Score:10

Tophorrenstunter Top! Horren geleverd binnen 2 weken, paste perfect en heel blij met het resultaat!

Score:10

Mooi product, snelle levering. Goed contact via mail, snelle levering . Goed verpakt , mooi product.

Score:2

leferancier waardeloze leverancier,snap niet dat zo,n chafeur voor jullie nog bestellingen doen. gaat je zeer zeker klanten kosten

Score:10

Kant en klaar geleverd Snel geleverd en helemaal in elkaar kon hem er zo aan schroeven , top

Score:8

horren zijn perfect vrij snel geleverd� horren zijn perfect vrij snel geleverd goed verpakt alleen jammer dat er maar 4 draaiwervels bij zaten i p v 8 (2 horren ) mvg v, Rhenen

Score:10

Duidelijke info op de site over inmeten� Duidelijke info op de site over inmeten van horren. Snelle levering, mooie horren, stevig materiaal.

Score:10

snel geleverd en prima kwaliteit snel geleverd en prima kwaliteit

Score:10

Mooie horren Mooie horren, goede kwaliteit en past perfect

Score:2

Klacht afhandeling en klant gerichtheid dramatisch Klacht afhandeling en klant gerichtheid dramatisch

Score:8

Mooie horren Mooie horren, perfect passend en snel geleverd. Een van de 2 had helaas een kleine beschadiging door transport. Korting was niet mogelijk maar omruilen voor een nieuwe kon wel. Uiteindelijk maar gekozen om het exemplaar te houden vanweg gedoe en milieu

Score:10

Geweldige kwaliteit! Levering duurt een aantal weken, maar dat is logisch. Het gaat immers om een product op maat. Geweldige kwaliteit.

Score:10

Snelle levering volgens afspraak Snelle levering volgens afspraak. Goede service. Na verkeerd meten probleem netjes opgelost. Doen wat ze zeggen.

Score:10

Goed en vakkundig Goed en vakkundig, normale levering

Score:10

Precies wat ik besteld heb en de juiste� Precies wat ik besteld heb en de juiste maat.

Score:10

Bestellen was heel eenvoudig Bestellen was heel eenvoudig, op site staat precies hoe moet worden gemeten. Levering was volgens afspraak en super snel. Product eenvoudig te plaatsen en hang perfect. Zeer tevreden ??.

Score:10

Geleverd binnen de gestelde termijn Geleverd binnen de gestelde termijn. En een beschadiging perfect afgehandeld door het om te wisselen.

Score:10

Top service! Zelf inmeten en ervan uitgaan dat het ook echt goed gemaakt wordt is best spannend! Alle horren passen perfect, mooie kwaliteit en exact dezelfde kleur als de kozijnen. Nu had ik bij het invoeren van een groot raam de cijfertjes ingewisseld ?? stom van mij. Maar Horrenstunter snapt dat en geeft een fijne korting op een tweede hor, goed opletten dus als je de maten invoert. Ik zou wel willen adviseren om een filmpje of d.m.v. foto�s te laten zien hoe de hor voor in een schuifpui gemonteerd moet worden. Het is gelukt, maar de beschrijving is een beetje een puzzel.

Score:10

Prima product Prima product, paste goed, nette levering...

Score:8

Duidelijke instructie. Duidelijke instructie. Komen afspraak na. Artikel paste precies.

Score:10

Goed prijs kwaliteit verhouding. Dit bedrijf zou ik zeker aanraden. Goed prijs kwaliteit verhouding en goede service. Het geleverde product was in uitstekende staat en eenvoudig te plaatsen. Gedurende de productie tijd werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Score:10

Vlotte afhandeling Vlotte afhandeling , mail snel beantwoord. Netjes afgeleverd. Met duidelijke beschrijving.

Score:10

Box snel binnen Box snel binnen En bestellen gaat makkelijk. Hopelijk wordt het snel geleverd. En nu kun je van een mooie korting gebruik maken

Score:2

Duurt veel te lang allemaal. Duurt veel te lang allemaal.

Heel goede horren Heel goede horren. Snel geleverd

Score:8

duidelijke video om in te meten. duidelijke video om in te meten. makkelijke website en alles duidelijk in te vullen. product werkt goed en ziet er netjes uit;)

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.