Super goede kwaliteit prijs verhouding

Echt waar voor je geld vergeleken bij andere aanbieders

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, dat ging prima

Mooi product, maar lastig te demonteren.

Ik heb 2 horren besteld voor de benedenverdieping. De horren passen perfect, maar als ik ze eruit wil halen (bv voor de glazenwasser) gaat dat niet vanaf de binnenkant. Dat komt door de constructie van het kunststof kozijn. Daar zit een rubberen flap die voorkomt dat ik mijn vingers erachter kan krijgen om ze eruit te trekken. Dus ik moet naar buiten om ze eruit te drukken. Voor de bovenverdieping heb ik 4 horren nodig, maar daar zie ik nu vanaf omdat ik ze niet vanaf de buitenkant terug kan drukken. Als voor dit probleem een oplossing bestaat, hoor ik dat graag.

goede prijs/kwaliteitverhouding

duidelijke meet instructie.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Kan mijn hoe nogsteeds niet ophangen

Eerste levering had twee verschillende schroeven waardoor ik hem niet kan ophangen. Ik heb dit gemeld en kreeg nieuwe schroeven die ook verkeerd zijn. Ik ben nu twee weken verder en heb nog niets kunnen ophangen

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Nee, ik ben er niet uitgekomen

Jammer

Tijdsduur tussen bestellen ging perfect maar we wilden de zonwering plaatsen maar toen bleek dat we onderdelen misten….kan altijd voorkomen?? Dus direct laten weten maar de nalevering ben ik nog aan het wachten en moest per post verstuurd worden en dit zou drie weken duren, wel erg lang!!

Nette snelle levering.

Ben zeer tevreden over dit bedrijf.Doen wat ze zeggen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Hor past perfect, alleen geen track & trace ontvangen

Hor past perfect, er werd netjes aangekondigd wanneer de hor met de koerier meeging en ik een track & trace zou ontvangen. Echter die track & trace heb ik niet gekregen en de koerier stond vroeg voor de deur, gelukkig was mijn vriendin al wakker om de deur te openen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Snel goed en mooie prijs

Onze luxaflex hordeur na jaren kapot, bij horrenstunter een veel goedkopere deur besteld en niet van luxaflex te onderscheiden. Maar dan voor een mooie prijs en snelle levering.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Uitstekend

Mooie horren, ziet er degelijk uit.

Erg netjes en snel geleverd.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Fijn geholpen en uiteindelijk de juiste maat horren thuis ontvangen

Er was snel en prettig contact via de mail. Op deze manier heb ik voor een zeer vriendelijke prijs de juiste maat horren thuis gekregen.

Topservice!

Top producten en top service!

Past goed op mijn hor

Zouden de klemmen passen? JA.Dus wat dat betreft tevreden. Ook geen verzendkosten bij een kleine bestelling: prima Het enige wat matig is, is de bezorgtijd. Dat had m.i. sneller gemogen.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Bestelling kwam week te laat en niet compleet!

Het bestelde kwam een week later dan er in de e-mail stond aangegeven. Moest er zelf achteraan bellen om dat te horen. Nadat de horren een week later kwamen was de bestelling incompleet. De bevestigings materialen ontbraken, dat gemeld via e-mail nog geen reactie ontvangen. Jammer!!

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Nee, ik had hulp nodig, Nee, ik ben er niet uitgekomen

Vier inzethorren besteld. Goede prijs, duidelijke site, goede bezorging.

Zie onder

Alles prima alleen was het voor mij niet duidelijk dat als je een kleur kiest dit NIET over het gaas gaat maar over het raamwerk . En de groepjes voor op de deuren heb ik niet gevonden . Deuren werken wel uitstekend Misschien ook iets minder populair taalgebruik in de communicatie ! Bro

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Redelijk

Kwalitatief goede hor met één minpuntje

Ik ben goed geholpen door de klantenservice. Bestellen via de website ging probleemloos. Via Email keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Bezorging prima. Montage goed zelf te doen. Het enige kleine minpuntje is dat de binnenkant RAL 9010 is, passend bij onze kozijnen maar dat bij de cassette zowel boven- als onder. stukje zwart gaas zichtbaar is. Als dit in het ontwerp aangepast kan worden zou het helemaal perfect zijn. Helaas kan ik hier geen foto's toevoegen.

Prima plissehor

Doordat alles prima op maat is, is de hor eenvoudig te monteren. Vlotte levering. Alleen de prijs is pittig. Hoe je de bovenste geleiding vast moet krijgen is niet in voorzien. Geen schroeven of dubbelzijdig plakband.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed
  • Heb je de hor zelf kunnen monteren zonder hulp van een ander? Ja, maar het was wel puzzelen

Goede prijs kwaliteit

Alles top. Enige knullige was dat jullie boven en onder stickers verkeerd om zaten.

Super product

Zeer solide hor, wind het er absoluut geen vat op

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Top kwaliteit horren snel geleverd

Eenvoudig te bestellen, top kwaliteit horren die snel geleverd worden.

Kwaliteit erg goed!

Goede meetinstructies, de inzethor past perfect en ziet er heel degelijk uit! Goede service.

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Prima passing en relatief snelle levering

Ziet er goed uit. Alleen in tegenstelling tot mijn eerder geleverde horren, zijn de hoeken van het profiel niwt precies 45 graden en sluitend (klein kiertje zichtbaar) Verder alles prima

Alles keurig voor elkaar

alles pico bello in orde

• Wat vond je van de prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling? Goed

Makkelijk om te bestellen en de levering was goed verzorgd

Tevreden klant!

Mijn 3e bestelling inmiddels in 5 jaar. Tevreden over de prijs kwaliteit verhouding!

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.