Score:10

Ontzettend tevreden We hebben 2 in 1 pliss� en hor besteld. Wat een mooie en goede kwaliteit. Boven verwachting.

Score:10

Goede prijs/kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit. Vlotte levering en precies op maat. Kom zeker terug.

Score:6

Afwerking laat te wensen over. Het gaas van de inzet horren zit los in het frame en de pliss� hor is aan de korte kant wat hoogte betreft en jammer dat het dan niet netjes afgewerkt is, voor de rest goedwerkende horren voor een schappelijke prijs.

Score:10

Een perfect en kwalitatief goed product Een perfect product, wordt netjes en goed verpakt aangeleverd door wat ik aanneem de eigenaar zelf is. Vriendelijke man en een mooie schuifhor voor de dubbele balkondeur.

Score:10

Super mooi product Super mooi product. Super snel geleverd. Alles volgens afspraak. Probeer alleen niet voor een vraag te bellen. Dat is mij niet gelukt,

Score:10

Mooie horren Fijn dat je de meten door kan geven en ze passen dan ook precies netjes afgewerkt. Zeer tevreden

Score:10

Mijn raamhor paste perfect. Mijn raamhor paste perfect.

Score:10

Keurige service prachtig product! Keurige service prachtig product!

Score:10

Enorm blij met de raamdecoratie Enorm blij met de raamdecoratie. Ziet er echt top uit en was enorm makkelijk te monteren.

Score:8

Snel geleverd Snel geleverd en product doet wat het moet doen.

Score:8

Nix mis mee Goede site, uitleg goed. Levertijd ( het is nu februari) goed. Afwerking zou iets netter kunnen. ( maar wie kijkt er naar een hor?) 2de bestelling voor deur en horren gaat gedaan worden.

Score:10

Zeer goede prijs/kwaliteit. Product is gemakkelijk te bestellen en voldoet aan alle verwachtingen. Snelle levering en voor een scherpe prijs. Top.

Score:10

Je bestelling is snel Je bestelling is snel. Als je een mailtje stuur word je netjes teruggebeld en ze leggen het prima uit. Zoals het hoort ??

Score:10

Enorm tevreden! Eerst de tool besteld en daarmee de juiste afmetingen opgenomen. Daarna was het bestellen zo gedaan. De kosten van de tool krijg je terug als korting. Netjes verpakt geleverd met duidelijke instructie. Ze passen perfect. Heel blij mee.

Score:10

Aanrader goede voorlichting door medewerker in vestiging Bleiswijk. hierdoor juiste bestelling gedaan wat niet via de site had gebeurd.

Score:10

kleurenstalen en passtukjes Ik had nog allen twee staaltjes en passtukjes besteld. Nog geen shutters. Ik kreeg wat ik besteld had.

Score:10

Snelle levering! Snelle levering!

Score:10

Goede website met duidelijke meetinstructies, Best spannend om zelf op te meten tot op de milimeter met een rolmaat. Maar de meetinstructies zijn heel duidelijk. Dan ruim zes weken wachten.... Het eindresultaat klop precies. De magneettape was al op het frame aangebracht. Het plaatsen ging heel gemakkelijk. We zijn heel tevreden met het eindresultaat

Goede prijzen Goede prijzen Duidelijke informatie

Score:10

Prima product,prima geleverd. Prima product,prima geleverd.

Plisse gordijn in frame Mooi product Goede kwaliteit Snelle levering

Score:10

Goed product en goede zorg Goed product en goede zorg

Score:10

Vriendelijke mensen en de bestelling� Vriendelijke mensen en de bestelling snel geleverd

Score:8

Goede kwaliteit en ziet er prima uit Goede kwaliteit en ziet er prima uit. Verduisterd totaal. Zelf zoveel dat we hem deels open laten. Ook voor het vocht dat ontstaat aan de onderzijde kan je zo voorkomen. Duurde wel lang door tussenliggende feestdagen maar nu het er voor zit zijn we erg tevreden. Blijft veel geld zeker door bijkomende kosten. Hopen er lange tijd plezier van te hebben.

Score:2

Nare ervaring met dit bedrijf Nare ervaring met dit bedrijf. Afgaande op de goede reviews voor deze partij gekozen, maar achteraf hebben we hier veel spijt van. Niet passende hor ontvangen, gemeten volgens de instructies in het filmpje op de website. Horrenstunter meerdere keren geprobeerd te bellen hierover, maar je krijgt met geen mogelijkheid iemand te pakken. Vervolgens maar per mail contact opgenomen. Ondanks het aanleveren van verschillende bewijsstukken voor het correct meten (precies zoals in hun eigen filmpje) geven ze niet thuis. Na overleg met een jurist meerdere vragen gesteld aan Horrenstunter, maar hierop kreeg ik pas antwoord na 3 keer herhalen. Erg storend. Een passende oplossing is er helaas niet gekomen. Het enige dat Horrenstunter hierin als �tegemoetkoming� aanbood was om de verkeerde hor om te ruilen tegen een hor met het juiste formaat. Hiervoor moest echter nogmaals een flink bedrag worden overgemaakt. Naar mijn mening is dit geen oplossing, maar slechts een verdienmodel. Inmiddels hebben wij nog steeds geen hor voor de kamer van onze inmiddels pasgeboren baby. Wij hebben nog 4 horren nodig maar deze, en een passend model voor de babykamer, bestellen wij zonder twijfel bij eender welke andere partij.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.