Score:4

Deurhor De geleverde deur werkt niet

Snelle levering Snelle levering

Score:10

Stipte levering en perfecte maatvoering� Stipte levering en perfecte maatvoering en het werkt prima.

Score:10

Goed en mooie hor voor een betaalbare� Goed en mooie hor voor een betaalbare prijs. Makkelijk op te meten en de goede kleur.

Score:10

Plug en play De horren zijn van goede kwaliteit en passen precies. Plug en play zeg maar

Score:2

Waardeloze klantenservice en geen garantie verplichting willen nakomen Filmpje niet duidelijk net wat belangrijk is zit hun logo in de weg dus gebeld voor de zekerheid wat te meten. Blijkbaar was dat niet de juiste maat ik had de flensmaat opgegeven in plaats van de hormaat. Dus nogmaals alle sopgemeten nog een keer weer alles betaald met een kleine korting. Eindelijk na 2.5 maand de juiste horren. 1 hor vallen de klemmen er van af en de rest valt tussen het kozijn en de alu strip waar hij op hoort te steunen. Gemeld krijg een zakje met klemmen en schroeven opgestuurd met succes ermee. Nee ik wil dat jullie de juiste klemmen erop zetten of een nieuwe hor leveren. 1e keer was het al mijn fout volgens jullie moest ik weer betalen voor nieuwe horren. Nu hebben jullie een fout gemaakt wil ik ook een nieuwe hor. Maar ze blijven maar hangen dat ze geen monteurs hebben en dat ze speciaal zijn voor doe het zelvers. Hartstikke mooi, maar ik ben een consument ik heb mijn rechten en jullie je plichten na 2 weken mailen en bellen komen we geen steek verder. Dus koop ontbonden want alles is de schuld van de consument als er iets mis is

Score:8

top precies wat we bestelt hadden top precies wat we bestelt hadden

Score:10

Eindelijk geen vliegen meer Wij hebben veel last van muggen en vliegen. Door de heldere meet instructies en uitleg hebben wij super mooie en goed passende horren in de ramen. Kleur nummer komt super overeen waardoor aan de buitenkant geen verschil te zien is. Echt top service! Doordat de horren op Maat worden gemaakt duurde het wel 3 weken voordat deze werden geleverd, maar is dat meer dan waard??

Score:10

Product geleverd zoals verwacht...keurig. Snel en keurig geleverd... Plus een goed product zoals ik had verwacht...

Goede kwaliteit Maatvoering was goed. Eerder geleverd dan verwachting! Top

Score:10

Goede prijs kwaliteit Goede prijs kwaliteit Keus uit verschillende kleuren en snelle levering

Goede service Goede service

Score:10

Snelle levering en goede kwaliteit� Snelle levering en goede kwaliteit producten

Alles in 1x goed Alles in 1x goed, conform verwachtind

Score:10

Al heel veel besteld altijd goed Al heel veel besteld Past altijd mooi en is goede kwaliteit

Score:10

Handige Demobox Handige Demobox om op je gemak thuis wat uit te zoeken . Goede uitleg.

Score:10

Duidelijke webshop en meet instructie. Duidelijke webshop en meet instructie. Alles verliep uitstekend qua bestelling en levertijd

Score:10

Goede uitleg op de site en goede� Goede uitleg op de site en goede levering

Score:10

Al meerdere keren hier besteld Al meerdere keren hier besteld Prijs/kwaliteit is goed Levertijden als beloofd Prettige communicatie over bestelling

Score:8

Goede stevige hor Goede stevige hor, die gaat wel een tijdje mee

Score:10

Netjes opgelost Na een eigen foute meting heeft horrenstunter me netjes geholpen

Score:10

Goede kwaliteit horren Goede kwaliteit horren! Levering zou sneller mogen! (nu 3 weken)

Score:10

Al meerdere keren besteld hier Al meerdere keren besteld hier Altijd goed Prijs/kwaliteit Levertijd Communicatie. ????

Score:8

Service goed Materialen zijn goede kwaliteit Service is ook goed Vriendelijk aangesproken en netjes

Score:10

Levering volgens afspraak en goede� Levering volgens afspraak en goede service na meetfout mijnerzijds

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.