Score:10

Prima kwaliteit Prima kwaliteit, eenvoudige installatie, fijne bezorging door track&trace

Score:10

Vriendelijk en behulpzaam. Vriendelijk en behulpzaam.

Score:10

Gewoon een goed bedrijf Gewoon een goed bedrijf. Order netjes afgehandeld en snelle levering. Top, was voor mij de eerste keer.Volgende keer weer Horrenstunter.

Score:10

Goede snelle service. Goede snelle service. Duidelijke side om te bestellen.

Score:10

Wij zij blij met onze terraszonwering! Wij hebben de Keje terrasplisse korte tijd na de bestelling ontvangen, zijn prima ge�nformeerd over de levertijd en het materiaal bleek simpel te monteren. Wij zij zeer blij met deze aankoop.

Score:2

Horrenstunter loopt weg voor communicatie en lost problemen niet op Review Horrenstunter / Klarna Medio april 2024 een lamellen hor besteld bij Horrenstunter echter bij levering bleek dat de geleverde onderdelen niet overeenkwamen met hetgeen besteld is. Zo bleek de bovengeleiding 2 mm te lang te zijn waardoor deze niet paste en ingekort moest worden, ondergeleiding was 10 cm te lang en diverse bevestigingsmiddelen ontbraken. De bestelling werd afgeleverd zonder enig in kennisstelling en nog wel op een feestdag. Nadat ik de problemen kenbaar gemaakt had werd mij verteld dat alle materialen onder een �open Beta test� werden geproduceerd en dat er fouten in hun productieproces kunnen optreden. Wat Beta Test inhoudt is nergens op de site te vinden. Het blijkt dat ze het productieproces aan het ontwikkelen zijn en dat fouten op kunnen treden. Klaarblijkelijk hebben ze geen kwaliteitscontrole want dan hadden ze deze fouten opgemerkt en verholpen. Helaas kwam er geen enkele oplossing om het probleem op te lossen zodat ik zelf de problemen op heb moeten lossen. Als compensatie had ik voorgesteld een korting van 25% op de volgende bestelling (3 horren) echter dat werd rigoureus afgewezen onder het mom van �we hebben toch gemeld dat het onder een �open beta test� wordt geleverd. Inmiddels had ik de betalingen bij Klarna opgeschort en Klarna van de problemen op de hoogte gesteld. Het antwoord van Klarna was dat ik het maar op moest lossen met Horrenstunter en dat de betalingen on hold werden gezet. Horrenstunter wilde niet meer communiceren, logisch want ze hadden geen enkele oplossing aangeboden of enige compensatie aangeboden. Er werd door Horrenstunter gemeld bij Klarna dat probleem was opgelost en betalingen die on hold stonden werden wederom uit de wacht gehaald, er moest direct betaald worden. Na vele maanden van communiceren via Klarna en het telkenmale wederom on hold zetten van de betalingen kwam Horrenstunter dan eindelijk met een voorstel van 15% en sloot daarna wederom de communicatie. Dit voorstel heb ik geaccepteerd echter Horrenstunter weigerde dit door te geven aan Klarna waardoor de volledige betaling open bleef staan. Ik heb daarna 3x een poging gedaan om het factuurbedrag minus de korting van 15% te betalen, 2x werd het bedrag teruggestort door Klarna, bij de 3e poging werd het bedrag niet terug gestort maar kreeg ik een melding dat de 15 % alsnog betaald moet worden ondanks het feit dat Klarna volledig op de hoogte is van de overeenkomst die ik heb met Horrenstunter over deze 15%. Horrenstunter licht Klarna niet in en Klarna weigert om op basis van de doorgestuurde emails de vordering aan te passen. Met dit soort firma�s wil je toch geen zaken meer doen. Horrenstunter die als het moeilijk wordt de communicatie stopt en haar problemen bij de klant neerlegt onder het motto van een �open Beta Test�, zelf niets controleert en de klant met de problemen laat zitten. Klarna die telkenmale de betalingsverplichting activeert doordat ze elke keer het retourbewijs van de artikelen opvragen en dus de emails gezonden aan Klarna niet lezen waar ze duidelijk in kunnen lezen dat de artikelen niet retour zijn gestuurd maar dat er kosten zijn gemaakt om deze aan te passen. Klarna weigert, ondanks doorgestuurde emails, de vordering aan te passen onder het mom van �wij hebben geen aangepaste factuur van Horrenstunter ontvangen� dus de volledige vordering blijft gehandhaafd. Ik ga verdere stappen ondernemen om duidelijk te krijgen of dit geoorloofde praktijken zijn van zowel Horrenstunter als Klarna en denk daarbij aan diverse media. Wordt vervolgd.

Score:10

Kwaliteit en klantgericht! Contact was erg fijn. Na een verkeerde inmeet actie vanuit mijn kant. Goed geholpen om uiteindelijk toch het juiste geleverd te krijgen. Kwaliteit en service zoals je graag ziet!

Score:10

Meerdere keren een bestelling geplaatst� Meerdere keren een bestelling geplaatst en is altijd perfect gegaan.

Score:10

Ik woon in Berkel en Rodenrijs Ik woon in Berkel en Rodenrijs. Ik werk in Bleiswijk en werd netjes op mijn werk afgeleverd

Score:8

De prijs/kwaliteit is goed. De prijs/kwaliteit is goed. Snelle levering. En de producten zien er goed uit.

Score:10

Zeer snelle en correcte levering alles� Zeer snelle en correcte levering alles past perfect

Score:10

Spullen snel geleverd en past perfect! Spullen snel geleverd en past perfect! Zie er ook netjes uit allemaal, fijne horren voor ons hele huis (7 stuks besteld), voor draaikiepramen.

Score:10

Mooi product Mooi product, ik had een inzet hor, past precies, ruime keuze in de kleuren voor het frame, en eerder geleverd dan gepland, toppie. Zou zo weer wat bestellen als ik iets nodig heb.

Score:10

Goede kwaliteit en goedkoop Goede kwaliteit, duidelijke uitleg, veruit de laagste prijs.

Score:10

Perfect product Goede meetinstructie, snelle levering, past perfect, wij zijn er heel blij mee!

Score:10

Ik ben zeer tevreden met de aankoop bij� Ik ben zeer tevreden met de aankoop bij horrenstunter. Goede prijs, goed gemonteerd geleverd. Uitpakken en plaatsen. Zeker een aanrader

Score:10

Goed product en mooi afgewerkt Goed product en mooi afgewerkt

Makkelijk te bestellen en Snelle� Makkelijk te bestellen en Snelle levering

Score:10

Overtroffen verwachting Goede commucatie, eerder geleverd dan aangegeven, horren passen perfect.

Score:10

Super horren en ook nog super snel! Super horren en ook nog super snel!

Score:8

3 inzethorren besteld 3 inzethorren besteld, persoonlijk geleverd, netjes aan de maat, en goede kwaliteit. Het enigste wat ik jammer vond waren de lipjes aan de hor, die had ik liever optioneel niet erbij gewild

Score:8

mooie kwaliteit past perfect mooie kwaliteit past perfect

Score:6

Prima producten, slechte bezorging In overleg met de klantenservice kon ik een ander adres doorgeven voor aflevering. Dit moest via de tracking link. Zo gezegd, zo gedaan. Toch is er geleverd op het verkeerde adres. Beide adressen zijn in dezelfde plaats en liggen dus op de route. De opmerking was de dag ervoor al doorgegeven. Jammer, hopelijk wordt hier iets mee gedaan voor toekomstige leveringen.

Score:10

Keje producten voor een goede prijs en service Op zoek naar Keje lamella kwamen we uit bij de horrenstunter. We hebben de demobox a 35 euro besteld waardoor we inzicht kregen in het product en hoe we exact moesten meten. Na het ontvangen van de tegoedbon hebben we de lamella besteld. Plaatsen van de order was eenvoudig en helder, net als de bevestiging van de order. Communicatie was ook helder en snel. Een week eerder dan verwacht kwamen de producten nadat we een dag van tevoren een mail hadden ontvangen met daarin een tijdsdeel van 2 uren wanneer de bezorger zou komen. De producten zitten al op hun plek en bevallen uitstekend. We hebben de Horrenstunter uitgezocht omdat de Keje producten hier ruim 30% goedkoper zijn dan bij andere leveranciers.....En daar hebben we beslist geen spijt van;))Keje producten voor een goede prijs en service

Score:10

Bestelling en levering raamhor Bestelling: Raamhor De website is perfect. Je volgt een stappenplan om de juiste keuze te maken en de meet instructies zijn heel duidelijk. Verzending Je krijgt binnen 2 dagen een email met de verwachte week van leveren. Vervolgens krijg je 3 tot 4 dagen van tevoren een email met een track & trace. Horrenstunter werkt met een eigen bezorging en systeem. Hierdoor kun je het moment van bezorging precies volgen, op de minuut nauwkeurig. De klantenservice is goed bereikbaar voor vragen of aanpassingen levering. Je wordt er keurig geholpen. Conclusie Prijs-kwaliteit-service heel goed. Helemaal tevreden, absoluut aan te raden.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.