Goede service betrouwbaar. Goede service . Goed product. Dikke 10

Score:6

Keurig opgebeld voor de aflevering.ook� Keurig opgebeld voor de aflevering.ook goed ingepakt. Alleen zitten er bij 2 van de vier horren storende strepen in het gaasdoek.

Score:10

Perfect Niet gedacht dat de kwaliteit en pasvorm zo goed zou zijn. Boven verwachting! Hier zou ik zo weer bestellen.

Score:10

Mooie inzethorren Mooie inzethorren. Past perfect. Levering op aangegeven verwachting !

Score:10

De horren die wij hebben besteld zijn� De horren die wij hebben besteld zijn precies op maat. Hele goede service we kregen van te voren een mailtje dat ze geleverd werden tussen een bepaalde tijd helemaal prima. 09-07-23. Loenhout uit Bergen op zoom.

Score:10

Degelijke hordeur Past exact, degelijke kwaliteit Alleen een 'hoe te plaatsen' beschrijving zou handig zijn

Score:8

Goede hor tegen prima prijs Hor voldoet aan de verwachtingen. Iets meer toelichting of een YouTube filmpje zou kunnen helpen.

Score:10

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Goeie prijs kwaliteit verhouding.

Score:10

Nette hordeur Hordeur is netjes geleverd en ziet er mooi uit

Netjes afgehandeld Netjes afgehandeld

Score:8

We zijn tevreden over de kwaliteit van� We zijn tevreden over de kwaliteit van onze pliss� hordeur. Deze was gemakkelijk te installeren. Onze hordeur was helaas twee keer niet op de juiste breedte geleverd, maar uiteindelijk is het goed gekomen. De klantenservice is goed bereikbaar en beleefd.

Score:10

goed en goede prijzen Erg goede site, superhandige tool om de producten te configureren. goede prijzen, en een snelle afhandeling

Score:10

uitgevoerd zoals gevraagd uitgevoerd zoals gevraagd

Score:10

Goeie service! Ik ben ontzettend blij met de service van horrenstunter. Vorig jaar horren besteld maar we vonden ze toch te donker om door heen te kijken. We hebben contact opgenomen en horrenstunter heeft ons een kortingscode aangeboden om nieuwe te bestellen. Helemaal top! Daarnaast zijn de horren ook goeie kwaliteit en echt top. Raad dit iedereen aan.

Score:10

Netjes afgeleverd volgens afspraak Netjes afgeleverd volgens afspraak

Score:10

Zoals besteld goede en snelle bezorging Mooie hordeur snel geleverd Makkelijk te plaatsen

Score:10

Snelle levering en goede kwaliteit prijsverhouding Sneller levering Goede kwaliteit Prijsverhouding

Score:10

Goede service Goede service. Moest herbesteld worden vanwege verkeerde afmetingen maar ook daar weer snel (2 weken) geleverd

Score:10

Mooie hor van Horrenstunter.nl Vandaag is de hor door Horrenstunter.nl geleverd, binnen de verwachte levertijd die opgegeven was. Nette bezorger die ruim op tijd was binnen het afgesproken tijdsblok van 1,5 uur. De hor zat netjes ingepakt bij bezorging. De hor ziet er goed uit en was binnen 10 minuten te plaatsen. De hor is precies volgens onze verwachting en van een goede kwaliteit voor een nette prijs. Wij bevelen Horrenstunter.nl aan en zullen zelf ook nog wat andere horren hier bestellen.

Score:8

past goed en ziet er mooi uit grote bestelling gedaan eerst een proef hor gehad om te kijken of alles klopt daarna de rest geleverd. alles keurig geleverd en het contact is fijn en prettig verlopen

Score:10

Alles tot in de puntjes geregeld Makkelijk te bestellen, goed filmpje op internet voor montage en snel geleverd

Score:10

Mooie kwaliteit Mooie kwaliteit, snelle levering voor maatwerk

Score:10

Top bedrijf Dit is al het 3e huis waarvoor ik horren bestel. Dik tevreden over het bedrijf. Isabel Verzijl

Score:8

De horren passen precies! De horren passen precies! Het inmeten was duidelijk uitgelegd en ze passen perfect. Er was helaas wel enige vertraging, omdat 1 van de horren was afgekeurd na productie voor levering, hier zijn wij niet van op de hoogte gebracht en daarom moesten wij hier zelf achteraan bellen. Dat had beter gekunt, verder alles top.

Score:4

Mooie horren, slechte klantenservice Mooie horren, prima kwaliteit. Gewoon kopen. Echter probleem oplossend niet heel sterk. Na melding van te lange geleiders volgt een veel te lange mailwisseling, die uiteindelijk geen oplossing bied. Het antwoord op deze review zal ongetwijfeld inhoudelijk erop neerkomen dat er alles aan gedaan is om tot een oplossing te komen. Dat zal vanuit het perspectief van de leverancier zo zijn, maar helaas trekt de consument in dit geval aan het kortste eind. Jammer.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.