Score:10

Helemaal prima Helemaal prima Afwerking is goed. Degelijk. Afmetingen helemaal goed.

Score:10

Fijn bedrijf fijn contact met klantenservice voor de aanschaf! snel en duidelijke uitleg voordat ik kon bestellen. Horren zien er goed uit, en montage was zeer gemakkelijk.

Score:10

Productis klasse!! Komen afspraken na en product is klasse!!

Score:10

Horen volgens afspraak geleverd Horren volgens afspraak geleverd. Horren van goede kwaliteit en heel functioneel

Score:10

Helemaal tevreden! Eindelijk een website met een duidelijke meetinstructie! Snel geleverd, goed product! Helemaal tevreden.

Score:6

Gemengde gevoelens. Omdat we enkel niet-standaard eisen hadden, waren we voor de aanschaf van onze hor op 20/6 langsgegaan bij het magazijn in Bleiswijk. We zijn daar goed geholpen en hebben daarom daarna op 22/6 een offerte aangevraagd. Hier kwam in eerste instantie geen reactie op. Op 27/6 met de horrenstunter gebeld en toen werd ons verteld, dat de aanvraag was blijven liggen omdat het intern niet duidelijk was wie hem moest oppakken. Op 28/6 de offerte alsnog ontvangen, die we gelijk hebben geaccepteerd. Op 4/7 kregen we de factuur die we direct betaald hebben. Op 21/7 een mail gestuurd met de vraag wanneer de hor geleverd zou gaan worden. Op 25/7 kregen we een mail waar in stond "Ik moet helaas bekennen dat er een fout is gemaakt met je bestelling en dat deze door ons niet is geplaatst bij de producent....We willen je daarom vragen alsnog de bestelling bij de producent te bestellen.." Diezelfde dag gebeld voor uitleg, want we hadden de hor immers al besteld en betaald bij de horrenstunter. Reactie was: ik ga uitzoeken wat er aan de hand is. Zonder verdere toelichting of uitleg kreeg ik diezelfde dag een standaardmail met de melding dat de bestelling was ontvangen en direct daarna nog een mail met de melding dat de hor in productie was genomen. De dag erna (26/7) werd ik gebeld met de vraag wanneer ze hor konden komen bezorgen.... Conclusie: Goed advies gekregen vooraf en communicatie ging steeds vriendelijk, maar het hele bestel- en leverproces heeft te veel tijd gekost omdat de horrenstunter daar een paar steken heeft laten vallen.

Score:2

Uitleg van het inmeten is zeer� De instructies voor het inmeten zijn bijzonder onduidelijk gebleken, wat heeft geleid tot een niet-passende hor. Bovendien heeft de klantenservice tekortgeschoten in het verstrekken van de juiste informatie tijdens de afwikkeling van het probleem. Antwoord op de reactie van horrenstunter: 1. Het klopt dat ik de maten heb ontvangen voor 'op het kozijn'. Ze vergeten alleen hier te vermelden dat ik een 'in het kozijn' heb ontvangen. Hij is hierdoor aan beide kanten niet te plaatsen. 2. Het gaat ook niet om het verschil in horren. Ik geef hiermee aan dat ik voor meer dan �270,- aan horren heb besteld en dat Horrenstunter door het leveren van een verkeerd product mij �20,- korting geeft. 3. Doordat deze hor 5 cm aan beide zijden te groot is kunnen ze ongetwijfeld hergebruikt worden voor een kleinere hor. Het opsturen van de huidige hor is vanuit mij geen probleem.

Score:8

Alles paste. Alles paste.

Score:10

Prima producten en goede levering Prima producten en goede levering, alleen heb ik mij vermeten en moet ik 4 horren opnieuw bestellen.

Score:8

Waarom het geen 5 sterren zijn? Waarom het geen 5 sterren zijn? Dat gaat om de levertijd. Duurde lang.

Score:10

Mooie horren en betaalbaar Mooie horren en betaalbaar

Score:10

Goede service Goede service. Ging iets niet goed in de levering, maar is keurig gecorrigeerd.

Lamella Snel en goed geleverd Goed eind resultaat

Score:8

Levering 3 horren. Afmetingen, communicatie, levering en verpakking, alles hoog in het vaandel. 1 Item, een hor, bleek defecten te vertonen, welke wel door mij op te lossen waren. Deze defecten zouden normaliter, bij een eindcontrole, opgevallen moeten zijn. Na contact blijkt Horrenstunter een leverancier te zijn met veel aandacht voor klant. Vr.gr. A van Wijk

Score:10

Goede meetinstructies Goede meetinstructies. Strakke horren die perfect passen achter mijn draaikiepraam.

Score:10

Prima service! Prima service! Mijn bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. Alleen bleek dat de raamprofielen wel in de juiste kleur werden geleverd maar de afdekdopjes helaas niet allemaal in de juiste kleur. Dit foutje is echter snel en correct door Elske van de Klantenservice opgelost! Een foutje maken kan, als het daarna maar wordt opgelost! En dat doet Horrenstunter dus!

Score:10

Fijne webwinkel Goede instructies, fijne webwinkel

Score:10

Prima Goede hulp bij het aanvraagproces. Prima kwaliteit en makkelijk te plaatsen

Score:10

Mooi product Mooie eenvoudige hor die doet wat je verwacht voor een goede prijs

Score:10

Prachtig product Prachtig product, goede prijs en duidelijk contact. Wij zijn ontzettend blij!

Score:6

Instructie montage Er was geen plaatsingsinstructie bij het product geleverd. Daarna mijn gegevens doorgegeven en gevraagd voor een beschrijving en ontving de verkeerde ondanks melding van mijn ordernummer. Denk dat betrokkenheid beter kan.

Score:10

De raamhorren voor kunststof kozijnen� De raamhorren voor kunststof kozijnen zijn precies zoals op de site beschreven staat. Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Zoals beloofd geleverd binnen 20 werkdagen. We zijn heel tevreden.

Score:8

goed product. Goede communicatie over de levertijd. Mooi product die goed werkt zoals behoren. Instructies waren niet voldoende aanwezig voor installatie. vandaar geen 5 punten maar ligt niet aan het product

Score:10

Horren passen perfect en zien er mooi� Horren passen perfect en zien er mooi uit. Erg blij mee

Score:10

Perfect Als toegezegd klopte alles van de juiste tot de aflevering. Plaatsing was zeer eenvoudig.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.