Score:10

Goed en mooi product Mooi product, erg degelijk ook. Maten kloppen perfect en is zo geinstalleerd. Heel blij mee.

Score:10

Gewoon uitstekend Precies volgens afspraak/bestelling geleverd. Handi dat route bezorger kan worden gevolgd.

Score:10

Omdat het keurige horren zijn Omdat het keurige horren zijn , passen ook perfect. Gaas zit netjes strak . Levering was eerder dan ze gezegd hadden . We raden horrenstunter.nl van harte aan ieder die horren wil gaan kopen .

Score:10

Klem hor voor doucheraam besteld. Klem hor voor doucheraam besteld. Was keurig gemaakt en het paste perfect.

Score:10

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs Mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Score:10

Prima bedrijf Prima bedrijf ! Inzethorren en pliss�gordijnen voor nieuwe kunststof kozijnen besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Maatvoering perfect (volg wel de meetinstructie). Levertijd conform toezegging. Kortom een aanrader.

Score:10

Top product voor een hele mooie prijs Makkelijk en duidelijk bestellen. Met het invoeren van de juiste maten krijg je een goed en degelijk product in huis. Voor een hele mooie prijs en zeer goede degelijke kwaliteit.

Score:10

Duidelijk bestelproces Duidelijk bestelproces, goede kwaliteit hor voor een prima prijs.

past perfect past perfect

Score:8

Goede producten, let op bij het meten Het bestellen was makkelijk, de meet instructies duidelijk en de kwaliteit van de producten is ook goed. Onze bestelling werd in 2 delen geleverd, wat niet erg is, maar communicatie hierover ontbrak. Na een paar dagen heb ik een mail hierover gestuurd en we hadden nog dezelfde dag een reactie met leverdatum. Wat ik wel aan zou raden is om, in tegenstelling tot wat in de meet instructies staat wel 2mm van de gemeten maat af te halen. De geleverde horren zijn 3 - 5 mm kleiner in zowel lengte als breedte dan de gemeten maat. Ik vermoed dat het verschil een productie tolerantie is. De horren met 5 mm gaan er moeilijk in doordat ze nauw passen (1-2 mm meer speling had gemogen) maar zijn goed te doen. De horren met 3 mm speling kunnen niet geplaatst worden zoals de instructie voorschrijft (eerst onderkant dan de bovenkant er in duwen). Deze moet je recht er inzetten en dan met 2 personen goed op alle hoeken duwen. Dit is te doen, maar niet makkelijk en met 2 mm extra zou je in de 5 mm maat zitten die goed te doen is. Wij hebben de volgende 3 type horren besteld en hebben bij alle 3 hetzelfde maat probleem: Inzet hoe Pliss� inzet hordeur Hordeur origineel Los van dit probleem zijn het goede en mooie producten.

Score:10

Nette levering van een prachtige hordeur Nette levering van een prachtige hordeur

Score:10

Mooi en snel geleverd Mooi en snel geleverd

Score:10

Netjes opmaat gemaakt,goed� Netjes opmaat gemaakt,goed produkt,goede uitleg over de maat voering die je moest hanteren ??

Score:10

Exact op maat en snel geleverd Exact op maat en snel geleverd. Prima status updates.

Score:10

Het inmeten en waarna je moet kijken is� Het inmeten en waarna je moet kijken is goed omschreven, en daar na de kleuren en gaas afwerking staat er goed op de site bij.

Score:10

Afspraken worden nagekomen Eerlijke levertijd en makkelijke montage...

Score:10

Precies als omschreven Precies als omschreven. Snelle leveringen.

Score:8

Na wat misverstanden en� Na wat misverstanden en onduidelijkheden toch uiteindelijk tevreden

Score:8

Prima inzethor voor een goede prijs Prima inzethor; ziet er keurig en stevig uit. Was even spannend of het meten door onszelf goed gedaan was maar de hor past prima. We moesten wel meer dan een week op de levering wachten, begrijpelijk ivm het op maat maken maar we hadden de hor graag snel willen hebben

Score:10

Prima meetinstructies en goed product Prima bedrijf met mooie produkten

Score:8

Nu na 3 weken wachten eindelijk de� Nu na 3 weken wachten eindelijk de stifthorren ontvangen. Ik mis nu de montage instructies, hoe ik de stiften op de hor moet plaatsen. Het lijkt dat ik zelf gaatjes moet maken in de hor zelf? Toch nog de instructie gevonden en de opmerking dat het 3 weken levertijd was. Heb de beoordeling daarom verhoogd. Overigens is het een tip om de instructies aan product toe te voegen of een verwijzing naar de juiste site. Ook een tip om de stiften voor te monteren; het komt mij vreemd over dat ik zelf in het aluminium ergens moest gaan schroeven.

Score:4

Levertijd Graag vermelden dat de levering van de horrem na bestelling 4 weken duurt. Als ik dit vooraf had geweten, zou ik de horren waarschijnlijk elders hadden besteld. Kwaliteit moet ik dus nog even afwachten: hier zal ik later ook een review over plaatsen. Ps reactie gekregen dat de horren in Juni geleverd gaan worden. Als reactie op de feedback van de leverancier: vermeld duidelijk deze levertijd op de site en laat dit geen verrassing zijn.

Score:10

Hor in Hout Kozijn Horrenstunter heeft een duidelijke website, de levering was op de dag dat was aangegeven. echter kwam het leverings mailtje pas na het levermoment en stond de bezorger voor een dichte deur. de hor paste perfect in het kozijn

Score:10

Mooie horren voor een mooie prijs Mooie horren voor een mooie prijs. Goede duidelijke website en de meetinstructies staan goed beschreven.

Score:10

Snel geleverd Snel geleverd. Via filmpje op een andere site heel makkelijk te monteren. We zijn er blij mee.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.