Score:8

Prima. Prima. De maten klopten, levering volgens afspraak, en eenvoudige montage.

Score:10

Maakt waar wat is toegezegd Maakt waar wat is toegezegd

Score:10

Goede prijs - kwaliteit Makkelijk te bestellen. Duidelijk. Snelle levering. Prijs kwaliteit is goed.

Score:6

Was lastig om de hor gemonteerd te� Was lastig om de hor gemonteerd te krijgen. Hij paste ondanks de goede maten niet en heb zelf een oplossing moeten improviseren. Inmeet instructie kan duidelijk beter. Geen montage instructie bij aflevering etc. Dus matig tevreden

Score:10

Mooie horren Mooie horren. Erg blij mee!

Score:10

Keurig op maat en snel geleverd! Prettige website, snelle levering. De plisse horren en profielen passen goed en zijn van een mooie kwaliteit. Ook de montage video was duidelijk waardoor het monteren redelijk eenvoudig was.

Score:10

Past perfect Past perfect! Bellen netjes voor levering of je thuis bent

Score:10

Snelle levering en vooral goede� Snelle levering en vooral goede klantenservice. Vragen snel en goed beantwoord.

Score:10

De inzethor is stevig en makkelijk te� De inzethor is stevig en makkelijk te plaatsen. Zowel voor draai/kiepraam met kunstof kozijnen met ventilatierooster als zonder ventilatierooster. De prijs / kwaliteit is goed

Score:8

Zeer tevreden Na het doorgeven van de maten ontvingen we een hor die perfect past. Ook de chauffeur die t pakket bracht denkt mee. Eerst een telefoontje om jogmaals aan te geven datvt pakket gebracht wordt en de vraag waar t neegezet moet worden. Daarna volgt n foto van waar t pakket staat. Top! Het enig min puntje is dat we t vrij lang vonden duren.

Score:8

Algemeen totaal beeld Het bestellen, bevestiging van en contact was goed en eenvoudig in totaal. Levering was sneller dan verwacht en aangegeven via e-mail dat onderweg was maar miste wel even de info wanneer en hoe laat. Er was toevallig iemand thuis nog bij levering. Reeds vaker iets besteld bij de Horrenstunter en die keren ging het wel goed met datum en tijd van levering.

Score:10

Prima horren Prima horren, makkelijk te meten, makkelijk te plaatsen. Helemaal top!

Score:10

Uitstekend product Uitstekend product. Past perfect en is gemaakt door Keje in Dronten. Daar had ik al goede ervaringen mee. Levertijd was zelfs korter dan beloofd. Ook echt een fijne volgapp met betrekking tot het afleveren van de bestelling. Ik weet waar ik weer naartoe ga als ik een hor nodig heb!

Score:8

Alles past perfect Alles past perfect Eenvoudige montage Alleen jammer dat er geen �normale� schroeven bij geleverd waren.

Score:10

Goed produkt en goede communicatie. Goed produkt en goede communicatie.

Score:10

Maten waren exact Maten waren exact

Score:8

DE AFGELEVERDE VASTE HORRENDEUR WAS� DE AFGELEVERDE VASTE HORRENDEUR WAS PRIMA ALLEEN DE LEVERINGSTIJD WERD RUIM MET 2 WEKEN OVERSCHREDEN BIJ HET MELDEN VAN DEZE LAATTIJDIGE MEDEDELING WERD ER ZEER GOED EN VLUG OP GEREAGEERD MET DANK

Score:10

Als vanouds prima product Als vanouds prima product, mooie kwaliteit en ook weer helemaal conform de informatie op de site keurig netjes afgeleverd.

Score:8

Kwaliteit goed, maatwerk matig Kwaliteit goed, verkeerde maat geleverd (was wel correct gemeten/doorgegeven). Kan gebeuren uiteindelijk zelf opgelost en is gecompenseerd door leverancier.

Score:10

Zeer tevreden, aanrader Makkelijke website, goed bestelproces, werd keurig op de hoogte gehouden, levering was probleemloos, product precies wat ik verwachtte, prima kwaliteit

Score:10

Goed geholpen door Horrenstunter Goed geholpen door Horrenstunter, goed advies en snelle levering en het ziet er goed en mooi uit de Splendid Pliss van Keje. Super blij mee.

Score:10

Past prima en ziet er goed uit . Past prima en ziet er goed uit .

Score:10

Super snelle levering. Super snelle levering.

Score:10

Snel geleverd en goed materiaal Snel geleverd en goed materiaal, ik kon makkelijk de hor plaatsen

Score:10

Duidelijke uitleg Duidelijke uitleg, levering volgens afspraak

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.