Score:10

Perfect produkt met een prima prijs� Perfect produkt met een prima prijs kwaliteit verhouding. Een topper.

Score:6

Helaas niet de goede maat :-( Helaas niet de goede maat :-(

Score:10

Ik kreeg eerst een te kleine hor Ik kreeg eerst een te kleine hor, lette zelf ook niet zo goed op, liep er blij mee naar mijn raam en kwam er achter dat er best wel veel muggen nog naast de hor naar binnen konden. Gemaild, direct uitgezocht, 4 dagen later de perfecte hor gekregen, bezorger wist precies wat er gebeurd was, nam blij de nadere mee. Die zit nu hoop ik ook op z'n goede plek muggen tegen te houden. Ik ben een blije klant!

Score:10

Goede service Goede service, goed te bereiken

Score:8

Verkeerde klemmetjes op hor, ze hebben direct nieuwe opgestuurd De hor die we bestelden was perfect, enkel de klemmetjes waren verkeerde diepte. Heb gebeld en het formulier op de website ingevuld, een week later arriveerden de juiste klemmetjes en toen kon ik de hor plaatsen. We zijn er blij mee.

Score:10

Ben enorm tevreden met de horren Ben enorm tevreden met de horren. Ziet er netjes afgewerkt uit. Ze waren betaalbaar en snel geleverd.

Score:10

Nette horren Nette horren, nette levertijd en nette prijs

Score:10

Helemaal goed Helemaal goed, duidelijk en in goeie orde ontvangen.

Score:10

Mooie horraam voor een scherpe prijs 2e bestelling, wederom weer keurig geleverd. Kwaliteit is goed

Score:10

Duidelijke website, scherp geprijsd Duidelijke website, goed product en scherpe prijs. Daarnaast netjes geleverd.

Score:2

Klantenservice geen maatwerk Ik heb mij netjes aan de meetinstructies gehouden en nu passen de klemmen niet. Kan gebeuren lijkt me, ik dacht ik kom even langs bij de showroom om nieuwe klemmetjes te halen maar dat kan niet, allerlei formulieren moet ik invullen voor een paar klemmen waar ik ook nog voor wil betalen. Er wordt niet echt meegedacht. Heel jammer dat ik nu weken moet wachten voor ik mijn hor kan gebruiken. En wat is de moeite dat ik even langs kom, met 10 min waren we klaar geweest.

Score:6

Ondanks 3 weken extra tijd vanuit onze� Ondanks 3 weken extra tijd vanuit onze kant was de levering nog te laat

Score:8

Het product was zeer goed perfecte� Het product was zeer goed perfecte maten. 1 min puntje was de levering , iets te lang .

Score:8

Mooi product Producten netjes volgens afspraak geleverd, en prijs/kwaliteit verhouding prima. Mooi product.

Score:10

Inzethorren en pliss� hordeur Een aatal inzethorren en pliss� hordeur gekocht. Mooie en kwalitatieve producten. Daarna nog 2 extra inzethorren gekocht. De levering en serivce was ook prima.

Score:10

Past perfect en keurige levering Past perfect en keurige levering

Score:10

Goede service Levering volgens afspraak en goed contact met de klantenservice.

Score:10

goede en snelle levering goede en snelle levering, Horren passen perfect en zien er goed uit.

Score:8

Hele mooie horren netjes gemaakt en� Hele mooie horren netjes gemaakt en goede pasvorm, alleen de levering liet wel even op zich wachten.

Score:10

Past perfect netjes afgewerkt Past perfect netjes afgewerkt

Score:10

Goede horren! In alle rust ingemeten en paste perfect.

Kwaliteit is super Kwaliteit is super. Service is fantastisch

Score:8

De Horren zien er netjes uit en de� De Horren zien er netjes uit en de maatvoering was perfect.

Top! Top! Snel geleverd en goede kwaliteit

Score:10

Perfect Goede instructies voor inmeten. Prijs/kwaliteit uitstekend.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.