Score:10

aanrader Duidelijke site, snelle nette levering, erg tevreden over de horrenstunter.

Score:10

Maten kloppen en alles op tijd geleverd Maten kloppen en alles op tijd geleverd

Score:10

Ik kreeg precies wat ik opmaat had� Ik kreeg precies wat ik opmaat had besteld, een dakraamrolhor zeer mooie en goede kwaliteit! Zelf makkelijk te monteren binnen 5 minuten. Personeel is zeer vriendelijk. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!!!

Score:10

Ze nemen de tijd voor je heb alle� Ze nemen de tijd voor je heb alle vertrouwen in deze Firma

Score:10

Perfecte horren, beter kan niet! De horren passen perfect en zij heel mooi afgewerkt! Goede meetinstructies, goed materiaal een vakkundig in elkaar gezet. Het ziet er ook heel luxe uit.

Score:10

levering sneller dan verwacht levering sneller dan verwacht. Degelijk product voor een goede prijs

Score:10

zeer tevreden inzethorren zojuist geleverd en we zijn super tevreden. goede kwaliteit en ook de goedkoopste in zijn soort,gisteren tel. contact gehad over de tijd vd levering en chauffeur kwam precies op tijd. Maat klopt precies na goede uitleg over de inmeet video

Score:8

Alles ziet er netjes uit en goed� Alles ziet er netjes uit en goed geholpen

Score:10

Snel geleverd en goede kwaliteit Snel geleverd en goede kwaliteit

Score:10

Demobox van Keje Lamella� Had de Demobox van Keje Lamella besteld. Kwam keurig aan. Had er nog een telefonische vraag over. Kreeg een zeer vriendelijke dame aan de telefoon. Goed geholpen. Demobox retourneren ging gemakkelijk. Kreeg mijn geld netjes teruggestort. Zeer goede ervaring dus.

Score:10

Prima kwaliteit en snelle levering?? Prima kwaliteit en snelle levering??

Score:10

Top! Top! Horren passen perfect, geen bouwpakket, maar geheel af aangeleverd. De tracking voor bezorging is ook heel fijn! Kun je exact zien hoe laat bezorging is zonder dat je uren hoeft te gaan zitten wachten.

Score:10

Klantvriendelijk Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding , goede snelle service ondanks dat alles op maat gemaakt wordt. Een aanrader ??

Score:10

Zeer vakkundige en snelle levering. Zeer vakkundige en snelle levering. Horren zien er echt heel mooi uit

Score:4

Horren Horren besteld en opgemeten volgens het inmeet filmpje echter kun je deze beter niet volgen want er wordt in het filmpje naar mijn mening een andere maat gemeten. Klantenservice gebeld, werd met mij contact opgenomen. Dit kwamen ze snel na dus positief, echter kwam er uit het gesprek geen oplossing voort. Ze dacht dat het misschien wel zou passen en anders moest ik maar gebruik maken van hun "service" dat voor ongeveer de helft van het geld ik nog weer nieuwe mag bestellen. Dus dan ben ik weer +�250,- kwijt. Achteraf de afmetingen nog aanpassen kan niet zodra het naar hun productie toe is. Al met al een slechte ervaring terwijl ik kijkend naar de reviews en de nette website er wel vertrouwen in had.

Score:10

Goede service en snelle levering. Goede service en snelle levering.

Score:10

Zeer tevreden Duidelijke uitleg over het bepalen van de afmetingen, makkelijk bestellen, snel geleverd en een mooi product. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Score:10

Goed product zijn hun afspraken� Goed product zijn hun afspraken punctueel nagekomen prijs kwaliteit goed

Score:10

Snel geleverd Snel geleverd, mooi product, bestellen was een peulenschil.

Score:6

Communicatie minder, goed product Communicatie laat soms helaas te wensen over, maar is wel heel erg afhankelijk van met wie je contact hebt, maar verder is de service prima en het product perfect en is deze leverancier ook betrouwbaar.

Score:10

Makkelijk samen te stellen en goede� Makkelijk samen te stellen en goede uitleg op website. Scherpe prijs vlotte levering.

Score:8

De maat was niet goed gemaakt volgens� De maat was niet goed gemaakt volgens opgave. Daarna wel weer goed opgelost. Pluim voor de klantenservice

Score:8

Goede klanten service Drie horren besteld. Twee daarvan pasten perfect in het raam. De derde was iets te groot. Na contact met klantenservice is die derde geheel gratis vervangen. Die past nu ook perfect. Goede service.

Score:8

Gewoon goed. Heldere website, goede kwaliteit producten, gemiddeld geprijsd, goede meet instructie. Kortom, voor raamdecoratie is Horrenstunter een goede webwinkel.

Score:10

Snel geleverd en super mooi Snel geleverd en super mooi

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.