Score:6

Goed product, status van bestelling kan beter Na het plaatsen van de bestelling is het moeilijk om na te gaan wat juist de status is van de bestelling. Ik had geen idee wanneer het product geleverd ging worden. Wanneer het product dan uiteindelijk geleverd werd was dit volledig onverwacht, ik had het geluk dat ik toevallig thuis was. Ik kon wel vragen stellen via de online chat, al had ik soms het gevoel dat de medewerkers zelf niet volledig op de hoogte waren.

Score:2

Na 15 werkdagen alleen een berichtje� Na 15 werkdagen alleen een berichtje bedankt voor u bestelling. Maarvgeen hor en dat mijn bestelling beschadigd of incompleet geleverd is vanuit de producent we wachten af

Score:10

Snelle levering en goede kwaliteit Werd snel geleverd en past precies.

Score:10

Prima kwaliteit en makkelijk te� Prima kwaliteit en makkelijk te bestellen. Duidelijke instructie op website qua inmeten. Klantenservice professioneel en behulpzaam. Denken met de klant mee. Scheelt vergeleken met diverse aanbieders op woonboulevards een hoop centen. Aanrader.

Score:10

Van bestelling tot aflevering alles� Van bestelling tot aflevering alles perfect gegaan

Score:10

I got high quality product I got high quality product, which was easy to install and it solved the problem with insect. Net fit perfectly. Thanks

Score:6

levertijd is best lang hoor past goed is degelijk levertijd wel te lang

Score:10

Enthousiast Als typische internet consument kwam horrenstunter als goedkoopste uit mijn zoektocht. Levertijd is vrij lang maar dat was vooraf duidelijk. Kwaliteit en pasvorm perfect. Hoe lang het goed blijft zal de toekomst uitwijzen. Vooralsnog wijst niks erop dat dat onder zal doen aan onze verwachting.

Score:10

Snel geregeld en een mooie pasklare duo� Snel geregeld en een mooie pasklare duo pliss� geleverd, top

Score:10

Precies de juiste maat en kleur Precies de juiste maat en kleur. Levering binnen de 20 dagen zoals gezegd.

Score:8

Goede service Er zat een productiefout in het artikel, maar na contact met de winkel is geregeld dat er een nieuw artikel geleverd wordt en dat het oude artikel mee retour wordt genomen bij levering van het nieuwe artikel.

Score:10

Hoe is perfect en snel geleverd! Hoe is perfect en snel geleverd!

Score:8

Levertijd wat lang maar het wachten� Levertijd wat lang maar het wachten meer dan waard. De rest nu ook nog bestellen.

Score:10

Snelle levering goed verpakt en ziet er� Snelle levering goed verpakt en ziet er erg netjes uit top

Score:4

5 keer zou ik terug gebeld worden maar� 5 keer zou ik terug gebeld worden maar hellaas

Score:10

Snelle levering Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Score:10

Makkelijk te bestellen door duidelijke� Makkelijk te bestellen door duidelijke uitleg.

Score:10

Prima ervaring Prima ervaring, perfecte pasvorm en snelle levering.

Score:10

Top product! Top product! Snelle levering, keurig netjes verpakt en de juiste maat uiteraard. Makkelijk te bevestigen.

Score:10

Super service Super service. Fijne en duidelijke beschrijving voor het inmeten. Horren netjes en tijdig ontvangen. Super blij mee.

Score:8

Goede prijs kwaliteit verhouding Goede prijs kwaliteit verhouding, alles netjes geleverd. Wanneer een bestelling in de maak is zou het fijn zijn om een iets preciezere indicatie te hebben van de levertijd, maar prima zo.

Score:8

Perfect passend goede kwaliteit lange� Perfect passend goede kwaliteit lange levertijd

Score:10

Goed product Goed product, goede levering, goede kwaliteit

Score:4

Niet blij Hor moet scheef op het kozijn geplaatst worden om niet aan te lopen in de omlijsting. Deurkruk past niet achter de hor, dus komt door het gaas heen. Jammer. Veel geld en niet wat we gehoopt hadden. Wel fijn dat we een hoge schoprand hebben.

Score:8

Het geleverde product paste perfect. Het geleverde product paste perfect.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.