Score:10

Geen mug te zien. Alles op tijd en het past precies. Zelf maat nemen was makkelijk.

Score:2

Lange levertijd en valt van het kozijn Levering heeft heel lang op zich moeten wachten en helaas lag de Lamella er na een dag af en is in allemaal stukken gebroken. Dat valt ons heel erg tegen, zeker omdat het product er heel mooi uitzag.

Score:10

Verkeerde horren besteld We hadden de verkeerde soort horren besteld. Met korting konden we de juiste bestellen.

Score:10

Hor / rolgordijn in ��n Netjes en makkelijk te plaatsen. en een snelle levering, een aanrader.

Score:10

Goede kwaliteit inzet horren Goede kwaliteit inzet horren. Sneller geleverd dan verwacht.

Score:10

Prima Goed product en netjes afgeleverd

Score:10

Mooi spul die horren. Mooi spul die horren.

Score:10

Het product is goed verpakt geleverd en past goed Het product is goed verpakt geleverd. Duidelijke instructie mbt inmeten. De prijs is ook erg schappelijk.

Score:10

Zeer tevreden over de producten en de� Zeer tevreden over de producten en de behandeling. Ik had een bericht gestuurd waarbij ik het product goedkoper had gevonden. Direct daarna kreeg ik het product volgens de 110% laagste prijs garantie! Top!

Score:10

Mijn online bestelling van 6 inzet� Mijn online bestelling van 6 inzet raamhorren door mijzelf ingemeten zijn door Horrenstunter perfect gemaakt en afgeleverd Ze zijn goed passend en erg mooi voor een redelijke prijs ??

Score:10

Prachtige en degelijke horren Prachtige en degelijke horren, dank zij de goede inmeettips ook goed passend. Snel en goed geholpen met vragen die ik nog had. Ook fijn: snel geleverd!

Score:10

Snelle levering en goede prijs� Snelle levering en goede prijs /kwaliteit verhouding

Score:10

Prima product Prima product, past goed, duidelijke instructies. Jammer dat het niet lukt een account aan te maken, terwijl het lijkt dat die mogelijkheid wel geboden wordt.

Score:10

Goede voorlichting en op tijd� Goede voorlichting en op tijd afgeleverd, zoals afgesproken.

Score:10

Tevreden Alles naar wens, goed verpakt en netjes op afspraak geleverd

Score:10

Goed product en snelle levering Goed product en snelle levering

Score:8

Ik heb een meethulp aangevraagd voor� Ik heb een meethulp aangevraagd voor een bepaald type maar ik twijfel of dit de goede is. Er zit ook helemaal geen beschrijving bij hoe te gebruiken. We moet je er eerst � 7,50 voor betalen.

Score:10

Wij zijn heel tevreden Wij zijn heel tevreden. Snelle levering, de maten klopten precies en simpel zelf te monteren.

Score:8

Goed opgelost na uitlevering verkeerde maat 2 weken na mijn bestelling werd het Keje Splendid Pliss pliss� gordijn afgeleverd. Dit geleverde frame was echter niet conform de maten op het verpakkingsetiket en bestelling. Binnen 2 weken is dit opgelost waarbij de verkeerde maat direct voor het correcte frame werd ingewisseld en meegenomen door de bezorgdienst.

Score:10

Zeer snelle service alles keurig op maat Zeer snelle service alles keurig op maat

Score:8

Product zoals omschreven Product zoals omschreven. Fijne levering in eigen beheer. Bedankt

Score:10

De horren zijn van goede kwaliteit en� De horren zijn van goede kwaliteit en netjes afgeleverd

Score:10

Goed Heldere uitleg inmeten, en plaatsen. Eenvoudig bestellen, waarbij je een verwachte leverdatum door krijgt. Bezorging verzorgd men in eigen beheer, zou fijn zijn als je kort van tevoren nog een herinnering krijgt van leveringsdatum/tijd. Qua product prima prijs/kwaliteit, al vindt ik dit systeem nog steeds wel aan de prijs (bijna 250 euro per raam). Wel jammer dat de verstekken niet wat strakker zijn. Profielen zijn gezaagd en koud tegen elkaar gezet waar dus geen kleur op zit...maar in het gewone aangezicht zie je dit eigenlijk niet weer (misschien wat pietluttig).

Score:10

Top service Er was iets niet helemaal in orde met het geleverde product. Dit is direct herstelt. Er was gelijk duidelijke en prettige communicatie en excuus. Er is zo snel als kon een nieuw product gestuurd. Service een 10.

Score:10

Precies uitstekendgedaan wat ik verwacht had en� Precies gedaan wat ik verwacht had en door Bas heel goed advies gehad

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.