Score:8

De bestelling process liep vrij spoel� De bestelling process liep vrij spoel ondanks ik de bestelling wat kleine vertraging ontvangen heb. De product is wel correct en prijs was ook meest interessante.

Score:10

alles netjes en snel afgewerkt alles netjes en snel afgewerkt

Score:10

Volgende keer weer bij horrenstunter Eerst bij de plaatselijke bouwmarkt geweest waar we een offerte kregen voor �600 voor 2 horren. Daarom ervoor gekozen om ze bij horrenstunter te bestellen en daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Prijs 3x zo goedkoop, degelijke hor en snelle verzending.

Score:10

Zeer tevreden Past perfect, levering sneller als verwacht, zeer tevreden.

Score:10

Werkt prima Werkt prima. Je hoeft geen gaten te maken. Een keer goed meten, bestellen en dan klik je het er zo in.

Score:8

Prachtige horren Horren zijn prachtig, mooi op RAL-kleur en precies pas. Vlotte uitlevering ook, ondanks dat het waarschijnlijk hoogseizoen is en keurig verpakt. Toch net geen 5 sterren omdat de transporteur geen bezorgdag/planning heeft doorgegeven en wij de horren onverwacht achter het huis aantroffen. Blij dat ik niet in de stad woon...!

Snelle levering Snelle levering. Product past exact

Score:10

Horren waren helaas op een verkeerd� Horren waren helaas op een verkeerd adres bezorgd maar verder van topkwaliteit. Lag niet aan hun maar de bezorgingsdient die het juiste adres niet goed had gelezen. Ik had de horren zelf net een halve centimeter te kort ingemeten maar ze boden gelijk aan het te regelen voor mij. Verder zie je dat het topkwaliteit is wat lang mee zal gaan.

Score:6

De horren zijn denk ik van goede� De horren zijn denk ik van goede kwaliteit (heb ze nog kort) Wel heel raar dat je er geen schroeven en afwerkdopjes bijkrijgt als je een hor �in de dag� koopt. Moet je zelf opzoek naar schroeven en is er geen nette afwerking.

Score:10

Geweldig product Even door bestelling op langere termijn een communicatiestoring voor het moment van levering. Ik heb mij gehouden aan de meetinstructies op de site en een bestelling gedaan. Na de levering zaten mijn inzethorren binnen een minuut in m ijn kunststof ramen. E�n geweldig product dat ik zeker kan aanbevelen. Dank Horrenstunter

Score:10

Goede communicatie en de horren paste. Goede communicatie en de horren paste.

Score:10

Fantastische horren voor scherpe prijzen Al twee keer besteld bij dit bedrijf. Hele scherpe prijzen voor hoogwaardige producten. Als je zelf goed inmeet dan kan je gerust hier bestellen. Duidelijke meetinstructies en bij vragen zijn zij ook goed bereikbaar

Score:10

Goed product Prima gemaakt en snelle levering. Zeer tevreden!

Score:10

goede service en snel geleverd makkelijk te bestellen en snel

Score:10

perfect product perfect product. prijs kwaliteit en service helemaal top

Score:10

Ik werd keurig gebeld toen de bezorger� Ik werd keurig gebeld toen de bezorger voor de deur stond en ik naar mijn werk was. Meneer had geduld en met mij aan de telefoon aangebeld bij mijn buurvrouw en de hor daar afgeleverd. Heel netjes en niet zomaar klakkeloos voor mijn buitendeur gezet??

Score:10

Eenvoudig bestellen Eenvoudig bestellen, goede informatie en het product past goed. Tevens schuift dit enkelvoudige hor makkelijker dan het dubbele hor wat we eerst hadden.

Score:10

Goede kwaliteit pliss� hordeur� Goede kwaliteit pliss� hordeur geleverd. Pas ook precies zoals ik de maten had besteld.

Score:8

Ze zijn me toch tegemoet gekomen Ze� Ze zijn me toch tegemoet gekomen Ze zeggen 3 keer is scheepsrecht dank je wel

Score:10

Inzethor besteld We bestelden een inzethor. Meetinstructies op de website gevolgd. De hor past perfect!!! Sneller dan verwacht geleverd.

Score:10

Past perfect en communicatie ook prima! Past perfect en communicatie ook prima!

Score:10

Goede meetinstructies Goede meetinstructies, goede klantenservice toen ik een foutje wilde rechtzetten, en eindproduct is perfect

Score:10

Klemmetjes aan de onderkant ontbreken Klemmetjes aan de onderkant ontbreken. Mail gestuurd en kreeg meteen antwoord dat ze nagezonden worden.

Score:8

Duidelijke site snelle en goede levering Duidelijke site snelle en goede levering

Score:10

Volgens afspraak geleverd. Volgens afspraak geleverd. Zowel kleur als maatvoering exact volgens afspraak.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.