Ik moest er wel een paar weken op wachten maar ben nu erg tevreden met mijn plisséhordeur
Bedankt voor uw positieve review, John! Fijn om te horen dat u nu tevreden bent met uw plisséhordeur ondanks de wachttijd. Geniet van uw hordeur. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Eigenlijk is de naam van deze firma een beetje jammer. Het komt over als een actie gericht bedrijf voor de bodem. Maar dat is onzin. De horren die ze leveren (we hebben ze nu op alle 6 onze kiepramen). Zijn van prima kwaliteit. De kleur grijs die we hebben is consequent tussen vorig jaar (3) en dit jaar (3) gebleven, alsmede het systeem en de kwaliteit. We zijn super tevreden. Ik zou de naam luxemaatwerkhorren.nl voorstellen ;-)
Bedankt voor je uitgebreide review, Roderick! Fijn dat jullie meerdere kiepramen met onze horren hebben en dat de kleur en kwaliteit consistent blijven. Leuk dat jullie zo tevreden zijn en dank voor je suggestie voor een naam. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Speciaal gemaakte hordeur met 3 schopplaten en petscreen, vanwege de kat. Mooie deur, ben er blij mee.
Bedankt voor je positieve review, Birgit! Wat fijn dat je blij bent met je speciaal gemaakte hordeur met schopplaten en petscreen voor je kat. We wensen je veel plezier met je mooie deur. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
De horren zien er perfect uit en paste allemaal perfect. De reden dat ik 4 sterren geef is dat het net in één van de drie horren niet goed vast zat omdat het rubber daar niet in het gootje zat. Dit was relatief makkelijk te repareren, maar ik kreeg het niet zo mooi als de andere horren. Ook waren wat van de metalen hoekjes omhoog gebogen, maar deze kon ik zelf met de hand recht buigen. Al met al zijn het goede horren, en voor de prijs ben ik nogsteeds erg tevreden. Zonder deze gebreken was het een dikke 5/5 sterren geweest.
Bedankt voor je review, Vito! Fijn dat de horren perfect passen en er mooi uitzien. Jammer dat een van de horren niet goed vast zat en dat je hoekjes moest bijbuigen. Bedankt voor deze tip, we nemen dit mee. We zijn blij dat je alsnog tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Prima horren opmaat gemaakt. Bezorging ging met eigen vervoer van de fabrikant en gelukkig niet met een pakketbezorger. De horren zijn dar veel te delicaat voor. Online kan je de chauffeur volgen dus weet je wanneer deze er ongeveer is.
Bedankt voor je positieve review, Rob! Fijn dat de horren precies op maat zijn gemaakt en dat de bezorging met eigen vervoer verliep. Handig dat je de chauffeur online kon volgen. Zo weet je precies wanneer hij komt. Veel plezier met je horren. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Hor besteld en gekregen echter kieren in de hoeken dit gemeld . Zei geven dan aan is toloratie . Zeggen ze niet op de site achteraf pas na betaling en ontvangst. Kieren kruipen insecten door naar binnen. Mijn advies niks bestellen. Hot koste incl verz 100 euro daar mag toch wel.kwaliteit van verwacht worden.
Bedankt voor uw feedback en vervelend om te horen dat de hor niet aan uw verwachtingen voldoet. De lijn die u ziet in de hoeken is het gevolg van een standaard verstekzaagverbinding, zoals bij veel maatwerkproducten het geval is. Dit is geen fout of beschadiging, maar een technisch kenmerk van hoe aluminium profielen worden samengevoegd. Bij tegenlicht kan er een zichtlijn ontstaan, vergelijkbaar met hoe bij plinten op een laminaatvloer een lichte naad zichtbaar blijft. Deze naad is optisch zichtbaar, maar dermate klein dat insecten hier niet doorheen kunnen, de mazen van het gaas zelf zijn groter dan de minimale kiertjes in het verstek. We begrijpen dat het verwarrend kan overkomen, en daarom lichten we dit ook graag toe wanneer er vragen over ontstaan. Mocht u nog aanvullende vragen of twijfels hebben, dan denken we uiteraard graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Bedankt voor je positieve review, Robert! Fijn dat je een goede ervaring hebt met onze horren en dat je ze top vindt. We zijn blij dat de kwaliteit je bevalt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Goede producten
Bedankt voor je positieve review, Martin! Fijn dat je tevreden bent met onze producten. We doen ons best om goede kwaliteit te leveren tegen een nette prijs. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Bestelde eerst een hor voor een klein raam om de kwaliteit en de afwerking te zien. Het materiaal is werkelijk top en de afmetingen zijn heel juist.
Bedankt voor je enthousiaste review, Willy! Wat fijn dat het materiaal en de afwerking top zijn. Wij vinden het fijn dat de afmetingen goed passen. Veel plezier met je horren. Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Helaas heb ik de hor op maat moeten maken met behulp van wat rubber blokjes. Er zitten helaas maar 2 veertjes bij. Met wat extra veertjes was mijn klacht wat minder geweest.
Beste A.A., Bedankt voor uw review en dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het vervelend is als er onderdelen missen en u zelf oplossingen moet bedenken om de hor passend te maken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben geen servicemelding van u ontvangen, maar we lossen dit graag voor u op. Als er inderdaad een productiefout is gemaakt, zorgen wij uiteraard voor de juiste oplossing. U kunt eenvoudig een melding maken via horrenstunter.nl/service, zodat we dit snel en netjes kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Hor past feilloos. Aanrader
Bedankt voor je positieve review, P.L.M.! Fijn dat de hor feilloos past en alles volgens afspraak is geleverd. Wij waarderen je aanbeveling. Veel plezier met je hor en neem gerust contact op met onze klantenservice als je nog vragen hebt. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
alles netjes en goed ontvangen
Bedankt voor je positieve review, Fred! Fijn dat alles netjes en goed is ontvangen. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je horren. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
makkelijke site om te bestellen met duidelijke uitleg en snelle levering van de producten.
Bedankt voor je mooie review, A.H.! Wat fijn dat de site duidelijk is en dat de levering snel was. Geniet van het super materiaal. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Dacht we proberen het. En wat blijkt, na goed meten en bestellen nu een perfect passende hor. De toekomst zal uitwijzen wat de levensduur is. Maar voor nu super tevreden
Bedankt voor je enthousiaste review, Maarten! Fijn dat de hor perfect past na goed meten en bestellen. We hopen dat je er lang plezier van hebt. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Vriendelijke contacten en mooi afgewerkt
Bedankt voor je mooie review, M.! Fijn dat je vriendelijke contacten had en dat de hor mooi is afgewerkt. We vinden het fijn dat je tevreden bent. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Heb staaltjes aangevraagd en die werden snel ontvangen. Vind het jammer dat Horrenstunter niemand heeft die de raamdecoratie kan komen inmeten. Heb met de juiste maat wat moeite met de manier van inmeten.
Bedankt voor je review, Herman! Fijn dat je de staaltjes snel hebt ontvangen. Jammer dat het inmeten lastig was. We helpen graag via onze klantenservice, dus neem gerust contact met ons op voor advies. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
De hor voldoet precies aan mijn verwachtingen en is keurig op tijd geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Ellen! Fijn dat de hor precies aan je verwachtingen voldoet en op tijd is geleverd. Veel plezier met je hor. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Eenvoudig en goed overzichtelijke website. Je wordt prima geïnformeerd over de status van je bestelling en er wordt op tijd geleverd. Prima bedrijf
Bedankt voor je positieve review, Christel! Fijn dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je goed op de hoogte bent gehouden van je bestelling. We zijn blij dat alles op tijd geleverd is. Veel plezier met je hor. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Perfect bedrijf. Nette en goede communicatie. Scherpe prijzen en zelfs een omruil service bij maatwerk. Ik had de breedte en hoogte maten omgewisseld. Ik kwam erachter toen alles werd geleverd. Met horrenstunter gebeld. We hebben omruil service. Dat is top. Gelukkig wordt hiermee de financiële schade beperkt. Wel extra kosten, maar voor slechts 40% van het orderbedrag krijg ik nu opnieuw de juiste maten geleverd. Dat is service ! Ik raad het bedrijf zeker aan.
Bedankt voor je positieve review, John! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen, communicatie en omruilservice. Goed dat je nieuwe maten snel geleverd zijn en dat alles naar wens is. Wij staan altijd klaar om te helpen. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Bestellen gaat prima, geleverd product is goed en eenvoudig te installeren. We kregen geen enkele informatie over de bezorging. Toevallig iemand thuis, anders problemen! Dat moet toch anders kunnen met bezorgkosten van bijna €20!
Bedankt voor je feedback, Eric! Fijn dat het product goed is en eenvoudig te installeren. Het spijt ons dat je geen informatie over de bezorging hebt ontvangen. We gaan hier zeker naar kijken. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Bedankt voor je review, Dirk! Fijn dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit en de levering. Geniet van je hor. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Met de online instructie was het correct opmeten goed te doen. Het invullen van het aanvraagformulier gaat snel en is eenvoudig. Daarna even moeten wachten en nu zit de hor perfect in mijn raam.
Bedankt voor je enthousiaste review, Harry! Fijn dat de online instructie je goed heeft geholpen en dat het aanvraagformulier makkelijk in te vullen was. Mooi dat de hor nu perfect past. We doen ons best om het proces soepel te laten verlopen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Prima bedrijf
Bedankt voor je positieve review, Bart! Fijn dat je zo tevreden bent over ons bedrijf. We blijven werken aan een goede prijs-kwaliteit en leveren op tijd. Heb je nog vragen of wensen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Mooi product. Bij bestellen wel even goed opletten
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je het product mooi vindt. We nemen je tip om bij het bestellen goed op te letten mee. We houden onze informatie zo duidelijk mogelijk. Heb je nog vragen of hulp nodig? Dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding Goede prijs kwaliteit verhouding , vlotte levering met goede communicatie over de levering . Product , dubbele pliche hordeur, was zeer vlot zelf te monteren a.d.h.v. de montage instructies.
Bedankt voor je positieve review, Patrick! Wat fijn dat de prijs en kwaliteit goed in verhouding zijn. Mooi dat de levering vlot verliep en dat je goed werd geïnformeerd. Fijn dat je de dubbele plissé hordeur makkelijk kon monteren met onze instructies. Veel plezier ermee. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team klantenservice van Horrenstunter.nl
Dirk Verheulweg 2 b9
2742JR Waddinxveen
Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.