Prijs/kwaliteit goed Prijs/kwaliteit goed

Score:4

Slechte communicatie, bij verkeerd adres afgeleverd. Na plaatsen van de bestelling wordt slechts eenmalig een mail gestuurd dat de bestelde horren in productie zijn genomen en wordt een geschatte levertijd afgegeven. Deze is redelijk lang, maar dat is verder niet heel erg. Storend is dat er geen communicatie is en mogelijk is over de leverdatum. En dag van te voren wordt een mail gestuurd dat de horren de volgende dag geleverd zullen worden. Hier kan niets meer aan gewijzigd worden. Niet handig als je de volgende dag niet thuis kunt zijn. Vervolgens blijkt dat niet het juiste leveradres is opgenomen. Hier telefonisch contact over opgenomen met Horrenstunter, daar is niets mee gedaan. De horren zijn vervolgens zonder aanbellen bij een verkeerd adres in de tuin geplaatst. Zeer storend en onwijs slechte service.

Score:10

Zeer tevreden Mooi product, makkelijk monteren. Contact met klantenservice was goed na een foutje van mijn kant. Snelle reacties en acties. Absoluut aan te bevelen.

Score:10

Goede info Goede info, snelle reactie na stellen van een vraag, ook het leveren van een goed produkt. Kortom aanbevelingswaardig.

Score:10

prima producten en goede service Duidelijke website, mooie producten en prima service. Zelfs toen ik de verkeerde afmetingen had doorgegeven hebben ze mij prima geholpen om dit op te lossen. Goede producten en goede service

Score:10

Goede kwaliteit Goede kwaliteit. Juiste maat.

Score:8

Producten goed Producten goed, levering/nalevering/communicatie kan beter. Chauffeur had spullen eerste keer weer mee teruggenomen, ondanks losinstructies die we meegegeven hadden. Vervolgens weer een week moeten wachten op de horren. Producten zijn en passen uitstekend!

Score:10

Goede producten en service Goede producten en service

Score:10

Goed geholpen, mooi product Ik ben bij de horrenstunter langs geweest om de juiste kleur plissegordijn uit te zoeken. Ben heel vriendelijk geholpen en heb goede meetinstucties gekregen. Het opmeten is erg eenvoudig. De levertijd is kort en het bevestigen op de kunststof kozijnen werkt erg makkelijk. Het resultaat is erg mooi

Goede service Goede service

Score:10

Duidelijk en goede service Duidelijk aangegeven wat de levertermijn was. Product ziet er goed uit. Na plaatsing geconstateerd dat er een fout in het product zat. Dit gemeld. Vlotte reactie gehad en probleem werd naar tevredenheid en snel opgelost.

Score:10

Geleverd zoals besteld Geleverd zoals besteld. Goede prijs kwaliteit.

Score:10

Aanrader voor inzethorren Ik heb 4 inzethorren besteld. Deze zijn door horrenstunter op maat gemaakt en geleverd. Ze zien er goed uit en passen perfect. De prijs was ook scherp.

Score:8

6 horren besteld 6 horren besteld. Deze al later mogen ontvangen dan in eerste instantie via de website wordt aangegeven. 1 hor met totaal verkeerde maat ontvangen. Alle horren met de verkeerde veertjes geleverd gekregen. Juiste veertjes na 2 pogingen mogen ontvangen Nu al 2,5 week bezig om de hor met verkeerde maat omgeruild te krijgen. Eerst poging komt een chauffeur langs die verzuimt aan te bellen. Dit is allemaal op camera geregistreerd. Ook had ik nog geen retourbon heb ontvangen deze kwam pas laat in de avond na een mailtje ( zonder retourbon neemt chauffeur hem sowieso niet mee volgen horrenstunter) Daarna nog een mail gekregen dat de hor opgehaald/omgeruild zou worden op een bepaalde dag met instructies. Nu staat dat ding al diverse dagen in een bak voor iedereen toegankelijk zonder dat hij is opgehaald. Dit direct doorgeven maar reactie blijft uit. Een reactie van we gaan er achteraan had al voldoende geweest. Maar het uitblijven van reacties op lopende zaken gaat mij zwaar tegenstaan. In eerste instantie dit telefonisch af willen handelen maar dat was niet mogelijk. Als een bedrijf alles digitaal wilt regelen om wat voor reden dan ook moet je er voor zorgen dat die duidelijk op voorhand communiceert. Als er iets fout gaat is dat geen probleem maar laat de klant niet zwemmen Ondanks de communicatie problemen is het probleem adequaat afgehandeld. Zelfs heb ik een bosje bloemen mogen ontvangen als compensatie voor de slechte ervaring. Daarmee verdien je als bedrijf wel een hele hoop bonuspunten mee. Dus de eerste ervaring en daarmee beoordeling aangepast. Door de aanloopproblemen niet de volledige 5 sterren. Maar door de afhandeling op het eind toch een knappe inhaalslag gemaakt

Score:6

Zeer scherpe prijzen Zeer scherpe prijzen, maar de communicatie en levering kan beter. Update: Naar aanleiding van jullie reactie wil ik de communicatie en levering verder toelichten. De levering was eerder dan gepland, dat is op zich goed, echter hebben we nooit een bericht over de levering gehad. Daarnaast ontbrak de toevoeging van het huisnummer op het verzendlabel waardoor het pakket een paar deuren verderop werd geleverd. Wij wisten niets van een verzending, of een levering. Uiteindelijk werden we via via we geattendeerd op het pakketje wat elders in de straat stond te wachten.

Score:10

Mooie inzethorren en correcte afhandeling Mooie inzethorren. Levering op tijd. Snelle reactietijd met vragen. Netjes gebeld voordat het wordt bezorgd. En als je een probleem hebt, denken ze mee. Veel mogelijk en nette afhandeling

Score:10

Heel goede service! Heel goede service!

Score:10

Hor pas perfect Hor pas perfect! De communicatie over de levering was top en de levering op de afgesproken tijd!

Score:10

Top! Het bestellen ging makkelijk. Goede communicatie. Mooi product!

Score:4

Gaast zit er niet netjes in Heb de horren uitgepakt. Jammer dat de verstek hoeken niet netjes aansluiten. En nog erger dat het gaas niet strak er in is gepeest.

Score:10

Keurig werk Passen perfect in de draai- kantelramen. Goede kwaliteit en afwerking. De levering werd via de mail aangekondigd en keurig afgeleverd. Zeer tevreden klant.

Score:6

Product ziet er goed uit Product ziet er goed uit, (al mis ik 1 steuntje. ) Maar het duurde wel vreselijk lang voor het er was, had ik dat geweten, had ik ze ergens anders gekocht

Score:10

Goede prijs / kwaliteitverhouding en� Goede prijs / kwaliteitverhouding en service. Alleen de levertijd is aan de lange kant.

Score:8

Volgens afspraak Alles volgens afspraak gegaan... alleen levertijden fluctueren wel wat Prima horren!

Snel geleverd , goede uitleg Netjes en mooi gemaakt

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.