Score:10

Product conform verwachting en snelle levering Product conform verwachting. Levering ruim voor geschatte levertijd. Erg blij mee!

Score:10

Keurige horren Keurige horren, passen perfect. Goedkoper dan bouwpakketten van de bouwmarkt!

Score:10

Mooie kwaliteit en makkelijk te monteren Mooie kwaliteit en makkelijk te monteren

Score:8

Duidelijk Duidelijk, levertijd volgens afspraak. Geen klachten.

Score:10

Alles goed gegaan en prima horren! Snel geleverd, horren zien er prima uit, mooi donkergroen. Alles netjes verpakt en goed gegaan en dat is helaas wel eens anders bij andere bedrijven, maar wij hebben dus een prima ervaring met Horrenstunter.nl.

Score:2

Niet tevreden Wij hebben speciaal afspraak op de locatie gemaakt , omdat wij zelf niet zo handig zijn en wilden goed besteld hebben.Dat heb ik ook duidelijk gezegd aan de lijn tijdens afspraak maken. Er kwam een vrouw aan die zelf niet wist hoe je moet bestellen en we werden als nog naar huis gestuurd om zelf te bestellen. Het gaat om de locatie Bleiswijk. Daarom hebben we keuze gemaakt om te bestellen bij de concurrent en iets meer betalen, waardoor wij ons wel als klant gewenst voelen en blijkbaar vindt concurrent wel fijn om klanten naar de tevredenheid te behouden.

Score:10

Website geeft een goede instructie voor� Website geeft een goede instructie voor het inmeten, product info etc. De horren zijn van goede kwaliteit en de pasvorm en gekozen kleur is perfect. Prijs kwaliteit is top!

Score:10

Hele snelle reactie op mail? Hele snelle reactie op mail?

Score:10

Heel tevreden Duidelijke bestel en meetwijze, levering prima geleverd, chauffeur was oerfect te volgens. Alles hangt nu goed e netjes.

Score:10

Goede uitleg voor het in meten snel� Goede uitleg voor het in meten snel geleverd en de horen zien er goed uit

Score:10

netjes en snel nelles en correcte levering

Score:8

Prima Snelle en correcte levering en goed passende horren.

Score:10

Goed product, goede prijs Goed product, netjes en correct geleverd. De wachttijd is wel iets langer dan je normaal gewend bent maar als het product goed is ben ik tevreden. Aanrader dus!

Score:10

Eenvoudig en goede uitleg op website Eenvoudig en goede uitleg op website, product in redelijke tijd geproduceerd en netjes afgeleverd. En het past nog ook. Geweldig!!

Score:8

komen afspraak na komen afspraak na

Score:10

Bijna alle ramen in het huis gedaan met� Bijna alle ramen in het huis gedaan met Splendid Pliss pliss� gordijn. Prima materiaal. Wel kostbaar, maar voor het resultaat wel waard.

Score:10

Top bedrijf Op locatie uitstekende uitleg en hulp bij keuze. Snel geleverd en eenvoudige montage. Top geregeld.

Score:10

Prima service 3 inzethorren besteld, binnen 2 weken geleverd en passen perfect.

Score:10

Prima! Snelle levering en item werkt naar behoren

Score:10

De horren zagen er netjes uit De horren zagen er netjes uit

Score:10

fijn product Snelle levering, horren passen perfect, makkelijk in het raam te zetten en te verwijderen, nette prijs.

Score:10

Hele goede uitleg gehad in keuze van� Hele goede uitleg gehad in keuze van hoordeur bestelling was snel klaar en netjes thuis bezorgd Paste precies en makkelijk te instaleren Alles bij elkaar gewoon Super

Score:10

alles was prefect ga zo door alles was prefect ga zo door

Score:10

De Horrenstunter was de enige zaak die� De Horrenstunter was de enige zaak die mij kon helpen met een hor voor mijn veranda. Duidelijke uitleg over het invullen van het bestel formulier. Het was tenslotte geen standaard bestelling.

Score:10

Prima kwaliteit voor een scherpe prijs Prima kwaliteit voor een scherpe prijs Levering nog eerder dan gepland

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.