Score:10

Ga zo door Snelle levering ,zit perfect en voor een goede prijs

Score:10

Goed product Goed product. Fijne communicatie via de mail wanneer de horren bezorgd werden. Meet instructies waren duidelijk. Zijn goed op maat gemaakt.

Score:2

De opgegeven maat klopt niet De opgegeven maat klopt niet

Score:6

Beschadiging bij binnenkomst advies was� Beschadiging bij binnenkomst advies was zelf rechtbuigen

Score:10

Goede prijs en kwaliteitsverhouding Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Score:10

Good quality Good quality, perfect fit. Above expectations. Thank you!

Score:10

Super makkelijk te plaatsen en van� Super makkelijk te plaatsen en van degelijke kwaliteit.

Score:10

Goede pasvorm voor een goede eerlijke� Goede pasvorm voor een goede eerlijke prijs zeer tevreden en veel kleurkeuze

Score:10

Mooi op maat gemaakt we zijn er super� Mooi op maat gemaakt we zijn er super blij mee heerlijk en hoe en rolgordijn in een

Score:10

Probleem word snel opgelost Het gaas in mijn hor zat niet helemaal lekker, na een mailtje is dit snel opgelost en word het horretje vervangen

Score:8

Snel en goede pasvorm Snel en goede pasvorm

Score:8

De uitleg om een hor in te meten is� De uitleg om een hor in te meten is heel duidelijk. Daardoor zijn de horren precies op maat

goed product goed product

Score:10

Past perfect, mooi kleur Past perfect en dankzij keuze uit meerdere kleuren een goede match gevonden

Score:10

Duidelijk uitleg en makkelijk zelf te plaatsen. Met alle uitleg op de website over het inmeten en het samenstellen van de pliss� gordijnen, is dit een zeer fijne en makkelijke oplossing. Duidelijke aanwijzingen en goed te monteren. Alles wat ervoor nodig is, wordt erbij geleverd.

Score:8

Tevreden met het gemak en prijs� Tevreden met het gemak en prijs kwaliteit verhouding

Score:10

Uitstekende service en goede kwaliteit� Uitstekende service en goede kwaliteit horren. Heel tevreden.

Score:10

Zeer goede prijs, alles volgens afspraak. Zeer goede prijs voor deze inzet horren. Duidelijke communicatie. Horren zien er goed en degelijk uit.

Score:10

Keurig verpakt Keurig verpakt, past prima allemaal en ziet er netjes uit

Top levering Snell levering,goed kwaliteit

Score:8

Aanrader! Snelle levering en prima stevige horren! Zou t zeker aanraden!

Score:10

Goede kwaliteit Prima service snelle levering en uitstekende kwaliteit

Score:10

Hordeur Snelle levering van een goed product.

Score:10

Top! Makkelijk bestellen Klantvriendelijke levering(op afspraak) En goede kwaliteit hor.

Score:2

Waardeloos product Waardeloos product. Grote kieren in de hoeken. Mijn neefje van 5 kan denk ik nog beter verstekzagen. Klantenservice is zeer slecht !

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.