Score:10

Past goed en makkelijke te installeren. Past goed en makkelijke te installeren.

Score:10

Wij waren op zoek naar pliss� hordeuren� Wij waren op zoek naar pliss� hordeuren voor onze dubbele tuindeuren. Uiteindelijk op deze site uitgekomen en daar voor de stille pliss� hordeuren gekozen. En stil zijn ze zeker in vergelijking met het geratel van de deuren met een ketting. Fijne en duidelijke bestelprocedure. Daarna goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Geleverd volgens afspraak en perfect passend. Ik raad dit bedrijf dan ook aan en zeker niet in de laatste plaats wegens de concurrerende prijzen.

Score:10

Mooie horren en snelle levering. Mooie horren en snelle levering.

Score:10

Goede en snelle service en levering. Goede en snelle service en levering. Telefonisch meegedacht in maatvoering Kwaliteit van de producten is hoogwaardig.

Score:8

Vlot en goed Vlotte levering en goede kwaliteit. Hor valt klein uit.

yuyhuggk yuyhugufmjgfgkhfj

Score:10

Horren binnen de beloofte tijd� Horren binnen de beloofte tijd verzonden en zonder schade. Het paste perfect in het raam.

Score:10

Goede uitleg, kwaliteit en snelle levering. Super goede uitleg op de site, kwaliteit materiaal snelle levering.

Score:10

Snelle levering en perfecte pasvorm Snelle levering en perfecte pasvorm

Score:10

Prima kwaliteit zeer tevreden Prima kwaliteit zeer tevreden

Score:10

Goede en snelle service/levering en� Goede en snelle service/levering en goedkoper als bij een ander voor hetzelfde product

Score:10

Prima klantenservice Levering deed er iets langer over dan verwacht. Contact met klantenservice verliep goed. Bij navraag reageerde de klantenservice redelijk snel en vriendelijk. Helaas was er iets mis met de geleverde producten, waarop de klantenservice snel reageerde en zorgde dat de (toe)leverancier contact opnam om het probleem op te lossen.

Score:10

Fijn dat jullie de diepte van 18 mm� Fijn dat jullie de diepte van 18 mm voor een hor hebben. Mijn kozijn laat dieper niet toe. En het past perfect. Communicatie mbt levering was prima

Score:10

Levering duurt even maar dan heb je wel� Levering duurt even maar dan heb je wel wat.

Score:10

Goed telefonische contact gehad. Goed telefonische contact gehad. Duidelijk alles uitgelegd.

Score:10

Product zoals omschreven Product zoals omschreven, netjes bezorgd, wat langere verwerk/zendtijd, maar dat staat ook aangegeven op de website dus is geen probleem.

Perfect Perfect. Verduistering werkt erg goed

Score:10

Top ervaring Past perfect, snel geleverd

Score:10

Snelle levering en topkwaliteit! Snelle levering. Goede kwaliteit tegen goede prijs. Klein productiefoutje werd snel en kosteloos terechtgezet.

Score:10

Goed geholpen Goed meten is weten, maar kon dat telefonisch overleggen. Uiteindelijk precies gekregen wat in de bedoeling lag.

Score:10

Mooi makkelijk zelf plaatsen Mooi makkelijk zelf te plaatsen

Score:8

sneller dan verwachtl sneller dan verwachtl

Score:8

Prima kwaliteit Prima kwaliteit, levering duurde wat lang, maar was bekend

Score:10

Perfecte hordeur voor prima prijsje. Goede bestelprocedure. Snelle levering en prima prijs kealiteitsverhouding. En���perfect passend. Ook niet onbelangrijk

Score:10

Goede service en goed advies Goede service en goed advies

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.