Score:10

Goede en makkelijke website Goede en makkelijke website. Snel en keurig geleverd.

Topkwaliteit! Topkwaliteit!

Score:2

Hor nooit ontvangen! Hor nooit ontvangen!

Score:8

Goede klantenservice Goede klantenservice. Prima levering en nette horren. De prijs om bij te betalen vonden we nogal hoog waardoor we eerst 5 in een standaard kleur bestelden. Helaas was dit niet mooi. Later bleek onze kleur als nieuwe kleur toegevoegd in de standaard. Dus fijn!

Score:10

Netjes geleverd en een goede� Netjes geleverd en een goede communicatie

Score:10

Horrenstunter, een echte aanrader. Levering, service, prijs en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Horrenstunter.

Score:10

Mooie hor Duidelijke meetuitleg. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Score:8

Zelf verkeerd gemeten kreeg aanbod om� Zelf verkeerd gemeten kreeg aanbod om voor een gelimiteerd bedrag nieuwe horren aan te schaffen goed opgelost .

Score:10

Goede kwaliteit en prijs en snel� Goede kwaliteit en prijs en snel geleverd

Score:10

Hor past perfect Hor past perfect. Toen ik er niet uitkwam welke rand ik moest kiezen goed advies gehad. Was test ga er nog meer bestellen.

Score:10

Dik tevreden Al meerdere horren besteld hier en dik tevreden ook nu ze er al 2 jaar inzitten.

Score:10

Perfect snelle service Scherpe prijzen en goed advies. Mogelijkheid tot proberen met een sample is erg klantvriendelijk.

Top geregeld Top geregeld

Score:10

Goede kwaliteit en prettige bezorging Product past perfect, de service ma bestelling en de levering is zoals je hoopt. Ben er tevreden met Horrenstunter!

Duidelijke site Duidelijke site Levering volgens planning Mooi product

Score:10

Prachtige hor Zeer kundig, vriendelijke hulp. Prachtige hor ontvangen, super eenvoudig te plaatsen

Score:4

solide als professioneel bedrijf hoor je te weten wanneer er een dwarsligger in een hor moet voor de stabiliteit.dus bij een hor van 130cm hoog wel een dwarsligger en niet vanaf 150cm.verkeerde bezuiniging

Score:10

Zeer goeie hulp zowel online als via� Zeer goeie hulp zowel online als via telefoon

Score:10

Mug vrij Prima product voor een leuk prijsje in vergelijking met andere aanbieders.

Score:10

Prima passende Raamhorren voor een� Prima passende Raamhorren voor een mooie prijs. Het opmeten ging supergemakkelijk dankzij de goede beschrijving. Had een probleem met aan het kozijn zittende rolluiken, maar is door horrenstunter probleemloos opgelost. Aanbevelingswaardig.

Score:8

Mooi product en prettig contact met� Mooi product en prettig contact met Horrenstunter. Soms wel lastig dat het gordijn mee naar beneden getrokken wordt. Dan moet je het gordijn strakker afstellen waardoor het weer lastiger wordt om er beweging in te krijgen.

Score:10

Vlekkeloos Zeer tevreden ,goede site duidelijk en makkelijk te bestellen prijs zeker niet te duur Mooi verpakte onderdelen thuis bezorgd met duidelijke bouw tekening

Score:8

Goede feedback en overleg. Goede feedback en overleg.

Gewoon Top Goede uitleg online meten. Helder bestelproces. Snelle levering

Score:10

Duidelijke website Duidelijke website, zeer scherpe prijs, snel geleverd met nauwkeurige track en trace. Zeer mooi product en zeer goed passend.

Dirk Verheulweg 2 b9

2742JR Waddinxveen

Over Horrenstunter.nl

Over Horrenstunter.nl Horrenstunter.nl is er voor iedereen die zijn huis slim wil beschermen tegen insecten en pollen. Zonder gedoe, zonder in te leveren op uitstraling. Of je nu kiest voor een inzethor, plisséhordeur of iets anders: wij maken het makkelijk. Onze horren zijn degelijk, stijlvol én eenvoudig te monteren. Alles draait bij ons om gemak, kwaliteit en betaalbaarheid. En dat merk je aan alles: van onze producten tot aan onze service. Waarom Horrenstunter.nl? - Topkwaliteit materialen die jaren meegaan - Altijd een scherpe prijs, zonder poespas - Je monteert het makkelijk zelf. Jij kan dit! We kopen groot in en leveren direct vanuit de fabriek. Daardoor betaal jij minder en krijg je meer. Bij Horrenstunter.nl geloven we dat goede horren geen luxe hoeven te zijn. We houden het simpel, transparant en betaalbaar. Meer dan tienduizenden klanten gingen je voor en gaven ons hun vertrouwen. Ook jij kunt op ons rekenen.