Score:10

Goed materiaal en op maat gemaakt. Goed materiaal en op maat gemaakt.

Score:10

Bestellen ging soepel en werd keurig� Bestellen ging soepel en werd keurig geleverd

Score:10

Snelle levering Snelle levering, goed produkt

Score:8

Mooi product Prima levering! Mooi product. Verbetering : maak een duidelijke montage video voor plaatsten rolhordeur. De beschrijving alleen is moeilijk voor te stellen. Terwijl het heel makkelijk zelf te doen is, haken mensen misschien wel vroegtijdig af

Score:8

Corecte maatvoering nette levering maar� Corecte maatvoering nette levering maar borstel is erg donker van kleur en valt zo erg op

Score:10

Het was heel eenvoudig om zelf de maten� Het was heel eenvoudig om zelf de maten op te nemen. De bestelling kwam een week eerder dan gepland. Zijn er erg blij mee!

Score:10

Gewoon een goed bedrijf ,na bestelling� Gewoon een goed bedrijf ,na bestelling op de hoogte gehouden. Vrij vlot,en mooie horren

Score:10

Keurige horren en correcte maatvoering Keurige horren en correcte maatvoering. 1 opmerking; gezien het milieu zou het beter zijn de horren anders te verpakken dan in plastic

Score:10

Mooie horren Mooie horren ontvangen. En ondanks dat door transport 1 hor beschadigd was, was het geen moeite om een vervangende hor te krijgen.

Score:10

Zeer positief Goede kwaliteit, redelijke prijs, geleverd zoals beloofd.

Score:4

Wat er mis ging Wat er mis ging, was de vraag. Nou, wat mij betreft niets.

Score:10

Snelle levering. Inzet hor sneller geleverd dan aangegeven op de site. Ziet er goed en degelijk uit en past precies.

Score:6

Prima service, product kan beter. Product bestellen en levering was top, goede afspraken en prima verpakt. Product zelf is kwalitatief toch wel een iets minder dan alternatieve merken. Plastic van onder geleider trekt krom en laat na een maand al los. Producten waren 12 mm langer gezaagd dan aangegeven was en de bovengeleider had geen gaten of tape voor bevestiging. Cassette en de rest is top

Score:10

Goed passende hor Goed passende hor. Makkelijk te installeren. Levering was goed en prima service en goed prijs.

Score:10

Netjes verpakt,en in zijn geheel� Netjes verpakt,en in zijn geheel gemonteerd geleverd!Super systeem.Erg blij mee

Score:10

Twee inzet horren voor kiepramen laten� Twee inzet horren voor kiepramen laten maken. Keurig gedaan!

Score:10

Raamhorren Onze ervaring met de horren zijn perfect. ze zijn makkelijk in elkaar te zetten en te monteren . Is iedereen aan te raden we zijn er heel erg blij mee

Score:10

Perfect op maat Perfect op maat, keurige levering. Erg blij mee!

Score:6

Eigenlijk vooral een reseller Eigenlijk vooral een reseller. Konden vragen over het opmeten slecht beantwoorden anders dan volg de instructies op de website. Vervolgens was een van de onderdelen niet juist gezaagd (fabricage fout). Na veel heen en weer mailen kwamen ze 3 weken na levering met een oplossing via de producent . Product is zelf prima overigens.

Score:10

Snelle levering en paste perfect ???? Snelle levering en paste perfect ????

Score:10

Vaste hordeur in schuifpui Heel blij met hordeur Na twee dure pliss� hordeuren die het al snel begaven door honden die erdoorheen liepen, katten die eronderdoor kropen en onhandige kinderen nu een ouderwetse vaste deur gemonteerd in de schuifpui Snel geleverd!

Score:10

Goed en snel Makkelijke info voor meten

Score:10

Goed en goedkoop! Goed en goedkoop!

Score:10

Goede afwerking en snelle levering volgens afspraak. We hebben 5 raamhorren op maat besteld en deze werden volgens afspraak op tijd en goed verpakt bezorgd. Prima afwerking van de horren !

Score:10

Even opletten bij opmeten maar website� Even opletten bij opmeten maar website geeft tips, snelle levering, goede kwaliteit

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.