Score:10

Horren paste prima en werden netjes� Horren paste prima en werden netjes geleverd. En ze zijn spot goedkoop als je ze vergelijkt met andere aanbieders. Wij hebben paar �100,- bespaard!

Score:10

Alle maten die gemeten had hebben� Alle maten die gemeten had hebben perfect een mooi horretje voor gemaakt

Score:10

Mooie horren alleen niet wat ik had� Mooie horren alleen niet wat ik had verwacht ik heb ze moeten aanpassen want ze pasten voor geen ene meter.

Score:10

Prima kwaliteit voor het geld Hor past prima. Ziet er netjes uit. Raam kan ook nog net dicht over de hor heen, maar niet meer volledig op slot (draaikiepraam). Bezorging had natuurlijk wat sneller gekund (twee weken), maar was niet buitensporig.

Score:10

Snel geleverd en producten perfect� Snel geleverd en producten perfect passend ontvangen ??

Score:10

Het paste mooi en goed contact Het paste mooi en goed contact

Score:10

Alles vindt ik. Alles vindt ik.

Score:10

Goede voorlichting over de maten� Goede voorlichting over de maten opnemen en precies op maat geleverd. Levertijd iets aan de lange kant.

Score:10

goede communicatie en nazorg... goede communicatie en nazorg...

Score:10

Duidelijke site, alles spreekt voor zich. ???? Duidelijke omschrijving om maten op te meten. Duidelijke site om te bestellen. Horren passen zeer goed en niet duur. Top product ??

Score:10

Prijs/kwaliteit is heel goed Prijs/kwaliteit is heel goed. Levering was snel en de horren paste perfect. Zelf opgemeten met de instructie via de site. Ging heel goed.

Score:10

Fijne ervaring met horrenstunter. Fijne ervaring met horrenstunter. Gestelde vragen zijn netjes en duidelijk beantwoord, producten zijn vrolijk afgeleverd en konden direct eenvoudig in gebruik genomen worden. Onze ramen kunnen weer veilig open!

Score:8

Goed product, niet duur Heldere communicatie, goed product, niet duur. Alleen levertijd is een minpunt.

Score:10

Makkelijk te bestellen prima prijzen en� Makkelijk te bestellen prima prijzen en duidelijkheid over leveringen top dus

Score:10

Top ervaring Top bedrijf, goede communicatie en komt afspraken na. Horren zien mooi uit en goede kwaliteit. Helaas zelf een fout gemaakt bij het opgeven van 1 hoogte maat. Werd top opgelost, zeer blij mee! Horrenstunter gekozen omdat we bij andere aanbieders bij alle horren tussensteilen zouden hebben, onze ramen zijn net te hoog. Bij Horrenstunter zijn de maten net wat ruimer zodat we nu geen tussensteil hebben.

Score:10

Goed product Goed product! Het bestellen via internet was niet moeilijk en het resultaat was prima en paste goed.

Score:10

Snel en betere kwaliteit dan verwachtv Snel en betere kwaliteit dan verwachtv

Score:10

Wijziging van de opdracht (afleveren in� Wijziging van de opdracht (afleveren in plaats van ophalen) leidde tot een soepele oplossing. Netjes thuisbezorgd en zelfs een telefoontje van de transporteur om te melden hoe hij had afgeleverd terwijl we niet thuis waren. Een controle actie van de verkoopafdeling was een fijne toegift, dat maak je niet vaak mee!

Score:2

Heeeeeeel slecht, NIET DOEN!!! Heeeeeeel slecht, niet doen!!! Besteld, na ruim 2,5 maand ontvangen. Maatvoering klopt niet. Gebeld, moesten formulier invullen. De bovengeleiders waren niet goed. Kan passende krijgen, moeten we gewoon betalen. Echt heeeeeel slecht.

Score:10

Mooi afgewerkte horren Mooi afgewerkte horren. Als je zelf nauwkeurig meet passen ze perfect.

Score:10

Hor besteld voor in onze veranda echt� Hor besteld voor in onze veranda echt helemaal top!!

prima passend prima passend

Score:10

Past perfect en vrij snel geleverd. Past perfect en vrij snel geleverd.

Score:10

Alles netjes geleverd Alles netjes geleverd, goed op maat en geen beschadigingen

Score:10

Mooie horren en goede pasvorm Mooie horren en goede pasvorm , hierna nog 2 stuks besteld.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.