Mocht je nog iets willen weten over je bestelling, laat het gerust weten. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Heel goed! Past perfect en ziet er netjes uit
Beste Simone, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles perfect past en er netjes uitziet. Dat is precies waar we voor gaan. Mooi ook dat de montage soepel verliep. Laat het ons gerust weten als je nog ergens mee geholpen wil worden. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Geweldige hordeur..
Hoi Jack, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met je hordeur. Mooi dat de montage prima ging en dat je de prijs-kwaliteitverhouding als uitstekend ervaart. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Heel fijne ervaring met dit bedrijf! Nette bestel site met goede opmeet instructies. Sneller dan verwacht geleverd door uiterst vriendelijke bezorger die waarschuwde voor het gewicht van de lamellen. Plaatsingsinstructies verteld en heel prettige ervaring. Alleen waren ze er eerder dan verwacht maar dat ging gelukkig goed. Het plaatsen van de magneetstrips was even precisie werk en daar kreeg ik wat hulp bij.
Hoi Guus, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat leuk om te lezen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad. Goed om te horen dat de bezorger attent was en je gewaarschuwd heeft voor het gewicht van de lamellen. Fijn ook dat de opmeetinstructies duidelijk waren en dat de levering sneller ging dan verwacht. Het plaatsen van de magneetstrips is inderdaad wat precisiewerk, mooi dat je daar wat hulp bij had en dat het uiteindelijk goed gelukt is! Als je nog vragen hebt, stuur ons gerust een bericht. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Verkeerde maten geleverd, daarna erg lange en omslachtige afhandeling om het op te lossen. Hopelijk wordt het verder opgepakt zodat wel de bestelde producten geleverd worden.
Beste Niki, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We begrijpen je frustratie, dit had gewoon niet mogen gebeuren en de afhandeling heeft langer geduurd dan we zouden willen. We zijn momenteel in overleg met de producent om dit goed op te lossen. De Splendid wordt volgende week omgeruild en voor de hordeur wordt een ophaalmoment geregeld voor controle en herstel. Zodra alles naar tevredenheid is opgelost, hopen we dat je je ervaring wilt herzien. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, stuur ons gerust een bericht via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
We hebben bij hun Plisse cassettes gekocht voor de Veranda. Via de instructie video konden wij zien hoe we deze moesten installeren. Gebruiksaanwijzingen waren wel handig geweest alsmede een dun staal draadje om de draden door de oogjes te krijgen is.. Materialen die geleverd waren, exact op maat. Vormgeving perfect. Levering, zeer verbaasd zo snel. Bij meerdere offertes aangevraagd, 12 weken. Bij horren.nl 3,5 week. Stevig verpakt
Beste André, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de terrasplissés exact op maat zijn en dat de installatie via de instructievideo goed te doen was. Mooi ook dat de levertijd je positief heeft verrast — 3,5 week tegenover 12 weken elders, daar zijn we trots op. Je tip over een dun staaldraad voor de oogjes en een bijgevoegde gebruiksaanwijzing nemen we serieus. Goede feedback die we meenemen. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Eerst via whatsapp een aantal vragen gesteld die zeer snel en vakkundig werden beantwoord. Daarna de hor voor dubbele openslaande deuren besteld. Levertijd viel reuze mee en hor werd keurig op tijd aan huis bezorgd. Installatie was super eenvoudig. Kwaliteit van het materiaal is zeer goed. Dit is de 3e keer dat we iets besteld hebben en alle drie keren alles super geregeld! Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!! Top.
Hoi Reynhoud, Bedankt voor je lovende review! Wat leuk om te lezen dat je nu voor de derde keer bij ons besteld hebt en het elke keer naar wens was. Fijn dat de vragen via WhatsApp snel werden opgepakt en dat de installatie van de hor voor de dubbele openslaande deuren soepel verliep. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Heb bij horrenstunter een plisséhordeur besteld. Snel geleverd en alles was makkelijk te monteren.
Beste Jonathan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de plisséhordeur snel geleverd was en goed paste. Mooi dat de montage makkelijk ging. Als je nog ergens mee geholpen wil worden, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Bij het leveren van mijn hor erachter gekomen dat ikzelf een meetfout had gemaakt. Erg fijn en snel opgelost!
Hoi René, Bedankt voor je mooie review! Een meetfout is zo gemaakt, fijn dat we je daar snel mee hebben kunnen helpen. Laat het ons gerust weten als je nog ergens mee geholpen wil worden. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Inzethorren en hordeur, Hordeur later geleverd, werd hier meteen van op de hoogte gesteld Losgekomen horklem ook meteen kunnen herstellen aan de hand van snel en duidelijk mailverkeer
Beste D, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de communicatie rondom de gespreide levering duidelijk was en dat de losgekomen horklem snel via mail opgelost kon worden. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Dirk Verheulweg 2 b9
2742JR Waddinxveen
Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.