Heel mooie lamello’s, passen perfect, werken goed, snel geleverd en zelf inmeten is kinderspel.

Een lamello met een fabricagefout werd snel en kostenloos vervangen. Super!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, dat ging prima

product is goed en goed geleverd. Vooraf eerst telefonisch advies opgevraagd en goed geholpen.

Enige min puntje is dat er geen montage handleiding bij zit.

Mooi product

Ik ben positief verrast door de inzethorren die geleverd zijn. Ze zien er erg mooi uit, een goede prijs kwaliteit verhouding. De kleur komt exact overeen met de kleur van de kozijnen wat een mooie eenheid geeft. Het plaatsen was erg makkelijk. Levertijd sneller dan voorspelt.

Ziet er prima uit

Zeer tevreden.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Heel tevreden met product en levering! Ik ga nig meer bestellen en mijn kinderen ook!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, maar het was wel puzzelen

Horren super goed en snel geleverd, maar bezorging kan beter

De horren zijn super mooi, passen perfect en waren zelfs sneller dan verwacht klaar, maar de bezorging kan beter. De bezorging was nog niet eens ingepland/gecommuniceerd via de mail, maar er stond opeens midden op de dag een meneer voor de deur met de horren. Wij konden gelukkig vragen aan onze buren of het oke was dat de horren (die ook best veel ruimte innemen om bij iemand in huis te staan) bij hun konden staan voor een paar uur, maar het is natuurlijk niet netjes dat er zonder aankondiging /overleg een bezorging wordt ingepland.

Mooi product tegen een mooie prijs

Mooi product tegen een mooie prijs

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Nee, ik had hulp nodig

Top !

Makkelijk te bestellen, snelle levering en past perfect. Levering goed te volgen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Wij hebben nu in het hele huis overal de horren van de Horrenstunter. Opmeten volgens de instructies van de Horrenstunter en ze passen allemaal perfect.

Helemaal prima

Goede website met duidelijke inmeet instructies. Snelle levering ; mooi gemaakte horren.

Super !!!

Goede instructie om te bestellen. Vervolg proces top en snelle levering

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Kwaliteitsproduct voor een goed prijs

Prachtig

Helemaal top

Netjes afgeleverd. Goed verpakt. Gebruiksaanwijzing zeer duidelijk

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Er is een goed product geleverd.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Top product en perfect geleverd!

De hor paste perfect en was in no-time geïnstalleerd. De levering was volgens afspraak en volgens mij met eigen vervoer gedaan. Ik ben er zeer blij mee; bedankt ‘

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Top product en volgens afspraak

Eerder ontvangen dan in eerste instantie gecommuniceerd werd. Goede kwaliteit inzethor. Past precies op de mm zoals aangegeven bij inmeten. Zeer tevreden!

Mooie deur

Ik wil geen plissé maar een mooie vaste hordeur en deze heb ik gevonden hor :) Zeer snel geleverd en een goede kwaliteit.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Gemakkelijk te plaatsen en zit stevig. Super fijn om nu mijn raam open te zetten zonder dat er beestjes binnenkomen!

Degelijke kwaliteit, snel geleverd

Het bestellen ging vlot en de levering volgde snel. Hopelijk volgt een even vlotte installatie.

Top bedrijf

Hele goede kwaliteit raamhor,precies geleverd als omschreven en de meet instructies waren ook duidelijk.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Zeer snelle levering en makkelijk te plaatsen

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Snelle service en precies wat ik besteld had

Wij hebben hadden 3 raam horren besteld en werden als 2 weken eerder geleverd. En precies wat we besteld hadden. Wat ook erg prettig is, is dat ze alles zelf leveren dus geen DHL of postNL. En je kan de bezorger volgen wanneer hij er is. Zeker een aanrader

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Super snelle levering, mooi resultaat.

Bestelling is heel snel geleverd en ziet er super netjes uit. We zijn er blij mee.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Maat is erg lastig te meten

We hebben de afmeting volgens stappenplan gemeten. Raamhor pastte niet. De bezorger vroeg zelfs of hij niet ook een hor moest ophalen. Dat suggereert dat de maat dus heel vaak verkeerd gemeten wordt. Opnieuw met telefonische meetinstructies gemeten maar hor zit nog steeds niet goed want nu weer 0,5 cm te klein. Nu maar vastgeplakt met dubbelzijdig tape. Ik denk dat dit bedrijf beter kan investeren in het aanbieden van betere meetinstructies dan korting te geven op een nieuwe hor indien verkeerd gemeten. Ben nu een flink bedrag kwijt voor een verkeerde maat. Nooit problemen gehad met verkeerd meten. Wij zijn net verhuisd en hebben bijna alles verbouwd en nooit meetproblemen. Overigens wel goede kwaliteit.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk

Fijn bedrijf

Fout onze kant is netjes opgelost

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.